Grans corporacions

Llum 100% renovable que s'adapta a les teves necessitats

Per a una gran companyia el control dels costos energètics és una prioritat indiscutible. Aconseguir un estalvi en els mateixos és un objectiu clau per a optimitzar notablement la seva rendibilitat anual.

En els últims anys, el consum elèctric de les grans empreses, corregits els efectes de calendari i les temperatures, ha anat augmentant progressivament respecte a períodes anteriors. Sectors com el de la metal·lúrgia, la indústria química, l'alimentació, el paper o la fabricació de productes minerals no metàl·lics són els que encapçalen aquesta pujada de consum energètic.

Algunes de les grans companyies solen tenir una tarifa d'accés 3.0A, és a dir, subministraments en baixa tensió amb potències superiors a 15kW. Tenint en compte els costos derivats de la potència i del consum, qualsevol petita millora de la tarifa pot suposar un gran estalvi.

La nostra prioritat és promoure l'estalvi en llum en les grans companyies


Davant aquesta realitat, Audax Renovables ha desenvolupat solucions elèctriques eficients i d'origen 100% renovable que permeten que aquestes grans companyies paguin molt menys per la llum que consumeixen, ajustant-se a les seves necessitats energètiques reals. I, evidentment, la implementació de noves tarifes de llum repercuteix directament en els seus comptes anuals. 

Després d'una anàlisi del seu consum elèctric, els especialistes de Audax Renovables t'assessoraran sobre la tarifa de llum 100% renovable que més s'adapti a les teves necessitats de consum i et generi un major estalvi en la teva factura. A més de contribuir al respecte mediambiental.

Els subministraments amb potències superiors a 15 kW disposen d'un instrument de mesura de potència, anomenat maxímetre, amb el qual és possible esbrinar la potència màxima demandada en cada període horari de la factura. D'aquesta manera es pot comparar amb la potència contractada. Si la potència requerida és inferior a la contractada és possible reduir-la, ja que s'aconseguirà un estalvi sense modificar les seves pautes de consum. D'altra banda, si el teu subministrament està sofrint una penalització per energia reactiva, Audax Renovables t'aporta una solució mitjançant la instal·lació d'una bateria de condensadors que també et permetrà obtenir importants estalvis en la teva factura.

Les tarifes de llum 100% renovable ideals per a les grans corporacions


Per a les companyies amb elevades necessitats de consum elèctric, Audax Renovables ofereix les tarifes elèctriques molt competitives. La nostra prioritat és optimitzar els preus de llum perquè la teva factura no sigui una preocupació per a tu.

  1. Tarifa de Llum Fixa: aquesta tarifa permet a les companyies amb elevades necessitats de consum elèctric pagar per l'energia que consumeixen el mateix preu de la llum durant tota la vigència del contracte.
  2. Tarifa Indexada: amb Audax Renovables ara les grans empreses ja poden gaudir dels avantatges de pagar l'energia elèctrica al preu del mercat de majorista. Mitjançant la nostra Tarifa Indexada podràs pagar cada hora al preu real en què s'està venent en el mercat elèctric, més un petit marge de de gestió. Deixa de pagar la prima de risc associada a tota tarifa fixa!

A més, segurament disposes de diversos punts de subministrament, per la qual cosa en Audax Renovables agrupem la facturació amb l'objectiu que puguis controlar-la de forma centralitzada.

Paga un preu per l'electricitat més barat i aconsegueix un estalvi en llum real a final de mes!

A Audax Renovables subministrem energia 100% renovable a tots els nostres clients. Energia verda produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos d'efecte d'hivernacle ni emissions contaminants. 

Energia Verda   100% Renovable
#GreenEnergy

Tots els nostres clients gaudeixen d'energia verda: particulars, negocis, grans empreses i administracions.

Tarifa Fixa

Aquesta tarifa permet a les companyies amb elevades necessitats de consum elèctric pagar per l'energia que consumeixen el mateix preu de la llum durant tota la vigència del contracte.

Tarifa Fixa

Aquesta tarifa permet a les companyies amb elevades necessitats de consum elèctric pagar per l'energia que consumeixen el mateix preu de la llum durant tota la vigència del contracte.

