Audax Renovables guanya el concurs per a subministrar electricitat 100% d'origen renovable a MERCAMADRID

La cotitzada Audax Renovables, un dels principals operadors del sector energètic nacional, ha guanyat el concurs públic convocat per la Unitat Alimentària de MERCAMADRID per a subministrar l'electricitat a la totalitat dels seus 25 punts de subministrament.

Audax Renovables ha estat la companyia energètica que ha presentat la millor oferta i s'ha adjudicat en conseqüència la totalitat del contracte a mercat lliure. Es tracta d'un acord per a subministrar en un sol any més de 3.000.000 KWH d'electricitat d'origen 100% renovable perquè MERCAMADRID pugui desenvolupar la seva activitat.

MERCAMADRID és la major plataforma de distribució, comercialització, transformació i logística d'aliments frescos d'Espanya i és una de les unitats alimentàries referents en el panorama internacional.

Davant l'actual situació de volatilitat dels mercats energètics i la corresponent dificultat per a fixar un pressupost base per a la licitació, les administracions públiques cada vegada més estan seleccionant fórmules en modalitats indexades al mercat espot, la qual cosa contribueix al fet que els concursos no quedin deserts.

Aquest ha estat el cas de MERCAMADRID, que ha optat per un producte indexat al mercat majorista OMIE. I en conseqüència AUDAX RENOVABLES subministrarà la totalitat de la seva demanda d'electricitat proveint-se horariamente de l'energia en aquest mercat.

Audax Renovables ha adquirit el compromís de certificar la totalitat de l'energia lliurada a MERCAMADRID com a energia d'origen 100% renovable, la qual cosa s'alinea amb el posicionament i estratègia del grup energètic.

Audax Renovables, grup que centra la seva activitat en la generació i comercialització d'energia 100% renovable, porta temps situant-se com un dels operadors energètics més actius d'Espanya, comercialitzant tant a grans consumidors del sector privat, administracions públiques, pimes i clients domèstics.

Sobre Audax Renovables
Fundat l'any 2000, Audax Renovables és un grup energètic espanyol integrat verticalment que genera energia 100% renovable i subministra electricitat i gas a clients de set països europeus. Actualment, compta amb una cartera de parcs eòlics i fotovoltaics a Espanya, Portugal, Itàlia, França, Polònia i Panamà en operació, en construcció i en diferents fases de desenvolupament que ascendeix a 2.524 MW. En la seva activitat de comercialització, el grup presidit per José Elías Navarro proveeix d'energia renovable i gas a més de 544.000 clients a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, i lidera el segment pime a Ibèria. Audax va començar a cotitzar en el mercat secundari espanyol en 2003, i en 2007 va fer el salt al mercat continu, en el qual va passar a formar part de l'índex IBEX SMALL CAP ® al març de 2020. Actualment, la seva capitalització borsària supera els 600 milions d'euros, i compta amb un equip de més de 800 professionals.

Per a més informació, visita www.audaxrenovables.com / www.audaxrenovables.es

Altres notícies

Audax tanca amb el fons IKAV un primer acord de 40 milions en projectes fotovoltaics

IKAV adquireix el 49% de les instal·lacions solars en operació 69,5 MWp, per un impo...

Llegir més

Audax Renovables manté el seu ràting de Investment Grade (BBB-)

  EthiFinance Ràtings, anteriorment Axesor Ràtings, fonamenta la seva qualif...

Llegir més

Audax Renovables acorda amb l'ICO una línia de pagarés avalats per valor de 119 milions

L'Institut de Crèdit Oficial garanteix així les emissions en el Mercat Alt...

Llegir més