MENU
Menu

Treballa amb nosaltres

Vols créixer professionalment amb Audax Renovables?

El Grup Audax no s'entén sense la tasca, l'esforç i la dedicació d'un equip lliurat i compromès amb el projecte. L'equip és sens dubte la base i l'actiu més gran de la companyia.

Som una de les principals companyies generadores i comercialitzadores d'energia i estem en ple creixement tant nacional com internacional. Actualment estan presents és Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia i Holanda. Centrem la nostra activitat empresarial tant a la comercialització d'energia elèctrica i gas natural, com a la generació d'electricitat 100% d'origen renovable.

Una empresa jove, amb una estructura plana i processos molt àgils.

La nostra filosofia empresarial és senzilla. Consisteix a oferir energia a preus realment competitius, amb una atenció al client de qualitat i apostant per la sostenibilitat com a valors fonamentals. Treballem perquè els productes que proporcionem als nostres clients s'adaptin a les vostres necessitats, ja siguin llars, negocis, petites i mitjanes empreses o grans companyies. Perquè tots ells tenen un denominador comú. Requereixen un professional proper i transparent que els transmeti la confiança necessària per a una cosa tan important com és la contractació del subministrament de llum i gas, així com per a la gestió de les necessitats energètiques.

Oferim un servei d´atenció al client de qualitat, amb un equip propi i intern orientat als nostres clients. La nostra prioritat és que els nostres clients se sentin segurs, davant dels dubtes que puguin tenir davant aquest tipus de subministraments. És per això que tenim disponible un equip d'experts qualificats i amb una dilatada experiència al sector energètic, per assessorar les millors tarifes en llum i gas per als nostres clients. La nostra pretensió és consolidar-nos com a referents al mercat.

Aquests avantatges competitius ens aporten un valor diferencial respecte a la resta d'empreses energètiques i que ens atorguen una projecció tant nacional com internacional, promoguda per l'esforç diari de tots els integrants de la nostra companyia.

Si us identifiqueu amb els nostres valors, missió i filosofia empresarials, estarem encantats de poder comptar amb tu.

Com a empresa global, comptem amb oportunitats en diferents àrees de negoci i departaments corporatius. Tindràs la possibilitat de créixer professionalment en una de les empreses més importants del sector energètic, amb presència internacional i en plena expansió.

Apostem per les persones, pels plans de desenvolupament i per laprenentatge continu. Volem ampliar el nostre equip amb persones compromeses amb la importància de consum energètic responsable i sostenible.

T'agradaria formar part del nostre equip? Creus que podries encaixar a la nostra companyia? Vols tenir per endavant una projecció prometedora al sector i al nostre grup d'empreses?

Si les teves respostes han estat afirmatives Uneix-te a una empresa sostenible i en ple creixement!

Conciliació

La compatibilitat entre la vida professional, privada i familiar és molt important per desenvolupar tot el potencial a cadascuna d'aquestes facetes.

Igualtat d'oportunitats

Promovem la igualtat d'oportunitats entre totes les persones, independentment de la raça, la religió, l'edat o el sexe.

Treball en equip

Col·laboració intradepartamental i foment del treball col·laboratiu.

Promoció interna

Apostem per l'equip, prioritzant la promoció interna i les oportunitats de creixement dins de l'empresa.

Uneix-te a una empresa sostenible
i en ple creixement!

Envia el teu CV

Ets un Canal Comercial?
Vols col·laborar amb nosaltres?

+ informació

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down