MENU
Menu

Grup Audax

És present a 9 països amb les seves activitats de generació renovable i comercialització

El 2009, després de la liberalització del mercat elèctric a Espanya, i després de molts tràmits, burocràcia i aprenentatge continu, es funda una petita comercialitzadora de llum i gas anomenada Orus Energía: el naixement del futur Grup Audax. És un inici des de zero, amb una estructura molt petita, on les factures s'imprimien, es doblegaven i s'enviaven a mà. Gràcies a l'adaptació al canvi, a la visió comercial ia l'esforç constant es va aconseguir capgirar un mercat elèctric estancat i dominat per grans empreses tradicionals.

A poc a poc, Orus es va anar fent un lloc al mercat gràcies a polítiques innovadores orientades a agilitzar els processos i facilitar la venda als canals comercials, invertir en formacions contínues i llançar nous productes orientats al client. El 2011 es va aconseguir assolir taxes de creixement de 3 dígits, cosa que va permetre adquirir la comercialitzadora Audax i aconseguir un creixement exponencial. Audax va continuar millorant els seus processos, innovant i creant nous productes per satisfer les necessitats del mercat i iniciar l'expansió fora del mercat nacional. 

El 2013 Audax va iniciar la seva internacionalització entrant al mercat portuguès i actualment ja és present a 9 països: Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda, França, Panamà i Hongria amb previsió de continuar creixent.

La història d'Audax és la història de la constància, la innovació i el treball diari per continuar millorant, on l'agilitat en els processos i l'estructura plana faciliten la presa ràpida de decisions per crear productes orientats al client.

Audax Renovables és un grup energètic integrat verticalment que genera electricitat 100% dorigen renovable i comercialitza electricitat, eficiència i gas natural.

Amb esforç i amb una clara aposta per la innovació, ens hem convertit en un referent del sector energètic i Jose Elías, president d'Audax Renovables, ha estat guardonat amb diversos premis que fan esment al seu caràcter emprenedor: el Premi Jove Empresari que concedeix AIJEC i Premi Emprenedor Emergent que concedeix EY.

Audax Renovables pionera en el compromís amb el medi ambient, està adherida des de l'any 2013 a la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial de Nacions Unides per al Desenvolupament Sostenible: un pla d'acció a favor de les persones, el planeta, la prosperitat i la pau universal .

El Grup Audax té parcs eòlics i plantes d'energia fotovoltaica a Espanya. A més d'un parc eòlic a França i un altre a Polònia. Audax Renovables té una cartera d'actius operatius amb alta qualitat tecnològica.

Això ens confereix diversos avantatges competitius en la contractació del subministrament elèctric respecte d'altres empreses del sector.

  • Estalvi: treballem dia a dia per optimitzar els nostres processos i poder oferir les millors tarifes als nostres clients.
  • Innovació: apostem i impulsem la innovació des de la nostra empresa, aportant nous productes i serveis dirigits a atendre les necessitats dels nostres clients.
  • Servei: ens centrem en la satisfacció dels nostres clients. És per això que disposem d'un Departament d'Atenció al Client propi i de qualitat, encarregat de resoldre i atendre qualsevol consulta al mínim període de temps possible.
  • Seguretat: la nostra companyia elèctrica és pionera i està en evolució constant, amb l'objectiu d'assolir i oferir l'excel·lència en tots els productes, serveis i processos.
  • Respecte mediambiental: mitjançant la generació d'energia verda d'origen 100% renovable

A Audax Renovables generem energia 100% dorigen renovable. Energia verda produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos amb efecte d'hivernacle ni emissions contaminants. 

Generem Energia Verda 100% d'origen renovable
#GreenEnergy 

A Audax comercialitzem energia a particulars, negocis, grans empreses i administracions.

Accionistes i
informació corporativa

+ informació

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down