MENU
Menu

El Grup Audax Renovables deixarà de consumir més de 280 kg de plàstic cada any

Audax Renovables amplia el seu compromís amb el medi ambient i ha desenvolupat un Pla d'acció per reduir al mínim l'ús de residus no reutilitzables a les instal·lacions. Aquesta setmana s'ha lliurat a cada empleat una ampolla personalitzada amb el logotip, fabricada en alumini, lliure de BPA, reciclable i amb una capacitat de 650ml amb l'objectiu de reduir el consum de plàstics d'un sol ús a la seu de Badalona.

Abans d'implantar aquesta mesura, a l'oficina es consumien ampolles de plàstic d'un sol ús que triguen entre 100 i 1.000 anys a descompondre's i suposen fins al 70% de les deixalles que embruten els mars del món. Si bé fins ara es feia una recollida selectiva d'aquests plàstics per reciclar-los, gràcies a l'ús de l'ampolla reutilitzable d'Audax s'aconseguirà deixar de consumir uns 288 kg de plàstic a l'any, més de 28.800 ampolles d'1,5l. L'ampolla reutilitzable d'Audax es podrà emplenar de forma senzilla i gratuïta a la font d'aigua filtrada, per tant, es tracta d'una mesura econòmica, sostenible i que fomenta hàbits saludables.

A més d'aquesta mesura se n'estan estudiant d'altres com la possibilitat de posar gots reutilitzables a les màquines de vending o la digitalització íntegra de la companyia per evitar l'ús innecessari de paper. 
 

phone-handsetcrosschevron-down