MENU
Menu

Qui som

Som una companyia de llum i gas responsable amb el medi ambient. 
Produïm energia d'origen 100% renovable i comercialitzem llum, eficiència i gas

El Grup és el resultat de la fusió per absorció entre Audax Renovables, SA i la seva matriu, Audax Energía, SA, donant lloc a un grup energètic les activitats del qual se centren en la producció d'energia d'origen 100% renovable, així com en la comercialització de de electricitat, eficiència i gas natural.

Fundada l'any 2000, l'any 2003 Audax Renovables comença a cotitzar al mercat secundari de la Borsa de Barcelona i l'any 2007 s'inclou la seva cotització al SIBE de la borsa de Madrid. Actualment, cotitza al Mercat Continu espanyol sota la denominació (ticker) ADX.MC, i s'ha incorporat a l'índex IBEX SMALL CAP® el 23 de març de 2020.

Som el Grup energètic líder en el segment PIME a Espanya, garantint un subministrament eficient de l'energia comercialitzada a través d'un procés d'integració vertical amb l'activitat de generació renovable, amb una sòlida posició financera, i preparat per encapçalar la transició energètica mercat europeu. El Grup gestiona, a més, una cartera de projectes de generació de parcs eòlics i projectes fotovoltaics.

Audax Renovables, a la seva activitat de comercialització d'electricitat 100% d'origen renovable i gas, és present a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria.

Som una companyia subministradora de llum i gas responsable i respectuosa amb el medi ambient dirigida a llars i empreses que volen optimitzar el consum energètic i estalviar a les seves factures alhora que contribueixen a conservar el nostre entorn. Per això, l'energia elèctrica que generem és 100% dorigen renovable. Aquesta energia renovable no produeix gasos d'efecte hivernacle cap a l'atmosfera del nostre planeta, fent així un consum responsable sense perjudicar el medi ambient.

El futur de lenergia està en mans de tots. Aquesta premissa forma part de la nostra missió i la nostra visió corporatives, ja que apostem per l'energia verda, és a dir, per unes polítiques de responsabilitat social que vetllen per les persones i el seu entorn.

Audax Renovables és el grup energètic independent que integra les activitats de generació denergia 100% dorigen renovable i comercialització de llum, eficiència i gas.

És una companyia en ple creixement amb una forta presència internacional. Produïm energia d'origen 100% renovable i comercialitzem energia d'origen renovable i gas a tot el territori Peninsular, les Balears i les Canàries. Internacionalment estem presents a Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria.

Comercialitzem energia elèctrica, eficiència i gas natural. El nostre objectiu és oferir energia a preus molt competitius, amb productes que s'adapten a les necessitats dels nostres clients (empreses i llars) oferint una atenció al client de qualitat.

Audax Renovables es crea amb una clara orientació cap als clients i les necessitats. El nostre compromís és oferir un tracte proper, assessorament personalitzat i uns preus molt competitius. No en va som una de les companyies de llum més competitives del mercat europeu, proporcionant les màximes garanties, treballant amb claredat i transparència, fomentant així una relació a llarg termini amb els nostres clients.

Un dels nostres avantatges es basa a desmarcar-nos del servei d'atenció estàndard que presten les grans companyies elèctriques, oferint un tracte proper i un servei de confiança. Nosaltres volem ajudar-te a optimitzar la teva despesa energètica perquè estalviïs en el consum i aconsegueixis un subministrament eficient adequat a les teves necessitats. I a més, amb energia 100% d'origen renovable

Som una companyia subministradora de llum i gas responsable i respectuosa amb el medi ambient dirigida a llars i empreses que volen optimitzar el consum energètic i estalviar a les seves factures alhora que contribueixen a conservar el nostre entorn. Per això, l'energia elèctrica que generem és 100% dorigen renovable. Aquesta energia renovable no produeix gasos d'efecte hivernacle cap a l'atmosfera del nostre planeta, fent així un consum responsable sense perjudicar el medi ambient.

El futur de lenergia està en mans de tots. Aquesta premissa forma part de la nostra missió i la nostra visió corporatives, ja que apostem per l'energia verda, és a dir, per unes polítiques de responsabilitat social que vetllen per les persones i el seu entorn.

A Audax Renovables comercialitzem energia 100% d'origen renovable. Energia verda produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos amb efecte d'hivernacle ni emissions contaminants.

Generem Energia Verda 100% d'origen renovable
#GreenEnergy

A Audax comercialitzem energia a particulars, negocis, grans empreses i administracions.

Audax Renovables col·labora

La política de Responsabilitat Social Corporativa d'Audax Renovables té com a objectiu col·laborar amb entitats sense ànim de lucre del nostre entorn a diferents àrees d'actuació: la protecció de la infància en risc social, la investigació, el respecte pels animals, l'esport i la lluita contra malalties. Entenem que la nostra tasca com a empresa és estar en relació constant amb l'entorn i actuar de forma responsable.

