Grup Audax

Audax Renovables és present en 9 països amb les seves activitats de generació renovable i comercialització


L'any 2009, després de la liberalització del mercat elèctric a Espanya, i després de molts tràmits, burocràcia i aprenentatge continu, es funda una petita comercialitzadora de llum i gas denominada Orus Energia: el naixement del futur Grup Audax. Es tracta d'un inici des de zero, amb una estructura molt petita, on les factures s'imprimien, es doblegaven i s'enviaven a mà. Gràcies a l'adaptació al canvi, a la visió comercial i a l'esforç constant es va aconseguir donar la volta a un mercat elèctric estancat i dominat per grans empreses tradicionals.

A poc a poc, Orus es va anar fent un buit en el mercat gràcies a polítiques innovadores orientades a agilitzar els processos i facilitar la venda als canals comercials, invertir en formacions contínues i llançar nous productes orientats al client. En 2011 es va aconseguir aconseguir taxes de creixement de 3 dígits, la qual cosa va permetre adquirir la comercialitzadora Audax i aconseguir un creixement exponencial. Audax va continuar millorant els seus processos, innovant i creant nous productes per a satisfer les necessitats del mercat i iniciar l'expansió fora del mercat nacional. 

En 2013 Audax va iniciar la seva internacionalització entrant en el mercat portuguès i actualment ja està present en 9 països: Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i França, Panaà i Hongria amb previsió de continuar creixent.

La història d'Audax és la història de la constància, de la innovació i del treball diari per a continuar millorant, on l'agilitat en els processos i l'estructura plana faciliten la presa ràpida de decisions per a crear productes orientats al client.

Audax Renovables és un grup energètic integrat verticalment que genera i comercialitza electricitat 100% d'origen renovable i gas

Amb esforç i amb una clara aposta per la innovació, ens hem convertit en un referent del sector energètic i Jose Elías, presidete d'Audax Renovables, ha estat guardonat amb diversos premis que fan esment al seu caràcter emprenedor: el Premi Jove Empresari que concedeix AIJEC i Premi Emprenedor Emergent que concedeix EY.

Audax Renovables pionera en el seu compromís amb el medi ambient, està adherida des de l'any 2013 a la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial de Nacions Unides per al Desenvolupament Sostenible: un pla d'acció en favor de les persones, el planeta, la prosperitat i la pau universal.

Valor afegit

El Grup Audax posseeix parcs eòlics i plantes d'energia fotovoltaica a Espanya. A més d'un parc eòlic a França i un altre a Polònia. Audax Renovables posseeix una cartera d'actius operatius amb alta qualitat tecnològica.

Això ens confereix diversos avantatges competitius en la contractació del subministrament elèctric respecte a altres empreses del sector.

  • Estalvi: treballem dia a dia per a optimitzar els nostres processos i poder oferir les millors tarifes als nostres clients.
  • Innovació: apostem i impulsem la innovació des de la nostra empresa, aportant nous productes i serveis dirigits a atendre les necessitats dels nostres clients.
  • Servei: ens centrem en la satisfacció dels nostres clients. És per aquest motiu que disposem d'un Departament d'Atenció al Client propi i de qualitat, encarregat de resoldre i atendre qualsevol consulta en el mínim període de temps possible.
  • Seguretat: la nostra companyia elèctrica és pionera i està en constant evolució, amb l'objectiu d'aconseguir i oferir l'excel·lència en tots els productes, serveis i processos.
  • Respecte mediambiental: mitjançant la generació i comercialització d'energia verda d'origen 100% renovable

A Audax Renovables subministrem energia d'origen 100% renovable a tots els nostres clients. Energia verda produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos d'efecte d'hivernacle ni emissions contaminants. 

Energia Verda 100% d'origen Renovable
#GreenEnergy

Tots els nostres clients gaudeixen d'energia verda: particulars, negocis, grans empreses i administracions.

 

Linkedin