MENU
Menu

MILLOR JOVE EMPRESARI 2016

El premi va ser lliurat pel conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya Santi Vila. El lliurament del Premi es va celebrar aquest dimecres, 5 de juliol de 2017, al Castell de Montjuïc de Barcelona on es va reconèixer Jose Elías com el millor empresari jove 2016 a Catalunya.

En el discurs d'agraïment José Elías va reconèixer la importància de 3 pilars a la seva vida: família, amics i equip. Va destacar que aquest premi és el premi de molta gent i per aquest motiu el volia dedicar a l'equip, més de 1.800 empleats que formen el Grup Audax sense els quals aquest premi hauria estat totalment impossible. Jose va manifestar estar molt feliç amb aquest premi perquè li havia fet recordar els seus orígens, els seus fracassos i els seus èxits. L'empresari jove 2106 afirma que la clau de l'èxit rau en l'esforç, la dedicació i l'esperit de superació, perquè els errors i els fracassos t'ensenyen a millorar ia continuar innovant. També va destacar el gran nivell dels altres dos candidats al premi, Gerard Olivé i Martina Font les trajectòries dels quals han estat excepcionals i són un exemple per als emprenedors.

José Elías Navarro va iniciar el seu projecte empresarial el 2009, en els moments més durs de la crisi econòmica, i va fundar des de zero una petita comercialitzadora de llum i gas. La proximitat, la innovació i l'orientació comercial van permetre a Orus Energía créixer i fer-se un lloc al mercat elèctric nacional. El creixement de la companyia li va permetre adquirir la comercialitzadora Audax Energía a l'agost del 2012 i iniciar un procés de millora i impulsió de la mateixa, convertint-la en la 9a comercialitzadora del mercat elèctric nacional. La internacionalització ha estat sempre present als plans de futur del grup i ha permès que el model d'Audax estigui ja present a Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia i Holanda. A més a l'agost de 2016 va entrar al mercat de la generació adquirint el 70,86% de Fersa Energías Renovables, SA, convertint-se així en la filial de generació renovable del grup.

Audax Energía es proposa continuar creixent. L'objectiu de la companyia, definit dins del seu Pla Estratègic, era assolir una facturació de 1.000 milions l'any 2020, però les seves previsions s'han vist superades en aconseguir aquesta xifra el 2017. La seva previsió és seguir amb l'expansió internacional a Europa i planificar-ne la entrada a Lationamèrcia.

phone-handsetcrosschevron-down