A Audax Renovables aquest tipus d'accions es promouen des de l'equip, des del 2017 són els empleats els que proposen cada any i voten amb quines organitzacions sense ànim de lucre es col·labora. Iniciatives solidàries que es continuaran promovent i fomentant en el futur.

A la Fundació Mona treballen pel benestar i la conservació dels primats
WEB
L´Associació Espanyola Contra el Càncer que treballa en recerca, prevenció i ajuda als malalts ia les seves famílies.
WEB
L´Associació ChasCar que capta fons per construir el Pediatric Càncer Center més gran d´Europa que ajudarà a cobrir l´allotjament de les famílies, invertiran en recerca i en millorar la qualitat de vida dels nens i les seves famílies.
WEB
L'Organització Pallapupas, que treballa perquè hi hagi un lloc per riure i alegria als hospitals durant les hospitalitzacions de nens i persones grans.
WEB
Fundació Arrels que acompanyen i orienten persones sense llar que viuen als carrers de Barcelona, prioritzant l'atenció a aquells que des de fa anys viuen al carrer i es troben en una situació més vulnerable.
WEB
Milloren i ajuden les vides de nens amb la Síndrome 5p- i la de les seves famílies.
WEB
La Fundació d´Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, que treballen per millorar la qualitat de vida dels nens amb càncer i de les seves famílies.
WEB
A la Fundació Pasqual Maragall treballen per fomentar la investigació científica per vèncer l'Alzheimer i ajuden els cuidadors que fan front a aquesta dura malaltia
WEB
Potencien la investigació clínica a l'Institut Català d'Oncologia de Badalona per aconseguir avenços contra el càncer.
WEB
Rare Commons és un projecte de recerca de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, centrat en l'estudi biomèdic de les malalties rares que afecten nens.
WEB
La Fundació per a la Defensa dels Animals i la Natura (DAINA) va ser creada per la Societat Protectora d'Animals de Mataró.
WEB
Fundació Petit Desig té com a missió fer realitat els desitjos de nens i nenes amb malalties cròniques o de mal pronòstic per tal de donar-los suport anímicament i fer més suportable la seva malaltia.
WEB
El Petits Valents desenvolupen iniciatives solidàries per recaptar fons per a la investigació contra el càncer infantil.
WEB
Cris contra el càncer - El seu objectiu és fomentar i finançar projectes de recerca per al tractament i cura del càncer.
WEB
La lluita d'abril – recapten fons per investigar un possible tractament que ajudi a pal·liar les afectacions de la malaltia SPG52, una malaltia neuromuscular degenerativa considerada ultra rara.
WEB
Demana'm la Lluna és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu fer que es compleixin els somnis i il·lusions de nens i nenes que estan passant per situacions difícils a causa de malalties.
WEB
Save the children ajuden nens i nenes que pateixen les conseqüències de conflictes bèl·lics.
WEB
Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls Treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades d'ELA/Malaltia de Motoneurona, oferint suport a les famílies i fomentant la investigació.
WEB
Small Fundació ajuden en el benestar de nens amb càncer i donen suport a les seves famílies.
WEB
La Fundació Josep Carreras desenvolupa projectes per trobar una cura a la leucèmia i ajuden els pacients.
WEB
Santuari Gaia és un centre de rescat i recuperació d'animals considerats de granja que han estat explotats, maltractats o abandonats.
WEB
Fundació Andrea - Donen suport a famílies amb fills/es amb malalties de llarga durada, cròniques o terminals.
WEB
Federació espanyola de malalties rares (FEDER) promouen els drets dels que conviuen amb una malaltia rara i contribueixen a millorar-ne la qualitat de vida.
WEB
Fundació Aladina - Té com a objectiu ajudar nens i adolescents malalts de càncer i les seves famílies.
WEB
Centre Obert Joan Salvadro Gavina - Són un centre d´atenció diürna per a la infància amb dificultats psicosocials o sociofamiliars que treballen per promoure la qualitat de vida infantil, juvenil i familiar, oferint diferents activitats i serveis. 
WEB
Fundació el Somni dels Nens - Tenen com a missió fer realitat els somnis de nens i nenes afectats de càncer o altres malalties greus.
WEB
Aprenem Autisme treballen per reivindicar els drets de les persones amb autisme i per defensar una atenció adequada a la seva especificitat.
WEB
Aspanoa treballa per atendre nens i nenes amb càncer, recolzen les seves famílies i impulsen la investigació
WEB
Amics de la gent gran lluita contra la solitud no desitjada i l'aïllament social de la gent gran, amb l'objectiu de construir un món que reconegui la singularitat, el valor únic i el paper fonamental que les persones grans juguen a la societat.
WEB
Alzheimer Catalunya Fundació és una entitat sense ànim de lucre amb més de 35 anys d'experiència que treballa per millorar la qualitat de vida de qualsevol persona afectada per una demència.
WEB


Audax 
al món

+ informació

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down