Veure tarifa
Tarifa Indexada

Amb Audax Renovables ara les grans empreses ja poden gaudir dels avantatges de pagar l'energia elèctrica al preu del mercat de majorista.

Tarifa Indexada

Amb Audax Renovables ara les grans empreses ja poden gaudir dels avantatges de pagar l'energia elèctrica al preu del mercat de majorista.

Veure tarifa

La teva companyia encara paga energia reactiva?

La teva companyia encara paga energia reactiva?

L'energia reactiva és la demanda extra d'energia que alguns equips de caràcter inductiu com a motors, transformadors o iluminarias necessiten per al seu funcionament. Aquesta energia redueix dràsticament l'eficiència de les instal·lacions de les grans companyies. No produeix treball útil i és negativa per a la xarxa elèctrica en general, ja que provoca distorsions en la xarxa de transport.

Per aquests motius, si l'energia reactiva supera un percentatge de l'energia activa consumida la Distribuïdora aplica una penalització en la teva factura. La bona notícia és que pots deixar de pagar aquesta energia reactiva si la compenses amb la instal·lació d'una bateria de condensadors, evitant així la penalització i obtenint un estalvi de llum en la teva factura elèctrica.

En Audax Renovables apostem per la gestió eficient de l'energia reactiva com un dels factors d'estalvi en les grans companyies. A través d'un estudi personalitzat del teu subministrament, et recomanarem quin bateria de condensadors és la que millor s'adapta perquè deixis de pagar per l'energia reactiva. Et sorprendries de tot el que pot estalviar-se la teva empresa en relació a l'energia reactiva amb una simple instal·lació. A més nosaltres ens ocupem de tot perquè tu no hagis de preocupar-te de res i només notis un estalvi en la teva factura.

Vull contractar la tarifa de llum perfecta per a la meva companyia

Recorda que contractar la llum amb Audax Renovables és sinònim d'estalvi i, a més, t'ho posem molt fàcil. Els nostres especialistes t'assessoraran de forma clara i transparent perquè puguis decidir lliurement el tipus de tarifa més adequada per a tu. T'oferim la tranquil·litat de la continuïtat de la teva activitat econòmica sense sobresalts ni sorpreses.

Posem també a la teva disposició diferents serveis de manteniment, com Servielectrix Plus Negoci. Gràcies a aquest servei de manteniment de llum, la teva corporació estarà coberta enfront d'urgències elèctriques. A més, et beneficiaràs d'un servei de revisió preventiva anual del quadre i instal·lacions elèctriques, així com de la revisió periòdica del sistema de climatització de les teves instal·lacions.

Apostem pel consum eficient. A Audax Renovables t'assessorem sobre les bones pràctiques per a estalviar en el consum de la teva gran empresa. I, per tant, en la teva factura de llum. Si estàs interessat a optimitzar aquest consum responsable i eficient, t'animem que descobreixis quines són les mesures energètiques que depenen de tu.  
Volem recordar-te novament que sí que és possible reduir la factura de la llum de la teva companyia. I es pot fer tenint en compte diferents variables. Per exemple, millorant les condicions actuals de la teva tarifa de llum o analitzant si la potència contractada és l'adequada. T'animem que busquis una tarifa de llum que t'ofereixi un preu millor que la teva tarifa actual, com és el nostre cas.

A Audax Renovables hem aconseguit posicionar-nos com una de les energètiques més importants del mercat espanyol gràcies a oferir preus molt competitius. Les nostres tarifes de llum s'adapten a cada client, oferint unes opcions de subministrament energètic 100% òptimes.

Deixa't assessorar pels nostres experts. Contracta ja mateix la tarifa perfecta per a la teva companyia!

Vull contractar la tarifa de llum perfecta per a la meva companyia
Tarifa fixa llum corporacions

Tarifa fixa llum corporacions

Veure serveis
Tarifa indexada llum corporacions

Tarifa indexada llum corporacions

Veure tarifas
Audax gas grans corporacions

Audax gas grans corporacions

Veure tarifas