LLars

Llum 100% renovable que s'adapta a les teves necessitats

La liberalització del mercat elèctric ha permès que puguem canviar-nos de comercialitzadora elèctrica de forma molt senzilla, contractant la tarifa de llum 100% renovable que més s'adapti a les nostres necessitats i, sobretot, obtenint un millor servei amb una companyia que m'entengui i m'ajudi quan el necessito.

El consum de llum de la nostra llar depèn de molts factors. Segons el tipus d'habitatge que tinguem es pot arribar a reduir l'import de la factura de la llum a la meitat en funció de l'aïllament del qual disposem en portes i finestres, de la seva ubicació o de si és una casa aïllada o un pis.

Segons un estudi realitzat per l'Institut per a la Diversificació i estalvi de l'Energia (dependent del Ministeri d'Indústria) els habitatges unifamiliars aïllats dupliquen la despesa d'energia respecte a els  pisos i blocs de cases, incrementant-se el consum en zones fredes de la península i disminuint en les zones atlàntiques i especialment en les mediterrànies.

I, atès que no totes les llars són iguals, les nostres tarifes de llum tampoc ho són. Posem a la teva disposició diferents tipus de tarifes de llum 100% renovable adaptades a les característiques i necessitats cada tipus de llar, perquè puguis decidir lliurement quin tipus de contracte de llum és el que millor s'adapta a tu.

Volem que contractar la llum 100% renovable amb Audax Renovables sigui sinònim d'estalvi per a la teva llar.

Per aquest motiu posem al teu abast totes les opcions i eines perquè puguis valorar i triar quin tipus d'energia vols consumir (energia renovables o energia convencional), quin tipus de Tarifa d'energia verda d'origen 100% renovable s'adapta millor a tu (tarifa fixa o tarifa indexada) i saber així de forma clara i transparent quant estalviaràs en la teva factura de la Llum.

En contractar la llum amb Audax Renovables tu decideixes què i com vols consumir. T'ajudem a optimitzar el teu consum elèctric sempre complint amb els nostres compromisos de Respecte Medioambiental, Estalvi, Proximitat i Atenció de Qualitat. 

Energia Verda

Subministrem energia 100% renovable a tots els nostres clients

Energia Verda

Subministrem energia 100% renovable a tots els nostres clients

Estalvi energètic

Comença a estalviar en la teva factura de llum i gas

Estalvi energètic

Comença a estalviar en la teva factura de llum i gas

Transparència

Hem simplificat la factura per a fer-la més comprensible

Transparència

Hem simplificat la factura per a fer-la més comprensible

Sense talls ni molèsties

Màxima garantia en el subministrament i la facturació

Sense talls ni molèsties

Màxima garantia en el subministrament i la facturació

Nosaltres ho gestionem

Nosaltres ens encarreguem de totes les gestions

Nosaltres ho gestionem

Nosaltres ens encarreguem de totes les gestions

Sense sorpreses

Sense sorpreses ni talls de subministrament durant el canvi.

Sense sorpreses

Sense sorpreses ni talls de subministrament durant el canvi.

A Audax Renovables subministrem energia 100% renovable a tots els nostres clients. Energia verda produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos d'efecte d'hivernacle ni emissions contaminants. 

Energia Verda   100% Renovable
#GreenEnergy

Tots els nostres clients gaudeixen d'energia verda: particulars, negocis, grans empreses i administracions.

Els nostres compromisos fan que Audax Renovables sigui companyia de llum diferent:

Contractar la llum amb Audax Renovables és sinònim d'estalvi. En Audax Renovables posem a la teva disposició diferents tipus de tarifes de llum, totes elles d'energia verda d'origen 100% renovable,  adaptades a les diferents necessitats de cada tipus de llar, perquè tu decideixis lliurement quin tipus de contracte és el que millor s'adapta a tu i a la teva llar.

Perquè no totes les llars són iguals les nostres tarifes de llum tampoc ho són. Si tries pagar l'energia verda consumida a un preu fix, abonaràs el mateix preu de la llum durant tota la vigència del contracte, és a dir, tindràs una Tarifa de llum fixa. I si a més decideixes contractar l'opció Discriminació horària podràs maximitzar l'estalvi,  ja que tindràs dues tarifes de preu de la llum que varien en funció de les hores del dia, la qual cosa t'ajudarà a aconseguir més estalvi en la teva factura de la llum simplement traspassant el teu consum de llum a les hores el preu de les quals és més barat.

També pots triar pagar la llum a preu de majorista amb la nostra Tarifa Indexada, un preu variable que et permetrà estalviar en la teva factura de la llum ja que evitaràs haver de pagar la prima de reg associada a les tarifes fixes de llum, existents en el mercat d'energia. A més podràs aprofitar les hores en les quals el preu de l'energia és més baix per a així maximitzar el teu estalvi.

Si vols gaudir d'una energia verda, Audax Renovables posa a la teva disposició energia verda, una energia 100% renovable, neta i que no contamina.

L'energia renovable s'obté de fonts naturals inesgotables com l'eòlica, la solar, la biomassa, biogàs, la geotèrmica o la hidroelèctrica. Amb l'energia verda de Audax el teu subministrament elèctric serà 100% energia renovable. La nostra energia renovable pot contractar-se en les modalitats de Tarifa de Llum Indexada, Tarifa de llum fixa o Tarifa de Llum Fixa amb discriminació horària.

No oblidis cobrir-te davant imprevistos i recorda protegir la teva llar convenientment. Per a complementar el teu subministrament de llum amb posem a la teva disposició diferents serveis addicionals (ServiElectrix) que són la solució òptima als problemes elèctrics o a les avaries que puguis sofrir en la teva llar, fins i tot cobrim la reparació d'electrodomèstics perquè no t'hagis de preocupar de res. Uns serveis pensats per a donar resposta enfront de possibles adversitats i perquè tinguis la tranquil·litat d'una resposta apropiada davant qualsevol adversitat.

Audax Renovables posa a la teva disposició una energia amb una tarifa competitiva, un tracte pròxim, pròxim i de qualitat, perquè puguis gaudir de la teva seguretat i tranquil·litat.

Actualment som una comercialitzadora de llum i gas reconeguda pel Ministeri d'Indústria. Portem més de 10 anys treballant sota la filosofia d'oferir energia verda d'origen 100% renovable, a preus competitius, amb productes que s'adapten a les necessitats dels nostres clients i amb una atenció al client de qualitat. Estem presents en 6 països, incloent Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia i Holanda.

El nostre compromís és oferir-te un tracte pròxim i per aquest motiu tenim un Departament d'Atenció al client que està a la teva disposició. Un equip intern, propi i format que treballa per a solucionar-te qualsevol dubte.

Tarifa fixa llum llars

Tarifa fixa llum llars

Veure tarifa
Tarifa indexada llum llars

Tarifa indexada llum llars

Veure tarifa
Tarifa gas natural llars

Tarifa gas natural llars

Ver tarifa