MENU
Menu

FAQS - Preguntes Freqüents

Sempre que vulguis pots consultar les condicions del teu contracte, especificades al propi document contractual que vas signar amb nosaltres.

Cada contracte té per objecte la comercialització denergia elèctrica i/o gas natural i/o serveis addicionals al subministrament denergia, especificant els Punts de Subministrament (CUPS) a les Condicions Particulars del Contracte.

El contracte recull totes les característiques principals dels productes i serveis, els termes de contractació, les condicions de prestació del servei, l'abast i la cobertura específica dels serveis, incloent-hi les condicions econòmiques.

Tots aquests detalls s'ajusten a la informació que has rebut de forma prèvia, ja sigui ja sigui per la visita d'un assessor comercial oa través de la nostra pàgina web www.audaxrenovables.com o d'altres mitjans (telefònics, electrònics o telemàtics), de conformitat amb allò establert al Reial Decret Legislatiu 1/2007 o Llei General per a la Defensa del Consumi.

Si vols consultar alguns aspectes del teu contracte actual pots fer-ho accedint a la teva àrea de clients a www.audaxrenovables.es amb les claus d'accés. També podeu descarregar-vos l'app de clients on, a més del contracte, podreu accedir de forma ràpida i senzilla a les vostres factures i fer consultes directament al nostre Departament d'Atenció al Client.

A més, pots consultar més informació sobre la tarifa que tens contractada:  

Aquí trobaràs les condicions generals:
 

La nostra companyia d'energia elèctrica produeix i ofereix energia a preus molt competitius amb productes que s'adapten a totes les necessitats, ja sigui per a ús domèstic o per a consum professional.

Audax Renovables és un grup energètic integrat verticalment que genera electricitat 100% renovable i comercialitza llum, eficiència i gas natural. L'energia renovable és una prioritat per a la companyia en ser una inversió de futur. La protecció del planeta i el medi ambient han passat de ser una opció per convertir-se en una necessitat per vetllar pel futur de les properes generacions.

Des d'Audax Renovables es vol liderar el canvi cap a l'energia neta i, en definitiva, avançar amb pas ferm per a un present amb futur.

Treballem orientats a l'optimització de tots els nostres processos per garantir les millors tarifes i així contribuir al estalvi a la factura de la llum. També impulsem la innovació des de la nostra empresa, aportant nous productes i serveis adreçats a atendre les necessitats dels nostres clients. D'altra banda, estem centrats en la satisfacció dels nostres clients i disposem d'un departament de atenció al client propi i de qualitat encarregat de resoldre qualsevol consulta.

La nostra companyia és pionera al sector energètic. Es troba en evolució constant, amb l'objectiu d'assolir i proporcionar l'excel·lència en tots els productes, serveis i processos. Gràcies a la nostra estratègia empresarial, podem millorar les condicions que oferim i aconseguir que el teu consum de llum sigui eficient i òptim, permetent-te estalviar.

Des d'Audax Renovables ajudem tots els clients a optimitzar la despesa energètica, gràcies a un servei d'atenció al client proper i transparent que resol qualsevol consulta o dubte que pugui sorgir durant el procés d'alta i contractació.

Durant molts anys, el sector energètic ha estat liderat per grans companyies amb un servei d'atenció estàndard. És a aquest punt on Audax Renovables vol desmarcar-se.

La nostra filosofia corporativa té com a premissa oferir un assessorament transparent, proper i sense sorpreses. Fem un estudi de la situació de cada usuari facilitant-li la solució més adequada a les seves necessitats de consum, aconseguint així el màxim estalvi possible.

Per això, disposem de tarifes adaptades a cada tipus de client: particulars, petites i mitjanes empreses, així com grans corporacions. Això significa que, depenent del consum que faci cada client d'Audax Renovables, se us ofereix l'opció més optimitzada perquè pagueu l'energia més barata i que millor s'ajusti a les vostres necessitats.

