Audax Renovables posa en marxa les plantes fotovoltaiques Carolines I i II

Seguint amb la seva estratègia de focalització en l'activitat de generació, la companyia iniciarà, amb l'acta de posada en marxa obtinguda, les operacions de la planta fotovoltaica Carolines I i II a Castella-la Manxa


Audax Renovables (ADX.MC), el grup energètic integral amb generació 100% renovable, ha obtingut per part de la Delegació Provincial de Desenvolupament Sostenible de Guadalajara l'autorització d'explotació per a l'entrada en funcionament de les plantes fotovoltaiques Carolines I i II en la localitat del Casar, província de Guadalajara (Castella-la Manxa), amb una potència total de 10 MWp, iniciant a més l'abocament d'energia a la xarxa.

Cal destacar que la planta fotovoltaica Cañamares en la localitat de Fontanar, província de Guadalajara (Castella-la Manxa), amb una potència de 5 MWp, ja es troba operativa des de fa unes setmanes, incorporant així l'energia produïda a la xarxa i incrementant el portfolio del Grup d'aquelles plantes que ja es troben en funcionament.

Tant les plantes fotovoltaiques de Carolines I i II, com que el projecte de Cañamares, vendran l'energia sota contracte PPA a la seva empresa matriu, això és, Audax Renovables.

A causa de les condicions actuals provocades per la pandèmia de la COVID-19, alguns dels tràmits han sofert algun retard davant les diferents institucions. No obstant això, aquests retards han pogut ser solucionats, implicant la ja efectiva entrada en funcionament de les referides instal·lacions.

Addicionalment, destacar que el Grup continua amb la construcció dels següents projectes:
- La Zarzuela I, II, III i IV, situades en el Municipi toledà de Escalonilla, amb una potència total de 20MWp.
- Les Alberizas I, II, III i IV situades en el Municipi guadalajareño de Torija, amb una potència total de 20MWp.
- Menes, projecte situat en la localitat de Huelva del mateix nom, amb una potència de 4,48MWp.
- Els Arenals, situat en la localitat de Polán, Toledo, amb una potència de 5 MWp.

La construcció dels projectes anteriorment citats transcorre amb plena normalitat, i el Grup espera que es finalitzin i entrin en funcionament en el present exercici.

Tots els referits projectes esmentats anteriorment no han necessitat finançament de tercers, sinó que han estat finançats a través de les emissions de bons verds aconseguides pel Grup a la fi de l'exercici anterior.

Al llarg de les pròximes setmanes, el Grup continuarà informant puntualment el mercat sobre l'evolució en els avanços dels projectes que formen la seva cartera, amb l'objectiu de mantenir permanentment informat al mercat i als seus inversors.

Aquests projectes segueixen emmarcats dins de l'estratègia del Grup Audax Renovables d'augmentar la seva cartera de generació 100% renovable, i per això està centrat en el tancament d'altres acords de compra amb l'objectiu de subministrar als seus clients energia d'origen renovable produïda en les seves pròpies plantes.


Sobre Audax Renovables

El Grup és el resultat de la fusió per absorció entre Audax Renovables, S.A. i la seva matriu, Audax Energia, S. a., donant lloc a un grup energètic integral amb generació 100% renovable.

Audax centra les seves activitats en la generació d'energia 100% renovable, així com en el subministrament d'electricitat 100% renovable i gas.

Fundada l'any 2000, l'any 2003 Audax Renovables comença a cotitzar en el mercat secundari de Ia Borsa de Barcelona i l'any 2007 s'inclou la seva cotització en el SIBE de la borsa de Madrid. Actualment, cotitza en el Mercat Continu espanyol sota la denominació (ticker) ADX.MC, havent-se incorporat a l'índex IBEX SMALL CAP® el 23 de març de 2020.

Som el Grup energètic líder en el segment PIME a Espanya, garantint un subministrament eficient de l'energia comercialitzada a través d'un procés d'integració vertical amb l'activitat de generació renovable, amb una sòlida posició financera, i preparat per a encapçalar la transició energètica en el mercat europeu.

El Grup gestiona una cartera de projectes de generació en operació de 91 MW en parcs eòlics a Espanya, França i Polònia, i 15 MWp fotovoltaics a Espanya. Addicionalment, té en construcció 66 MW eòlics a Panamà així com 49 MWp en projectes fotovoltaics, sumant un total de 115 MW en construcció, i compta amb un porfolio fotovoltaic de 2.277 MWp en diferents fases de desenvolupament situat a Espanya, Portugal i Itàlia.

Audax Renovables, en la seva activitat de comercialització d'electricitat 100% renovable i gas, és present a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, sumant més de 540 mil clients.

Per a més informació visiti www.audaxrenovables.com / www.audaxrenovables.es

Altres notícies

Audax Renovables i el Col·legi d'Administradors de Finques de Tarragona signen un conveni de col·laboració

Els Administradors de Finques col·legiats de la província de Tarragona disposaran de...

Llegir més

Audax adquireix un projecte fotovoltaic a la província de Valladolid

Situat en el municipi de Ciguñuela, el projecte de Zaratán serà la primera in...

Llegir més

Audax posa en funcionament quatre noves plantes fotovoltaiques amb una potència total de 20 MWp

La instal·lació produirà 32,4 GWh a l'any, l'equivalent al consum de m&...

Llegir més

Audax augmenta les seves vendes en un 83% en el tercer trimestre, fins als 1.143 milions d'euros

La companyia registra un marge brut de 86 milions d'euros i un EBITDA de 31,2 milions....

Llegir més