Empreses

Llum 100% renovable que s'adapta a les teves necessitats

Sabem que el control de costos és un factor clau i una prioritat per a les empreses, per a la seva competitivitat i per a la seva rendibilitat. Això és el que ens mou a oferir unes tarifes de llum d'origen 100% renovable i molt competitives. El nostre objectiu és que la factura elèctrica ja no sigui una preocupació per a la teva empresa i que puguis veure un estalvi real en la teva factura de la llum.

En els últims anys, el consum elèctric de les empreses ha anat augmentant progressivament respecte a períodes anteriors, per això, és cada vegada més important tenir una tarifa elèctrica competitiva perquè qualsevol petita millora de la tarifa pot suposar un gran estalvi.

La nostra prioritat és promoure l'estalvi en llum en les empreses.

Volem oferir-te una tarifa de lum 100% renovable que s'adeqüi a les necessitats de la teva empresa perquè paguis la llum més barata i notis realment un estalvi

Contractar la llum d'origen 100% renovable amb Audax Renovables és sinònim d'estalvi i respecte mediambiental. En Audax Renovables hem desenvolupat solucions elèctriques eficients que permeten que les empreses  paguin molt menys per la llum que consumeixen, ajustant-se a les seves necessitats energètiques reals. 

I a més, t'ho posem molt fàcil. Els nostres especialistes t'assessoraran de forma clara i transparent perquè puguis decidir el tipus de contracte més adequat per a tu, per a la teva tranquil·litat i la continuïtat de la teva activitat econòmica sense sobresalts.

A continuació, detallem els diferents tipus de tarifes de llum i les seves particularitats:

A Audax Renovables subministrem energia 100% renovable a tots els nostres clients. Energia verda produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos d'efecte d'hivernacle ni emissions contaminants. 

Energia Verda   100% Renovable
#GreenEnergy

Tots els nostres clients gaudeixen d'energia verda: particulars, negocis, grans empreses i administracions.

Tarifa indexada

Amb Audax Renovables ara les empreses ja poden gaudir dels avantatges de pagar l'energia elèctrica a preu de majorista.

Tarifa indexada

Amb Audax Renovables ara les empreses ja poden gaudir dels avantatges de pagar l'energia elèctrica a preu de majorista.

Veure tarifa
Tarifa Fixa

Pagaràs la llum que consumeixis a un preu fixat que es mantindrà durant tota la vigència del contracte, mantenint el preu sense canvis ni sorpreses.

Tarifa Fixa

Pagaràs la llum que consumeixis a un preu fixat que es mantindrà durant tota la vigència del contracte, mantenint el preu sense canvis ni sorpreses.

Veure tarifa

Audax Renovables ofereix les tarifes elèctriques més competitives del mercat. La nostra prioritat és optimitzar els preus de llum perquè la teva factura no sigui una preocupació per a tu ni per a la teva empresa. 

  1. Tarifa de Llum Fixa: aquesta tarifa permet a les empreses pagar per l'energia elèctrica que consumeixen el mateix preu durant tota la vigència del contracte. A més podran beneficiar-se d'un preu més barat de la llum si contracten la Tarifa de Llum Fixa amb Discriminació horària i traspassen el seu consum a les hores amb menor demanda. D'aquesta manera, si la teva activitat es desenvolupa a la nit o al matí obtindràs un preu de la llum per hores molt més barat, la qual cosa suposarà un estalvi substancial en la factura de la llum de la teva empresa. 
  2. Tarifa Indexada: amb Audax Renovables ara les empreses ja poden gaudir dels avantatges de pagar l'energia elèctrica al preu del mercat majorista. Mitjançant la nostra Tarifa Indexada podràs pagar la llum consumida cada hora al preu real en què s'està venent en el mercat elèctric, més un petit marge de gestió. Deixa de pagar la prima de risc associada a tota tarifa fixa! 

A més, segurament disposes de diversos punts de subministrament, per la qual cosa en Audax Renovables agrupem la facturació amb l'objectiu que puguis controlar-la de forma centralitzada.

Paga un preu per l'electricitat més barat i aconsegueix un estalvi en llum real a final de mes!

La teva companyia encara paga energia reactiva?

La teva companyia encara paga energia reactiva?

L'energia reactiva és la demanda extra d'energia que alguns equips de caràcter inductiu com a motors, transformadors o iluminarias necessiten per al seu funcionament. Aquesta energia redueix dràsticament l'eficiència de les instal·lacions de les grans companyies. No produeix treball útil i és negativa per a la xarxa elèctrica en general, ja que provoca distorsions en la xarxa de transport.

Per aquests motius, si l'energia reactiva supera un percentatge de l'energia activa consumida la Distribuïdora aplica una penalització en la teva factura. La bona notícia és que pots deixar de pagar aquesta energia reactiva si la compenses amb la instal·lació d'una bateria de condensadors, evitant així la penalització i obtenint un estalvi de llum en la teva factura elèctrica.

En Audax Renovables apostem per la gestió eficient de l'energia reactiva com un dels factors d'estalvi en les grans companyies. A través d'un estudi personalitzat del teu subministrament, et recomanarem quin bateria de condensadors és la que millor s'adapta perquè deixis de pagar per l'energia reactiva. Et sorprendries de tot el que pot estalviar-se la teva empresa en relació a l'energia reactiva amb una simple instal·lació. A més nosaltres ens ocupem de tot perquè tu no hagis de preocupar-te de res i només notis un estalvi en la teva factura.

Tarifa indexada llum empreses

Tarifa indexada llum empreses

Veure tarifa
Tarifa fixa llum empreses

Tarifa fixa llum empreses

Veure tarifa
Tarifa gas natural empreses

Tarifa gas natural empreses

Veure tarifa