Si vols saber com pots estalviar energia al teu dia a dia i minimitzar l'impacte produït al medi ambient, a Audax Renovables trobaràs el soci ideal. Som una empresa subministradora de llum i gas responsable i respectuosa amb l'entorn, adreçada a llars i empreses que volen optimitzar el consum energètic i estalviar a les factures. Per això us oferim la possibilitat de contractar tarifes 100% d'origen renovable.

Descobreix les nostres tarifes i troba la teva solució energètica ideal:

 • Tarifa de llum fixa: aquesta tarifa et permet pagar per la llum que consumeixes un preu fix durant tota la vigència del contracte. Es tracta d'una tarifa sense sorpreses, amb un preu de l'energia fixat per endavant, per tant, les pujades del mercat no afectaran el preu de l'energia que consumeixes.
  També us oferim una tarifa fixa amb discriminació horària. Aquesta tarifa divideix les hores del dia en 2 períodes, per la qual cosa si pots ajustar el teu consum al període més barat notaràs un estalvi a la teva factura. No cal fer modificacions a la instal·lació, només has de sol·licitar-la i gestionarem el canvi sense cap molèstia.
 • Tarifa indexada: amb Audax Renovables ara també les petites i mitjanes empreses poden gaudir dels avantatges de pagar l'energia elèctrica a preu de majorista. Mitjançant la nostra tarifa indexada pagaràs cada hora al preu real en què s'està venent al mercat elèctric, més una petita comissió de gestió. Es tracta d'una tarifa el preu de l'energia de la qual varia mensualment, però que anualment sol resultar més barata, en no tenir prima de risc associada a les tarifes fixes.

Des d'Audax Renovables garantim la màxima transparència als nostres clients, tant en la tramitació del servei com en la facturació posterior, sense sorpreses ni variacions de tarifes durant la vigència del contracte.

No ho dubtis, canvia't i paga realment pel que consumeixes. 

 

Qualsevol canvi de companyia pot semblar complicat, encara que realment no ho és, de manera que us expliquem com. A Audax Renovables t'ho posem molt fàcil per tal d'estalviar-te temps i mals de cap.

Nosaltres ens encarreguem de tots els tràmits i gestions, perquè puguis fer el canvi de subministrament sense molèsties i amb totes les garanties. No hauràs de canviar de comptador, ni fer obres, ni patiràs talls ni molèsties. L´únic que notaràs és que a partir d´ara t´arribarà una factura d´Audax Renovables, de la resta ens ocupem de tot.

Ens preocupem pels nostres clients. És per això que un dels objectius més importants per a la nostra organització és oferir un servei d'atenció al client de màxima qualitat. Volem diferenciar-nos, així, de la resta d'empreses de la competència. És un dels nostres valors afegits més destacables.

A Audax Renovables és de vital importància mantenir un tracte proper, transparent i àgil amb els nostres clients. I ser eficients en la resolució de qualsevol incidència o dubte, així com en les gestions que preocupen els nostres usuaris, com ara el canvi de companyia.

Si decideixes canviar de subministradora de llum, només has de contactar amb nosaltres i facilitar-nos la informació següent, però si no disposes d'aquesta informació, no et preocupis, consulta'ns i t'ajudarem:  

 • Dades completes del titular.
 • Adreça del subministrament.
 • Potència elèctrica.
 • Codi Universal del Punt de Subministrament (CUPS). Aquesta dada la podràs extreure de qualsevol factura anterior.
 • Compte bancari on es domicilia el pagament del subministrament elèctric.

Normalment un canvi de comercialitzadora implica un temps de gestió entre 3 i 6 dies hàbils. Durant aquest temps, es pot rebre una factura de la companyia elèctrica anterior pel període de facturació, però al següent període ja s'apliquen les noves condicions.

El canvi de comercialitzadora és un tràmit gratuït que oferim, per això no es pagarà cap import ni a la nova comercialitzadora ni tampoc a l'anterior.  

Si voleu que el nostre equip de professionals us ajudi en la tramitació del canvi de subministradora, contacteu amb nosaltres a través dels nostres canals habituals, ja sigui mitjançant telèfon o correu electrònic. Si ho prefereixes, també podem atendre't presencialment a qualsevol de les nostres oficines. Com a empresa denergia comptem amb diferents centres datenció al client, situats al llarg del territori peninsular, amb lobjectiu de proporcionar el millor servei als nostres usuaris. Consulta a la nostra web l´oficina d´atenció al client més propera.

