MENU
Menu

Energia verda

Som una companyia conscienciada amb el medi ambient i el futur. Respectem l'entorn i aportem el nostre gra de sorra a la preservació del medi ambient.

L'energia verda que generem és una energia neta perquè no produeix gasos d'efecte hivernacle cap a l'atmosfera del nostre planeta, creant així un consum responsable sense perjudicar el medi ambient.

La modalitat denergia renovable neix daquesta conscienciació i necessitat.

Comercialitzem energia d'origen renovable a qualsevol mena de clients: llars, petites i mitjanes empreses i grans companyies.

L'energia verda o renovable prové de fonts naturals inesgotables, com ara l'energia solar, l'energia eòlica, la biomassa, la geotèrmica i la hidroelèctrica.

Compromesos amb el medi ambient i els ODS del Pacte Mundial

Audax Renovables pionera en el compromís amb el medi ambient, està adherida des de l'any 2013 a la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial de Nacions Unides per al Desenvolupament Sostenible: un pla d'acció a favor de les persones, el planeta, la prosperitat i la pau universal .

En concret, Audax incorpora a la seva estratègia l'ODS 7: Energia assequible i no contaminant, que té l'objectiu de garantir l'accés a una energia assequible, segura, sostenible i moderna per a tothom i l'ODS 13: Acció pel Clima, amb l'objectiu adoptar mesures urgents per combatre el canvi climàtic i els seus efectes

Cuidem el planeta

Utilitzem fonts denergia renovable que no contaminen laire, laigua ni la terra. Quan parlem d'energia verda no ens referim només al procés de comercialització, sinó també al de producció. Tenim 5 parcs eòlics a Espanya que produeixen energia eòlica d'origen 100% renovable.

La teva llar o negoci 100% d'origen renovable

T'oferim la possibilitat i contractar energia d'origen renovable, d'acord amb les teves necessitats, ja sigui per a casa teva, negoci, empresa o per a l'administració pública. Posem a la teva disposició una varietat de tarifes indexades perquè trobis aquella que més s'ajusta al que necessites a cada moment. Recordeu que tots els productes amb el segell d'energia verda ajuden a protegir l'entorn on vivim.

El futur de l'energia

Si actues al teu dia a dia de manera ètica i compromesa, per què no fer-ho també amb el subministrament de la teva energia? Trieu energia verda, neta, eficient, generada de manera sostenible i que s'adapta a les vostres necessitats. Deixa que la teva energia sigui tan compromesa com tu o com el teu negoci. Perquè l'energia que consumeixes diu molt de tu.

Mix Energètic

Podeu consultar el nostre mix energètic, descarregant-vos l'Informe de Garanties i Etiquetatge de l'Electricitat que emet la CNMC aquí, inserint l'any per al qual vols fer la consulta (a partir de l'exercici anterior)

A Audax Renovables generem energia 100% dorigen renovable. Energia verda produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos amb efecte d'hivernacle ni emissions contaminants. 

Generem Energia Verda 100% d'origen renovable
#GreenEnergy 

A Audax comercialitzem energia a particulars, negocis, grans empreses i administracions.

Energies renovables a Espanya

Les energies renovables són les proveïdores denergia del futur perquè són una font inesgotable de recursos.

Actualment formen una de les fonts d'energia elèctrica principals al nostre país. A continuació us recordem les principals fonts d'energia verda: energia solar, l'energia eòlica, la biomassa, la geotèrmica i la hidroelèctrica, així com les principals particularitats i avantatges competitius.

Energia eòlica

L'energia eòlica consisteixen a transformar la força del vent en energia a través d'aeorgeneradors.

Audax Renovables, companyia integrada al Grup Audax, disposa de parcs a Espanya, a França, i Polònia i actualment participa en la construcció d'un parc a Panamà.

Energia solar

L'energia solar transforma s'obté a partir de la radiació electromagnètica del sol, una font natural i inesgotable

Espanya és un dels països europeus que compta amb més hores de sol al dia i arriba a disposar de fins a 3.000 hores de llum plena a l'any. Tot i aquesta dada encoratjadora, queda un llarg camí per recórrer.

Energia hidroelèctrica

L'energia hidroelèctrica aprofita el moviment de l'aigua i la transforma en corrent elèctric. És un dels recursos naturals més utilitzats per explotar-se en zones on la força de l'aigua reuneix un protagonisme especial, ja sigui en rius cabalosos o en regions molt plujoses.

Al nostre país trobem comunitats com Catalunya, Galícia i Castella i Lleó que tenen una xarxa de potència més gran instal·lada d'aquest tipus d'energia verda.

Grup Audax i el medi ambient

La generació d'electricitat 100% d'origen renovable és un compromís ferm del Grup Audax. Mostra d'això és que, a més de comercialitzar energia verda, posseïm parcs eòlics i fotovoltaics propis.

Ens consolidem com una companyia energètica focalitzada en les energies renovables, fet que suposa un clar compromís amb els nostres clients i amb el medi ambient.

Comptem amb parcs eòlics propis que generen energia procedent de fonts 100% d'origen renovable i som presents a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda, França i Hongria, amb un portfoli diversificat i estable.

Som conscients del canvi climàtic, les causes i les conseqüències. Per això, la nostra missió és fomentar un consum conscient. Si actuem constantment d‟una manera ètica i conscienciada amb l‟ús de l‟energia, sens dubte, ajudarem notablement a la conservació del medi ambient.
Recordeu que l'energia que consumiu diu molt de tu. Uneix-te a una empresa sostenible! Ho pots fer amb les tarifes d'Audax.

Autoconsum
Produeix la teva pròpia energia verda

+ informació

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down