MENU
Menu

S'aprova per unanimitat l'Exercici 2018

La Junta General d'Accionistes de la societat cotitzada Audax Renovables celebrada avui ha aprovat els millors resultats de la seva història, aconseguint una facturació rècord de gairebé mil milions d'euros el 2018 i amb l'objectiu d'incrementar-la un 50% el 2022

Els accionistes d'Audax Renovables han aprovat avui dilluns 29 d'abril del 2019 per unanimitat els comptes de la companyia que fan referència al passat exercici 2018. A la Junta Ordinària s'ha fet balanç dels bons resultats de la companyia i s'han aprovat tots els punts de lordre del dia.

Durant la seva intervenció, José Elías, president d'Audax Renovables, ha exposat les principals línies d'actuació previstes per al 2022 que suposen mantenir-se com a 1a comercialitzadora independent al segment PIMES del mercat espanyol, cobrir 2/3 de l'energia subministrada als seus clients amb contractes PPA, basant-se en una política de rotació d'actius, i replicar el model de creixement en el negoci internacional. Audax Renovables treballa amb la intenció de situar-se a l'exercici 2022 amb més de 500.000 clients, subministrar més de 15 TWh d'energia, assolir els 1,5 bilions d'euros d'ingressos, al voltant dels 100 milions d'euros d'EBITDA i reduir la ràtio del seu deute financer net/EBITDA fins a 1,5x.

 

El Grup afronta aquesta etapa de creixement amb l'objectiu de comercialitzar i generar energia renovable a tots els països on és present i continuar la seva expansió internacional, amb l'objectiu de crear valor per tal que els accionistes vegin recompensada la seva participació en un gran grup empresarial amb una forta posició financera i de mercat i unes perspectives importants de creixement futur.

 

Coincidint amb la celebració de la Junta, s'ha anunciat l'obtenció de la valoració BBB- amb tendència estable. La concessió del grau investment grade per part de l'agència de rating Axesor reflecteix la fortalesa financera del grup i permet afrontar amb solidesa els reptes de futur. Aquest rating facilitarà un millor accés al finançament per afrontar nous projectes i converteix el Grup en una idònia contrapart per signar nous acords PPA (Power Purchase Agreement) que us permetran adquirir energia a preus més competitius.

Els bons resultats obtinguts per Audax Renovables han afavorit que la cotització de l'acció hagi assolit els últims mesos el seu valor màxim des de l'octubre del 2008 i hagi aconseguit que el valor negociat pel mercat sigui molt superior a la mitjana dels darrers exercicis. Al tancament de mercat, avui Audax ha arribat als 2,35€ per acció, fet que suposa una pujada d'un 20% respecte al darrer tancament.

phone-handsetcrosschevron-down