Deixa't aconsellar pels nostres especialistes, veuràs com resulta de fàcil i senzill fer un canvi de companyia. A Audax Renovables t'esperem amb els braços oberts!

A més, i molt important, l'Audax Renovables compta amb parcs eòlics propis que produeixen energia 100% d'origen renovable, un grup energètic molt conscienciat amb el medi ambient i el futur. Té absolut respecte per l'entorn que ens envolta i aporta el seu granet de sorra a la conservació del medi ambient.

Recordeu que l'energia que consumiu diu molt de tu. Uneix-te a una empresa sostenible!

 

A Audax Renovables us oferim la possibilitat de contractar tarifes 100% d'origen renovable, és a dir, que ha estat produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos d'efecte hivernacle ni emissions contaminants. 

T'adjuntem en aquest link l'informe de la CNMC on podreu consultar com s'acredita el sistema de garanties d'origen. 

 

No. A Audax Renovables mantenim la instal·lació elèctrica actual, sense obres ni molèsties, ni talls de subministrament.

Tot i el que molts creen, el canvi de companyia és molt més senzill del que sembla. A Audax Renovables t'ho posem molt fàcil per estalviar qualsevol contratemps. Ens encarreguem de tots els tràmits i gestions perquè puguis fer el canvi de subministrament sense molèsties i amb totes les garanties.

El que és veritablement important és que aquest canvi es produeix perquè el consumidor vol optimitzar el servei que està rebent, beneficiar-se d'altres prestacions, estalviar a la factura o passar-se a l'energia verda, entre altres millores.

A l'hora d'escollir una tarifa és molt important tenir en compte el consum que es realitza, la disponibilitat horària i els moments en què s'efectuen els consums més grans. Posem a la teva disposició tota la informació necessària a la nostra pàgina web, bloc ia través dels nostres especialistes perquè trobis la millor solució energètica per a la teva llar o negoci.

Alguns aspectes a tenir en compte en seleccionar la nova tarifa són:

 • Nombre docupants de lhabitatge o negoci.
 • Temps que hi ha els integrants en aquest immoble o local.
 • Número d'electrodomèstics i si es té calefacció de gas o elèctrica.
 • Tipus d'aïllament amb què compta l'immoble.
 • Volum de consum elèctric (nombre de quilovats/hora).

Et recordem que és un procés gratuït i durant el qual no es produeix cap tall al subministrament elèctric. A més a més, el termini té relació amb els temps de facturació de cada companyia elèctrica. Després de rebre la sol·licitud del canvi per part del client, s'emet la darrera factura de l'anterior comercialitzadora. A partir d?aquell moment serà la nova companyia la que s?encarregui de facturar l?electricitat. Aquest canvi sol trigar entre 3 i 6 dies hàbils aproximadament.

A Audax Renovables oferim un servei d'atenció al client clar, àgil i transparent perquè ens preocupem pels nostres consumidors. Si tens qualsevol consulta sobre això pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del telèfon, email o en alguna de les nostres oficines més properes i un dels nostres experts t'ajudarà amb tots els dubtes, consultes i gestions.

Deixa't assessorar pels nostres especialistes i segueix tots els passos que et detallin. Veuràs com n'és de fàcil i senzill canviar-te a Audax Renovables. T'esperem amb els braços oberts!

Posem tot el nostre afany per optimitzar els nostres processos i així oferir-te les millors tarifes, les més competitives del mercat. Apostem per la innovació i, per això, aportem nous serveis per atendre les necessitats dels nostres consumidors. A més, estem molt centrats en la satisfacció dels nostres clients. Per això disposem d´un departament d´atenció al client propi i de qualitat.

Aquests són alguns dels avantatges competitius que posem a la teva disposició i que ens diferencien de la competència.

La nostra meta consisteix a oferir el millor servei, sempre al preu més competitiu.

