Audax Renovables subministrarà gas natural a la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre per un valor estimat de 1,7 milions

La companyia s'adjudica per segon any consecutiu el concurs pel qual proveirà 12.000.000 KWH durant 6 mesos als seus 6 punts de subministrament.


Audax Renovables (ADX.MC), grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% renovable i gas a clients de 7 països europeus s'ha adjudicat per segon any consecutiu el concurs públic convocat per la Real Casa de la Moneda per a subministrar el gas natural a la totalitat dels seus 6 punts de subministrament.

Audax Renovables, que s'ha fet amb la totalitat del contracte a mercat lliure, subministrarà més de 12.000.000 KWH durant 6 mesos per un valor estimat de 1,7 milions d'euros. El contracte s'ha adjudicat en la modalitat de preu fix, assegurant-se la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre per al període de lliurament i la seva possible pròrroga de 6 mesos addicionals un pressupost associat al contracte no afectat per l'actual situació de volatilitat dels mercats energètics.

La Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre neix en 1893 amb la fusió de dos organismes seculars: la Casa de la Moneda i la Fàbrica del Segell. Des de llavors, i sota el denominador comú de la seguretat, no ha deixat d'estendre el seu àmbit d'activitat consolidant-se com una de les empreses referents en l'àmbit nacional.

Audax Renovables, grup que centra la seva activitat en la generació i comercialització d'energia 100% renovable, porta temps situant-se com un dels operadors energètics més actius d'Espanya, comercialitzat tant a grans consumidors del sector privat, administracions públiques, pimes, com a residencials.Sobre Audax Renovables

Fundat l'any 2000, Audax Renovables és un grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% renovable i gas a clients de set països europeus. Actualment, compta amb una cartera de parcs eòlics i fotovoltaics a Espanya, Portugal, Itàlia, França, Polònia i Panamà en operació, en construcció i en diferents fases de desenvolupament que ascendeix a 2.536 MW. En la seva activitat de comercialització, el grup presidit per José Elías Navarro proveeix d'energia renovable i gas a més de 518 mil clients a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, i lidera el segment pime a Espanya. Audax va començar a cotitzar en el mercat secundari espanyol en 2003, i en 2007 va fer el salt al mercat continu, en el qual va passar a formar part de l'índex IBEX SMALL CAP ® al març de 2020. En 2021 la seva facturació va aconseguir els 1.690 milions d'euros, i compta amb un equip de més de 800 professionals.
Per a més informació, visita www.audaxrenovables.com.

Altres notícies

Audax tanca amb el fons IKAV un primer acord de 40 milions en projectes fotovoltaics

IKAV adquireix el 49% de les instal·lacions solars en operació 69,5 MWp, per un impo...

Llegir més

Audax Renovables manté el seu ràting de Investment Grade (BBB-)

  EthiFinance Ràtings, anteriorment Axesor Ràtings, fonamenta la seva qualif...

Llegir més

Audax Renovables acorda amb l'ICO una línia de pagarés avalats per valor de 119 milions

L'Institut de Crèdit Oficial garanteix així les emissions en el Mercat Alt...

Llegir més