MENU
Menu

Audax Renovables inicia els treballs de construcció de les seves instal·lacions fotovoltaiques

Seguint amb l'estratègia d'integració vertical, Audax Renovables ha iniciat els treballs de construcció de la planta fotovoltaica Cañamares a Castella-la Manxa

Audax Renovables (ADX.MC), l'activitat del qual se centra en la comercialització i la generació d'electricitat 100% renovable, ha signat el contracte clau en mà o contracte EPC (Engineering, Procurement and Construction) entre Da Vinci Energía, SLU (filial propietat 100% d'Audax Renovables, SA) i Risen Energy Spain, SL (pertanyent al grup Risen Energy Co. Ltd) per a la construcció de la planta fotovoltaica Cañamares al municipi de Fontanar (Guadalajara, Castella-la Manxa) amb una potència de 5 MWp, i iniciant-se de forma imminent els treballs de construcció de la dita planta.

De la mateixa manera, en les properes setmanes es preveu la signatura del contracte EPC i inici de construcció amb Risen Energy Spain, SL, de les plantes fotovoltaiques Carolines I i II de 10 MWp en total, totes dues ubicades al municipi del Casar (Guadalajara , Castella-la Manxa).

L'inici de les obres d'aquests projectes s'emmarca dins de l'estratègia del Grup d'augmentar la seva cartera de generació amb l'objectiu de subministrar als clients energia d'origen renovable produïda a les plantes.

El desenvolupament dels projectes esmentats per una suma total de 320 MW subministraran, una vegada s'iniciï la posada en marxa, uns 600 GWh a l'any d'energia verda, que equival al consum anual de més de 175.000 llars.

El Grup Audax, en aquesta nova etapa de creixement, continua amb el seu full de ruta quant a l'assoliment dels objectius per al 2022 d'augmentar la cartera de clients de 305.000 a 500.000 i de subministrar un total de 15 TWh d'energia. A més, preveu superar els 1.500 milions d'euros en ingressos, situar l'EBITDA per sobre dels 100 milions d'euros i reduir-ne el palanquejament financer, amb l'objectiu d'optimitzar els recursos del grup, per tal de crear valor per als seus accionistes .
 

phone-handsetcrosschevron-down