 

La resposta és no. No hi haurà cap tipus de tall al subministrament elèctric mentre es gestiona el canvi de companyia ni una vegada fet el canvi.

El fet que es produeixi un canvi de comercialitzadora no vol dir que es modifiqui la distribuïdora, ja que per zona geogràfica probablement continuï sent la mateixa.

De tota manera, recomanem disposar de tot el procés documentat per tenir constància que la baixa s'ha produït correctament i que l'alta a la nova comercialitzadora s'ha efectuat amb èxit.

Els talls de llum solen ser deguts a avaries i serà la distribuïdora l'encarregada de solucionar-ho. Així mateix, si no disposes de llum revisa que totes les factures estiguin al dia o que no hagis demanat la baixa voluntària del subministrament.

Si el que vols fer és un canvi de companyia, no tinguis por, no es produirà cap tall de llum, el subministrament no es veurà interromput durant el tràmit.

Així mateix, aprofitem per recordar-te que el canvi de companyia no és tan complicat com sembla. A Audax Renovables t'ho posem molt fàcil per estalviar qualsevol contratemps. Ens encarreguem de tots els tràmits i gestions perquè puguis fer el canvi de subministrament sense molèsties i amb totes les garanties.

A Audax Renovables oferim un servei d'atenció al client clar, àgil i transparent perquè ens preocupem pels nostres clients.

Si tens qualsevol consulta sobre això pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del telèfon gratuït, xat de la web, email o xarxes socials.

Deixa't assessorar pels nostres especialistes i segueix tots els passos que et detallin. Veuràs com és de fàcil i senzill canviar de companyia. T'esperem amb els braços oberts!

A més a més, i molt important, el Grup Audax compta amb generació verda pròpia, amb parcs eòlics propis a Espanya, França i Polònia, estem conscienciats amb el medi ambient i el seu futur. Tenim absolut respecte per l'entorn que ens envolta i aportem el nostre granet de sorra a la preservació del medi ambient.

L'energia que consumeixes diu molt de tu Uneix-te a una empresa verda i sostenible!

 

En compliment de la legislació vigent i, per a la resolució alternativa de conflictes, Audax Renovables està adherida al sistema arbitral de consum.

Es tracta d'un mecanisme extrajudicial que actua amb total imparcialitat, independència i confidencialitat de forma ràpida, simple, eficaç i sense cap cost per al client.

Arbitratge de Consum té cobertura a tot el territori nacional, i està limitat a les juntes arbitrals d'àmbit autonòmic i municipal.

Qualsevol tràmit que necessitis gestionar comença amb la presentació d'una sol·licitud d'arbitratge per part del titular del contracte d'energia elèctrica. El document de sol·licitud el podràs trobar al següent enllaç

A continuació, us facilitem el llistat de juntes autonòmiques, provincials i municipals que poden resultar del vostre interès:

Juntes arbitrals

 

A Audax Renovables tenim molt present els nostres clients i les seves necessitats. El nostre compromís és oferir un tracte proper, un assessorament personalitzat i els preus més competitius del mercat.

El nostre objectiu és aconseguir una relació a llarg termini amb els nostres clients. Amb aquesta voluntat hem simplificat la factura perquè puguis saber en tot moment què consumeixes i què pagues, de manera clara i sense sorpreses.

Si tens qualsevol dubte que vulguis consultar-nos pots posar-te en contacte amb els nostres especialistes al 900 828 006 o enviar-nos un email a info@audaxrenovables.com.

 

Resoldrem els teus dubtes i incidències de forma àgil i transparent.

Audax Renovables es crea amb el compromís d'oferir un tracte proper i un assessorament personalitzat atenent les necessitats dels nostres clients. Aquest és un dels nostres avantatges competitius i el que ens diferencia de la competència.

Posem a la teva disposició tots els recursos necessaris perquè puguis resoldre els teus dubtes de manera senzilla. Trobareu molta informació en aquesta web i bloc corporatiu, a més de comptar amb un equip d'especialistes que atendran totes les vostres consultes.

