MENU
Menu

Audax al món

Audax Renovables al món: La internacionalització és un dels pilars del Pla Estratègic d'Audax Renovables. L'empresa opera amb èxit a 7 països, incloent Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria. Ocupa una posició destacada en tots ells, amb ràtios de creixement elevats, cosa que la situa com una sòlida companyia en constant expansió internacional.

Audax Portugal

La internacionalització d'Audax Energía va començar el 2013 creant la filial de Portugal, companyia que ja ocupa la 9a posició per volum d'energia comercialitzada.
WEB

Audax Itàlia

El 2014 va entrar a Itàlia mitjançant l'adquisició de la comercialitzadora Big Energia i un any més tard va multiplicar per 5 els seus clients al mercat italià amb l'adquisició de la cartera de clients de la Compagnia Energetica Italiana.
WEB

Audax Alemanya

El 2015 s'inicia l'expansió pel nord d'Europa amb la creació de la filial Audax Alemanya a Hoyerswerda, i posteriorment es va traslladar a Berlín, la capital del país, des d'on n'ha impulsat el creixement.
WEB

Audax Polònia

El 2016 Audax entra al mercat polonès adquirint la comercialitzadora de llum i gas Deltis Energia, ubicada a Varsòvia.
WEB

Audax Holanda

El 2017 es va entrar a Holanda adquirint el 72% de la comercialitzadora holandesa de llum i gas Main Energie, companyia de referència al país, la mida del qual equival al d'Audax a Espanya i ocupa el quart lloc al rànquing del seu país.
WEB

Audax Hongria

El 2020 Audax entra al mercat hongarès mitjançant l'adquisició de la comercialitzadora d'electricitat E.ON Energiakereskedelmi Kft. que compta amb una quota de mercat del 25% al competitiu mercat hongarès de PIMES, grans clients industrials i municipals.
WEB

Expansió Internacional

La internacionalització és un dels objectius clau en el futur d'Audax. Treballem per continuar aplicant el model d'èxit creat a Espanya, respectant la idiosincràsia de cada país i apostant per un creixement basat en una relació de confiança amb el client a llarg termini. L?objectiu és consolidar l?expansió internacional a Europa i planificar l?entrada a Llatinoamèrica.

Accionistes i
informació corporativa

+ informació

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down