MENU
Menu

PPA a Itàlia

Audax Renovables tanca el primer acord de compra d'energia solar (PPA) a Itàlia

Aquesta operació li atorgarà una posició avantatjosa respecte als preus energètics al mercat italià i enfortirà la seva expansió internacional.

Audax Renovables, companyia resultant de la fusió recent entre la pròpia Audax Renovables, companyia de generació d'energia renovable, amb Audax Energía, companyia comercialitzadora d'electricitat i gas, ha formalitzat un acord d'intencions amb BAS FV Italia SL per a la compravenda d'energia a llarg termini (PPA – Power Purchase Agreement) del 100% de l'energia elèctrica que produiran dues plantes solars fotovoltaiques de 10 MW de capacitat cadascuna (potència total de 20MW) durant de 10 anys.

BAS FV Italia SL, societat gestionada pel fons d'inversió NGC Partners especialitzat en el desenvolupament i la construcció d'actius renovables a Europa i Amèrica, està completant el desenvolupament d'aquests dos projectes a la regió de Basilicata del sud d'Itàlia i està previst que entrin en operació comercial a finals de l'any 2019

A l'acord d'intencions, les parts han acordat, amb caràcter vinculant, tant el preu de compravenda de l'energia com el termini del PPA i les garanties entre les parts, i resta de pendent la negociació la resta dels termes i condicions del PPA, que estarà subjecte al tancament financer ia lobtenció dels permisos administratius i mediambientals del projecte.

En virtut d'aquest acord, Audax Renovables actuarà a més com a representant de les dues instal·lacions fotovoltaiques per a la gestió de la programació i la venda d'energia al mercat elèctric italià. Amb aquest acord estratègic, Audax Renovables potenciarà encara més el seu creixement al mercat italià, on el 2018 ha augmentat les vendes d'energia en un 53% respecte al 2017.

Audax Renovables va desembarcar al mercat italià l'any 2014 i ja compta a Itàlia amb més de 55.000 clients de subministrament d'energia, tant particulars com empreses.

BAS FV Italia, societat gestionada pel fons d'inversió NGC Partners, està sent assessorada en aquest procés per Our New Energy, firma de consultoria en PPAs que, després d'haver conduït amb èxit el tancament el 2018 de més de 1.000 MW de PPA a Europa , il·lustra així la seva expansió al mercat italià.

Més sobre Audax Renovables

Audax Renovables és el resultat de la fusió entre la pròpia Audax Renovables i la seva matriu, Audax Energía, que ha donat lloc a un grup energètic amb una plantilla de més de 500 empleats i una xifra de negoci de més de 1.200 milions d'euros i que actualment opera a vuit països: Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Holanda, França, Polònia i Panamà. 

phone-handsetcrosschevron-down