MENU
Menu

Audax incrementa els seus resultats el primer semestre

Audax Renovables (ADX.MC), la filial de generació d'energia renovable del grup Audax, ha tancat el primer semestre del 2018 amb un benefici de 4,1 milions d'euros, fet que suposa un increment del 104% davant els 2 milions de euros de beneficis del mateix període de l?any anterior.

La companyia, que té com a activitat principal la generació elèctrica a partir de fonts d'energia 100% renovables, ha assolit el primer semestre del 2018 un import net de negoci de 17,7 milions d'euros i un EBITDA d'11,9 milions d'euros . L'aposta continua per optimitzar i millorar el rendiment de les plantes, malgrat el menor recurs eòlic, ha suposat que els ingressos de les operacions s'hagin mantingut estables.

De l'energia produïda per Audax Renovables el primer semestre del 2018, el 75% s'ha generat a Espanya, mentre que França ha aportat el 7% i Polònia el 18% sobre el total. La producció dels parcs en aquest període ha arribat als 203,5 GWh enfront dels 217,6 GWh del mateix període del 2018.

La companyia manté la tendència pel que fa a la reducció de les despeses dexplotació, fruit de la política de contenció de la despesa ia loptimització de costos.

El deute financer net a tancament del període se situa en 112 milions d'euros, fet que suposa una reducció d'1,5 milions d'euros respecte al tancament de l'exercici 2017 i correspon, en la pràctica totalitat, al finançament de les plantes en modalitat project finance.

Al mes de maig d'aquest any, Audax Renovables va comunicar l'inici de les obres de construcció de la primera fase de 66 MW de potència instal·lada del parc eòlic Toabré, situat a Panamà, amb una inversió total de més de 150 milions de dòlars.

Així mateix, el 29 de juny passat els consells d'administració d'Audax Renovables, SA, i d'Audax Energía, SA van formular el projecte comú de fusió per absorció d'Audax Renovables, SA com a societat absorbent i Audax Energía, SA, com a societat absorbida. L'equació de canvi serà de 300.287.276 accions noves de la Societat Absorbent per les 1.800.000 accions de la Societat Absorbida, tal com va ser comunicat a la CNMV. La fusió d'ambdues companyies suposarà el naixement d'un gran grup energètic molt més fort, que n'impulsarà el creixement i la rendibilitat gràcies a les sinergies de la integració vertical de les activitats de comercialització i de generació d'energies renovables.

* * *

Sobre Audax Renovables, SA

 

Per a més informació visiteu www.audaxrenovables.com

phone-handsetcrosschevron-down