Audax Renovables inicia la construcció de 22 MWp del seu portfoli solar de generació

  • Amb una inversió d'aproximadament 16 milions d'euros, els projectes de Quatre Camins 1, Quatre Camins 2, Quatre Camins 3 i Quatre Camins 4 comptaran amb una potència total de 21,87 MWp

  • Els futurs projectes se situen en el municipi de Cabanillas del Camp, província de Guadalajara.


28 DE DESEMBRE DE 2022.– Audax Renovables (ADX.MC), grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% renovable i gas a clients de 7 països, ha anunciat l'inici de la construcció de quatre projectes fotovoltaics localitzats en el municipi de Cabanillas del Camp, a la província de Guadalajara, que sumaran una potència total de 21,87 MWp.

En línia amb la seva estratègia de continuar impulsant la seva activitat de generació a través dels diferents projectes que formen el seu porfolio, Audax té previst invertir en la seva construcció aproximadament 16 milions d'euros.

El projecte comptarà amb 39.489 mòduls de 550 Wp amb seguidor a 1 eix categoria Tier-1, la qual cosa permetrà generar 40,5 GWh/any, l'equivalent al consum energètic de gairebé 11.500 llars i d'al voltant de 36.000 persones. La seva aposta per l'energia neta evitarà l'emissió a l'atmosfera d'unes 8.250 tones de CO₂ a l'any.

Aquesta instal·lació es connectarà a la Subestació de Cabanillas del Camp i amb una línia d'evacuació pròpia de poc més de 5 quilòmetres, estimant que el període de construcció sigui d'aproximadament 1 any ja que contempla una parada biològica per al període de març a juny. La companyia assegura l'acompanyament de les obres amb contractistes de primer nivell que compleixen amb alts estàndards de qualitat sota la modalitat de contracte EPC (clau en mà).

Per a la construcció dels projectes referits, el Grup es troba en una fase molt avançada en les negociacions per a la consecució del finançament adequat. Finançament que serà sense recurs, seguint la mateixa estructura que en altres projectes anteriors de la cartera de generació.

Audax compte en l'actualitat amb 226 MW de potència ja instal·lada i 19,2 MWp en fase de posada en marxa, relativa als projectes fotovoltaics de La Miranda i Zaratán 1 i 2.

Aquests projectes s'emmarquen en la decidida aposta i estratègia del Grup Audax d'augmentar la seva cartera de generació 100% renovable incrementant el seu portfolio de cartera de generació, ja sigui mitjançant creixement orgànic o mitjançant el tancament d'acords de compra, amb l'objectiu de subministrar als seus clients energia d'origen renovable produïda en les seves pròpies plantes.


Per més informació:

Roman

Ginés Cañabate
g.canabate@romanrm.com | (+34) 649 214 470

Patricia González
p.gonzalez@romanrm.com | (+34) 915 915 500

Sobre Audax Renovables

Fundat l'any 2000, Audax Renovables és un grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% renovable i gas a clients de set països europeus. Actualment, compta amb una cartera de parcs eòlics i fotovoltaics a Espanya, Portugal, Itàlia, França, Polònia i Panamà en operació, en construcció i en diferents fases de desenvolupament que ascendeix a 2.536 MW. En la seva activitat de comercialització, el grup presidit per José Elías Navarro proveeix d'energia renovable i gas a més de 396 mil clients a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, i lidera el segment pime a Espanya. Audax va començar a cotitzar en el mercat secundari espanyol en 2003, i en 2007 va fer el salt al mercat continu, en el qual va passar a formar part de l'índex IBEX SMALL CAP ® al març de 2020. En els 9 primers mesos de 2022 la seva facturació va aconseguir els 2.033 milions d'euros, i compta amb un equip de més de 800 professionals

Altres notícies

Audax Renovables incrementa el seu EBITDA un 47%

La companyia augmenta el seu marge brut un 41% durant els tres primers mesos de l'any, fins al...

Llegir més

Audax Renovables manté el seu ràting de Investment Grade (BBB-)

EthiFinance Ràtings, anteriorment Axesor Ràtings, valora positivament el perfil de n...

Llegir més

Audax Renovables i CEOE-CEPYME Guadalajara renoven el seu conveni de col·laboració

Gràcies a l'acord, els socis de la patronal podran sol·licitar un estudi sobre e...

Llegir més

Audax Renovables s'incorpora a l'índex de referència MSCI World Small Cap

Aquest indicador borsari està format per més de 4.000 empreses cotitzades de petita...

Llegir més