Projecte d'autoconsum per a l'empresa CALÇATS DANUBI

Projecte d'autoconsum per a l'empresa CALÇATS DANUBI

 

Instal·lació d'autoconsum en l'empresa Calçats Danubi

 

L'objectiu d'aquest projecte va ser que aquesta companyia reduís la seva factura energètica en més de 6.535€ el primer any i en 175.649€ a 25 anys.
Audax ha desenvolupat una planta fotovoltaica en la localitat d'Elx, a la província d'Alacant. Es tracta d'un projecte d'autoconsum promogut per la companyia AUDAX RENOVABLES, el compromís de les quals amb el medi ambient i l'energia verda s'ha vist traduït en la instal·lació de 80 panells solars en la coberta de les seves instal·lacions la potència individual de les quals ascendeix a 455 kWp cadascun. Aquestes plaques produiran energia 100% verd d'origen renovable que proveiran aproximadament el 67,63% de les seves necessitats energètiques d'aquesta empresa.

Aquesta planta fotovoltaica d'autoconsum suposarà que es deixaran d'emetre un total de 20,37 Tn de CO₂ a l'atmosfera cada any. Es tracta d'una instal·lació de 35,88 kWp, disposada sobre una superfície de 300m2. Audax s'ha encarregat de tot el projecte, des de l'estudi previ fins a la instal·lació clau en mà.

Si tu també vols apostar per la sostenibilitat i per reduir la teva petjada de carboni, produint la teva pròpia energia 100% verd, contacta'ns i t'oferirem la millor solució en autoconsum.

 

#greenenergy #audaxrenovables #instalacionsolarfotovoltaica #autoconsumoFV #autoconsum #panelessolares #fotovoltaic #autoconsumofv #solar #fotovoltaica #renovables #placassolares #energia

Casos d'èxitInstal·lació d'autoconsum en l'empresa MECANIZADOS FRAME

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per a l'empresa MECANIZADOS FR...

Llegir més

Projecte d'autoconsum per a l'empresa REYFER SHOES

Us mostrem un projecte d'autoconsum per a l'empresa REYFER SHOES.   Instal&mi...

Llegir més

Projecte d'Autoconsum de Grup La Pau

Més panells solars per a produir la teva pròpia energia verda! Us vam mostrar...

Llegir més

Projecte d'Autoconsum en Miajadas (Càceres)

Continuem sumant watts d'energia 100% verd! Un altre client que ha descobert els avantatges de...

Llegir més