Projecte d'Autoconsum en Miajadas (Càceres)

Continuem sumant watts d'energia 100% verd! Un altre client que ha descobert els avantatges de produir la seva pròpia energia! 

Us vam mostrar un projecte d'autoconsum situat en Miajadas (Càceres). Es tracta d'un projecte d'autoconsum promogut per una empresa el compromís de la qual amb el medi ambient i l'energia verda s'ha vist traduït en la instal·lació de panells solars en la coberta de les seves instal·lacions la potència total de les quals ascendeix a 52,8 kWp.

Gràcies per confiar en Audax, és un plaer treballar amb clients que aposten per generar energia neta, que són respectuosos amb el medi ambient i compromesos amb el futur del Planeta reduint les emissions de CO₂ a l'atmosfera.

Si tu també vols estalviar, apostar per la sostenibilitat i per reduir la teva petjada de carboni, produint la teva pròpia energia 100% verd, contacta'ns i t'oferirem la millor solució en autoconsum. 


#greenenergy #audaxrenovables #instalacionsolarfotovoltaica #autoconsumoFV #autoconsum #panelessolares #fotovoltaic #autoconsumofv #solar #fotovoltaica #renovables #placassolares #energia

 

Casos d'èxitInstal·lació d'autoconsum en l'empresa MECANIZADOS FRAME

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per a l'empresa MECANIZADOS FR...

Llegir més

Projecte d'autoconsum per a l'empresa CALÇATS DANUBI

Projecte d'autoconsum per a l'empresa CALÇATS DANUBI   Instal·l...

Llegir més

Projecte d'autoconsum per a l'empresa REYFER SHOES

Us mostrem un projecte d'autoconsum per a l'empresa REYFER SHOES.   Instal&mi...

Llegir més

Projecte d'Autoconsum de Grup La Pau

Més panells solars per a produir la teva pròpia energia verda! Us vam mostrar...

Llegir més