Nueva Maypa

Audax desenvolupa un projecte d'autoconsum per a Nova Maypa amb el qual es preveu que aquesta companyia redueixi la seva factura energètica en més de 11.624€ el primer any i 458.741€ a 25 anys, deixant d'emetre cada any 35.52 tones de CO2 a l'atmosfera.

 

Audax ha desenvolupat una planta fotovoltaica en la localitat de Torija, a la província de Guadalajara. Es tracta d'un projecte d'autoconsum promogut per la companyia Nova Maypa, el compromís de la qual amb el medi ambient i l'energia verda s'ha vist traduït en la instal·lació de 132 panells solars en la coberta de les seves instal·lacions la potència total de les quals ascendeix a 44 kWp. Aquestes plaques produiran energia 100% verd d'origen renovable que proveiran aproximadament el 40% de les seves necessitats energètiques.

Aquesta planta fotovoltaica d'autoconsum suposarà que es deixaran d'emetre un total de 35,52 Tn de CO2 a l'atmosfera cada any, és a dir, aproximadament el consum realitzat per unes 40  habitatges i l'equivalent a plantar 118 arbres cada any de vida de la instal·lació (estimat en mínim 25 anys). Es tracta d'una instal·lació de 44kW, disposada sobre una superfície de 600m2, sobre una coberta tipus deck amb una estructura llastrada, evitant d'aquesta manera qualsevol tipus de perforació sobre aquesta. Audax s'ha encarregat de tot el projecte, des de l'estudi previ fins a la instal·lació clau en mà.

 

 

Casos d'èxitInstal·lació d'autoconsum en l'empresa MECANIZADOS FRAME

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per a l'empresa MECANIZADOS FR...

Llegir més

Projecte d'autoconsum per a l'empresa CALÇATS DANUBI

Projecte d'autoconsum per a l'empresa CALÇATS DANUBI   Instal·l...

Llegir més

Projecte d'autoconsum per a l'empresa REYFER SHOES

Us mostrem un projecte d'autoconsum per a l'empresa REYFER SHOES.   Instal&mi...

Llegir més

Projecte d'Autoconsum de Grup La Pau

Més panells solars per a produir la teva pròpia energia verda! Us vam mostrar...

Llegir més