Locals i negocis

Llum 100% renovable que s'adapta a les teves necessitats

En Audax Renovables sabem l'important que és per a professionals i PIMES el control dels costos i l'estalvi. Per aquest motiu t'oferim tarifes de llum d'origen 100% renovable molt competitives, perquè puguis preocupar-te del que realment és important per al teu negoci

Volem que la factura elèctrica ja no sigui una preocupació i que puguis beneficiar-te d'un estalvi real en la teva factura.

Sabies que el consum de llum sol ser un dels factors més importants en la competitivitat de les empreses i que sol suposar entre un 15% i un 20% dels costos en els petits negocis i autònoms?

Un exemple d'això seria un restaurant d'uns 100m2, que amb una potència contractada de 13kW ha de suportar mensualment unes despeses de llum que solen correspondre al doble de la seva quota de la Seguretat Social. Si prenem com a referència qualsevol altre tipus de local comercial a peu de carrer, com per exemple una perruqueria, un comerç minorista o un centre d'estètica d'uns 100m2, amb una potència contractada de 10kW, la despesa en llum sol oscil·lar entre 250€ i 350€ mensuals.

Si a aquests costos li sumem els imprevistos que puguin sorgir durant el desenvolupament de l'activitat professional, el cost anual en reparacions, costos derivats per la suspensió temporal de l'activitat i el temps invertit en la seva tramitació i gestions, ens trobem que la inversió anual d'aquests professionals i locals suposa una partida difícil d'afrontar.

El nostre objectiu és oferir-te una tarifa que s'adeqüi a les teves necessitats i a les del teu negoci perquè paguis la llum d'origen 100% renovable més barata i notis realment un estalvi.

Tenint en compte que cada negoci és diferent, des de Audax Renovables posem a la teva disposició diferents tarifes de llum d'origen 100% renovable perquè trobis aquella que s'adapti perfectament al que necessites i cerques.

Recorda que contractar la llum amb Audax Renovables és sinònim d'estalvi i respecte medioambiental. I a més, t'ho posem molt fàcil. Els nostres especialistes t'assessoraran de forma clara i transparent perquè puguis decidir el tipus de contracte més adequat per a tu, per a la teva tranquil·litat i la continuïtat de la teva activitat econòmica sense sobresalts.

A continuació, detallem els diferents tipus de tarifes de llum i les seves particularitats:

A Audax Renovables subministrem energia 100% renovable a tots els nostres clients. Energia verda produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos d'efecte d'hivernacle ni emissions contaminants. 

Energia Verda   100% Renovable
#GreenEnergy

Tots els nostres clients gaudeixen d'energia verda: particulars, negocis, grans empreses i administracions.

Tarifa Fixa

Aquesta modalitat et permet pagar només per la llum que consumeixis un preu fixat per endavant que es mantindrà durant tota la vigència del contracte. La tarifa de llum fixa manté un preu sense canvis ni sorpreses.

Tarifa Fixa

Aquesta modalitat et permet pagar només per la llum que consumeixis un preu fixat per endavant que es mantindrà durant tota la vigència del contracte. La tarifa de llum fixa manté un preu sense canvis ni sorpreses.

Veure tarifa
Tarifa indexada

Amb Audax Renovables ara les petites i mitjanes empreses (PIMES) ja poden gaudir dels avantatges de pagar l'energia elèctrica a preu de majorista.

Tarifa indexada

Amb Audax Renovables ara les petites i mitjanes empreses (PIMES) ja poden gaudir dels avantatges de pagar l'energia elèctrica a preu de majorista.

Veure tarifa
Energia Verda

T'oferim energia 100% renovable, neta i no contaminant. La nostra energia verda s'obté de fonts naturals inesgotables com l'energia eòlica o la solar.

Energia Verda

T'oferim energia 100% renovable, neta i no contaminant. La nostra energia verda s'obté de fonts naturals inesgotables com l'energia eòlica o la solar.

Veure tarifa
  1. Tarifa de llum fixa: aquesta modalitat et permet pagar només per la llum que consumeixis un preu fixat per endavant que es mantindrà durant tota la vigència del contracte. La tarifa de llum fixa manté un preu sense canvis ni sorpreses. A més, si contractes la Tarifa de llum fixa amb Discriminació horària podràs beneficiar-te d'un preu més barat si trasllades el teu consum a les hores amb menor demanda. Amb la tarifa DHA (amb discriminació horària) si la teva activitat es desenvolupa a la nit o al matí tindràs un preu de la llum per hores més barat, la qual cosa suposa un gran estalvi en la factura del teu negoci. Aquesta tarifa és ideal per a locals que centren la seva activitat en les hores barri (entre les 22h/23h i les 12h/13h). Per exemple: restaurants, bars i fleques, entre altres.
  2. Tarifa indexada: amb Audax Renovables ara les petites i mitjanes empreses (PIMES) ja poden gaudir dels avantatges de pagar l'energia elèctrica a preu de majorista. Mitjançant la nostra tarifa indexada paga cada hora al preu real en què s'està venent l'energia en el mercat elèctric més una petita comissió de gestió. Deixa de pagar la prima de risc associada a tota tarifa fixa! Aquesta tarifa ofereix múltiples avantatges i anualment sol ser més econòmica que la tarifa fixa.
Tota l'energia que t'oferim és energia 100% renovable, neta i no contaminant. La nostra energia verda s'obté de fonts naturals inesgotables com l'energia eòlica o la solar. Amb l'energia renovable per a negocis Ecox by Audax, el teu subministrament elèctric serà 100% sostenible. La pots contractar amb les modalitats de: Tarifa de llum fixa, Tarifa de llum fixa amb discriminació horària i Tarifa indexada.

D'altra banda, si el teu negoci està pagant una penalització per excés d'energia reactiva t'oferim la possibilitat d'instal·lar una bateria de condensadors que compensarà l'energia reactiva. D'aquesta manera, obtindràs un estalvi en la factura de la llum, a més d'optimitzar la capacitat de les línies i transformadors instal·lats.

Posem també a la teva disposició diferents serveis de manteniment per a garantir la teva tranquil·litat i la continuïtat del teu negoci. Amb Servielectrix el teu negoci està cobert enfront d'urgències elèctriques, a més de beneficiar-te d'un servei de revisió preventiva anual del quadre i instal·lacions elèctriques, així com en la revisió periòdica del sistema de climatització de les teves instal·lacions.

Actualment som la novena comercialitzadora de llum i gas del mercat elèctric nacional, reconeguda pel Ministeri d'Indústria. Portem més de 6 anys treballant amb la filosofia d'oferir energia a preus competitius, amb productes que s'adapten a les necessitats dels nostres usuaris i amb una atenció al client de qualitat.

Deixa't assessorar pels nostres experts. Contracta ja mateix la tarifa adequada per al teu negoci!

Tarifa fixa llum negocis

Tarifa fixa llum negocis

Veure tarifa
Tarifa indexada llum negocis

Tarifa indexada llum negocis

Veure tarifa
Tarifa gas natural negocis

Tarifa gas natural negocis

Veure tarifa