MENU
Menu

Pagar l'energia a preu majorista

Indexar és una manera de contractar al Mercat Liberalitzat que consisteix a pagar per l'energia elèctrica consumida un preu variable en funció del preu d'adquisició al Mercat Majorista.

Amb la contractació del subministrament elèctric amb Tarifa Indexada el client paga l'energia cada hora al preu real en què s'està venent al mercat elèctric més un fee de gestió. Així s'evita pagar durant tot el període del contracte la prima de risc associada a tota Tarifa Fixa.

El principal avantatge de la Tarifa Indexada és que permet adaptar el consum per aprofitar les hores en què l'energia elèctrica és més barata, fins i tot aquelles en què el cost és de 0€.

Això ha permès aconseguir importants estalvis a la factura elèctrica dels clients que té contractada la Tarifa Indexada amb AUDAX.
Les empreses que van contractar Tarifa Indexada amb Audax el mes d'abril del 2013 s'han beneficiat d'entre un 27% i un 31% d'estalvi respecte de la Tarifa Fixa.

A AUDAX centrem els nostres esforços en què el client pagui el preu més baix possible per l'energia elèctrica que consumeix.

phone-handsetcrosschevron-down