Instal·lació d'autoconsum en l'empresa MECANIZADOS FRAME


Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per a l'empresa MECANIZADOS FRAME amb el qual es preveu que aquesta companyia redueixi la seva factura energètica en més de 3.789€ el primer any i en 101.811€ a 25 anys.


Aquesta instal·lació de planta fotovoltaica s'ha realitzat en Barberá del Valls, a la província de Barcelona. Es tracta d'un projecte d'autoconsum promogut per la companyia MECANIZADOS FRAME, el compromís de la qual amb el medi ambient i l'energia verda s'ha vist traduït en la instal·lació de 32 panells solars en la coberta de les seves instal·lacions la potència individual de les quals ascendeix a 460 kWp cadascun. Aquestes plaques produiran energia 100% verd d'origen renovable que proveiran aproximadament el 40,42% de les seves necessitats energètiques.
 
Es tracta d'una instal·lació de 14,72 kWp, disposada sobre una superfície de 70m2. Audax Renovables s'ha encarregat de tot el projecte, des de l'estudi previ fins a la instal·lació clau en mà.

 

Si tu també vols apostar per la sostenibilitat i per reduir la teva petjada de carboni, produint la teva pròpia energia 100% verd, contacta'ns i t'oferirem la millor solució en autoconsum. 


#greenenergy #audaxrenovables #instalacionsolarfotovoltaica #autoconsumoFV #autoconsum #panelessolares #fotovoltaic #autoconsumofv #solar #fotovoltaica #renovables #placassolares #energia

Casos d'èxitProjecte d'autoconsum per a l'empresa CALÇATS DANUBI

Projecte d'autoconsum per a l'empresa CALÇATS DANUBI   Instal·l...

Llegir més

Projecte d'autoconsum per a l'empresa REYFER SHOES

Us mostrem un projecte d'autoconsum per a l'empresa REYFER SHOES.   Instal&mi...

Llegir més

Projecte d'Autoconsum de Grup La Pau

Més panells solars per a produir la teva pròpia energia verda! Us vam mostrar...

Llegir més

Projecte d'Autoconsum en Miajadas (Càceres)

Continuem sumant watts d'energia 100% verd! Un altre client que ha descobert els avantatges de...

Llegir més