MENU
Menu

S'aprova per unanimitat la fusió

La Junta General d'Accionistes de la societat cotitzada Audax Renovables celebrada avui ha confirmat la fusió d'ambdues companyies, fet que suposarà el naixement d'un gran grup energètic i donarà lloc a un projecte empresarial amb gran projecció.
L'objectiu de la fusió és potenciar el creixement, aprofitant les sinergies i la complementarietat de les activitats gràcies a la integració vertical entre la generació d'energia renovable i la comercialització de llum i gas. Aquesta fusió impulsarà la trajectòria del grup, les aspiracions del qual passen per potenciar totes les línies de negoci tant a nivell nacional com internacional.
Audax Energía és una comercialitzadora de llum i gas amb una gran implantació a nivell nacional i una forta projecció a nivell internacional. Actualment té presència a 6 països europeus (Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia i Holanda) on desenvolupa activitats de comercialització tant de llum com de gas. Audax Energía afronta amb il·lusió aquesta nova etapa de creixement que suposa la fusió amb la cotitzada Audax Renovables amb l'objectiu de potenciar la seva posició a tots els països on és present i continuar avançant en el procés d'internacionalització.
Per part seva, Audax Renovables és una companyia cotitzada, present a Espanya, França, Polònia i Panamà, que ha tancat el 2017 amb un benefici de 7,4 milions d'euros i que segueix la mateixa tendència el 2018, després de tancar el tercer trimestre amb un increment de beneficis del 78% respecte del mateix període de l'any anterior. Aquest resultat confirma que amb la presa de control per part d'Audax Energia l'agost del 2016, Audax Renovables va iniciar un procés d'integració que s'ha consolidat molt positivament i que ha suposat un canvi de tendència clar en els seus resultats.
Actualment Audax Renovables gestiona una cartera total en explotació de 185 MW a Espanya, França i Polònia, dels quals 1 MW és fotovoltaic i la resta eòlica. La companyia també participa a la construcció d'un parc eòlic a Panamà de 66MW. La intenció del nou grup és apostar per la diversificació de tecnologies renovables. L'objectiu és incrementar la capacitat instal·lada en altres tecnologies, com ara la generació fotovoltaica. Aquesta diversificació us permetrà tancar nous acords PPAs (Power Purchase Agreement), la qual cosa us atorgarà una posició avantatjosa respecte als preus del pool energètic i consolidarà i enfortirà la vostra posició al mercat energètic.
El Grup resultant de la fusió d'Audax Renovables (Societat Absorbent) i Audax Energia (Societat Absorbida) mantindrà els seus actuals equips directius liderats per José Elías, que mantindrà les seves posicions a la companyia, sempre respectant les condicions establertes pel regulador, i treballant per tornar al dividend en el termini més curt possible, per tal que els accionistes vegin recompensada la seva participació en un gran grup empresarial amb una forta posició financera i de mercat i unes perspectives importants de creixement futur.

phone-handsetcrosschevron-down