Audax Renovables i CEOE-CEPYME Guadalajara renoven el seu conveni de col·laboració

Els socis de la Patronal alcarreña podran continuar sol·licitant un estudi sobre el seu consum per a estalviar en els seus costos energètics

 

Guadalajara, 03 de febrer de 2022, CEOE-CEPYME Guadalajara buscant millorar l'eficàcia i eficiència de les empreses de la província de Guadalajara, ha renovat el seu conveni de col·laboració amb Audax Renovables, empresa de referència en el sector energètic, dedicada a la generació d'energia 100% d'origen renovable i a la comercialització d'electricitat i gas. 

El Grup Audax continua amb la seva aposta per la província, ja que compta amb set plantes fotovoltaiques a Guadalajara, amb una inversió que supera els 22 milions d'euros. Les plantes fotovoltaiques de les Alberizas 1, 2, 3 i 4, amb una potència instal·lada de 20 MWp, que estan situades en el municipi de Torija amb una producció estimada anual de voltant 32,44 GWh el que equival al consum anual de més de 9.400 llars. En el municipi de Fontanar està la planta fotovoltaica de Cañamares, amb una potència de 5 MWp i una producció anual estimada d'al voltant de 8,1 GWh que equival al consum anual de més de 2.500 llars. A més, les plantes fotovoltaiques Carolines I i II, de 10 MWp en total, es troben en el municipi del Casar, amb una producció estimada anual d'al voltant de 16,2 GWh, la qual cosa equival al consum anual de més de 4.600 llars. Totes elles formen part de l'aposta de Audax Renovables per l'energia fotovoltaica.

El conveni ha estat signat per María Soledad García, presidenta de CEOE-CEPYME Guadalajara, qui ha estat acompanyada per Javier Arriola, secretari general de la Patronal alcarreña i per part de Audax Renovables per David Busquets, Director Comercial i per Amanda Feria, KAM de la zona centro de Audax, acompanyats per EnerSpain, empresa col·laboradora de Audax Renovables, en la persona d'Óscar Rodríguez.

Gràcies a aquest conveni els socis de la Patronal alcarreña podran accedir a un estudi del seu consum energètic, al mateix temps que se'ls assessorarà sobre els diferents productes per a estalviar en els seus costos energètics. Audax Renovables els oferirà tarifes de llum 100% d'origen renovable, gas natural, així com tot un portfolio de serveis i productes d'eficiència energètica com la instal·lació de plaques fotovoltaiques o els punts de recàrrega de vehicles. Aquelles empreses, pimes i autònoms socis de CEOE-CEPYME interessats en els beneficis d'aquest nou conveni subscrit per la Patronal alcarreña, poden informar-se en www.ceoeguadalajara.es o escrivint a convenioceoe@audaxrenovables.com, així com en els telèfons 949492989 o en el 689105306 on des del seu departament d'atenció al client es realitzarà un estudi personalitzat i ajustat a les condicions de l'esmentat conveni.


Sobre Audax Renovables


Fundat l'any 2000, Audax Renovables és un grup energètic espanyol integrat verticalment que genera energia 100% renovable i subministra electricitat i gas a clients de set països europeus. Actualment, compta amb una cartera de parcs eòlics i fotovoltaics a Espanya, Portugal, Itàlia, França, Polònia i Panamà en operació, en construcció i en diferents fases de desenvolupament que ascendeix a 2.524 MW. En la seva activitat de comercialització, el grup presidit per José Elías Navarro proveeix d'energia renovable i gas a més de 544.000 clients a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, i lidera el segment pime a Ibèria. Audax va començar a cotitzar en el mercat secundari espanyol en 2003, i en 2007 va fer el salt al mercat continu, en el qual va passar a formar part de l'índex IBEX SMALL CAP ® al març de 2020. Actualment, la seva capitalització borsària supera els 600 milions d'euros, i compta amb un equip de més de 800 professionals.

Per a més informació, visita www.audaxrenovables.com

Altres notícies

Audax tanca amb el fons IKAV un primer acord de 40 milions en projectes fotovoltaics

IKAV adquireix el 49% de les instal·lacions solars en operació 69,5 MWp, per un impo...

Llegir més

Audax Renovables manté el seu ràting de Investment Grade (BBB-)

  EthiFinance Ràtings, anteriorment Axesor Ràtings, fonamenta la seva qualif...

Llegir més

Audax Renovables acorda amb l'ICO una línia de pagarés avalats per valor de 119 milions

L'Institut de Crèdit Oficial garanteix així les emissions en el Mercat Alt...

Llegir més