Projecte d'autoconsum per a l'empresa REYFER SHOES

Us mostrem un projecte d'autoconsum per a l'empresa REYFER SHOES.

 

Instal·lació d'autoconsum en l'empresa REYFER SHOES


Audax desenvolupa un projecte d'autoconsum per a l'empresa REYFER SHOES amb el qual es preveu que aquesta companyia redueixi la seva factura energètica en més de 10.495€ el primer any i 275.140€ a 25 anys.

Audax ha desenvolupat una planta fotovoltaica en la localitat d'Elx, a la província d'Alacant. Es tracta d'un projecte d'autoconsum promogut per la companyia AUDAX RENOVABLES SA, el compromís de la qual amb el medi ambient i l'energia verda s'ha vist traduït en la instal·lació de 117 panells solars en la coberta de les seves instal·lacions la potència individual de les quals ascendeix a 455 kWp cadascun. Aquestes plaques produiran energia 100% verd d'origen renovable que proveiran aproximadament el 60,14% de les seves necessitats energètiques.

Aquesta planta fotovoltaica d'autoconsum suposarà que es deixaran d'emetre un total de 34,83 Tn de CO₂ a l'atmosfera cada any. Es tracta d'una instal·lació de 53,23 kWp, disposada sobre una superfície de 300m2. Audax s'ha encarregat de tot el projecte, des de l'estudi previ fins a la instal·lació clau en mà.


Si tu també vols apostar per la sostenibilitat i per reduir la teva petjada de carboni, produint la teva pròpia energia 100% verd, contacta'ns i t'oferirem la millor solució en autoconsum.


#greenenergy #audaxrenovables #instalacionsolarfotovoltaica #autoconsumoFV #autoconsum #panelessolares #fotovoltaic #autoconsumofv #solar #fotovoltaica #renovables #placassolares #energia

Casos d'èxitInstal·lació d'autoconsum en l'empresa MECANIZADOS FRAME

Audax Renovables ha desenvolupat un projecte d'autoconsum per a l'empresa MECANIZADOS FR...

Llegir més

Projecte d'autoconsum per a l'empresa CALÇATS DANUBI

Projecte d'autoconsum per a l'empresa CALÇATS DANUBI   Instal·l...

Llegir més

Projecte d'Autoconsum de Grup La Pau

Més panells solars per a produir la teva pròpia energia verda! Us vam mostrar...

Llegir més

Projecte d'Autoconsum en Miajadas (Càceres)

Continuem sumant watts d'energia 100% verd! Un altre client que ha descobert els avantatges de...

Llegir més