Volem facilitar-te les coses, ajudar-te a optimitzar el teu consum energètic perquè estalviïs a la teva factura de la llum i aconsegueixis un subministrament eficient adequat a les teves necessitats. Per aquestes raons, tu ets al centre del nostre negoci i les nostres decisions.

Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de diferents vies que et facilitem tot seguit. Telèfon de dilluns a divendres de 09:00 ha 19:00 hi oficina de dilluns a divendres de 09:00 ha 17:30 h:

 

Audax Renovables és una de les principals empreses del sector energètic. Una companyia en ple creixement que centra la seva activitat en la comercialització denergia elèctrica i gas natural per a particulars, negocis i empreses.

D'una banda, t'ajudem a optimitzar la despesa energètica de casa teva. En aquest cas ens comprometem a oferir-te estalvi i proximitat. Estudiem la teva situació contractual actual i t'oferim la solució més adequada a les teves necessitats de consum elèctric, aconseguint així reduir l'import de la factura de llum del teu habitatge.

Per altra banda, oferim un servei a mida per a negocis, empreses, grans companyies i administracions públiques. A la nostra web trobaràs informació sobre totes les tarifes que posem a la teva disposició, adequades a les necessitats de cada empresa. Si disposes de diversos punts de subministrament, agruparem la facturació perquè puguis portar un millor control del cost energètic de la teva empresa.

Treballem dia a dia per millorar tots els nostres processos i així poder proporcionar-te els preus més competitius del mercat. A més, impulsem la innovació orientada al llançament de nous productes i serveis, adreçats a atendre qualsevol necessitat de consum.

 

Ara ja ens pots enviar la lectura del teu comptador per WhatsApp. Només has de fer una foto del comptador amb el teu mòbil i enviar-la per WhatsApp a Audax Renovables (626 09 67 56). Si us plau, recordeu posar les vostres dades (NIF / CIF del titular) per identificar el subministrament.

Si tens una TARIFA D'ACCÉS 2.0TD has de prémer el botó frontal o lateral del comptador i cercar aquests 3 codis, perquè tens tres períodes:

Busca al teu comptador el codi 1.18.1, que corresponent al període P1 (Punta), i juntament amb ell apareixerà un número que correspon al consum de kWh: aquesta és la dada que ens has d'enviar. 

Posteriorment cerca al comptador el codi 1.18.2, que correspon al P2 (Plànol), i també ens envies aquest número. 

I finalment busca al comptador el codi 1.18.3, que correspon al P3 (Vall), i també ens envies aquesta dada.

Aquestes 3 lectures són el kWh que hauràs consumit fins ara. 


Si tens contractada una TARIFES D'ACCÉS 3.0TD o 6.XTD tindràs 6 lectures. Busca al teu comptador els codis 1.18.1, 1.18.2, 1.18.3, 1.18.4, 1.18.5 i 1.18.6, que corresponen a l'energia activa consumida fins ara, i envia'ns els consums corresponents a cada codi, en total seran 6 lectures.

 

En cas d'avaria o de tall al subministrament cal contactar amb la Distribuïdora que és la responsable de la qualitat del subministrament. Al peu de les factures trobaràs el telèfon gratuït de la teva Distribuïdora. A més, a continuació us facilitem un llistat de les Distribuïdores amb els seus corresponents números de telèfon. Per saber quina és la teva Distribuïdora només has de buscar els 4 primers dígits del CUPS (prefix CUPS) del teu subministrament que trobaràs a qualsevol de les teves factures.

Si no saps com identificar aquest codi clica al següent enllaç (“Com entendre la meva factura”) i trobaràs un exemple de factura amb totes les parts ben detallades. Heu de localitzar el CUPS, que és un codi de 22 caràcters, i extreure'n els 4 primers dígits.

Comprova al següent llistat quina és la teva Distribuïdora. La localitzaràs fàcilment cercant els 4 primers dígits del teu CUPS amb la primera columna del document titulada: “Prefix CUPS”.

 

En cas que vulguis facilitar-nos la lectura del teu comptador podràs fer-ho contactant directament amb nosaltres. Us atendrà un dels nostres agents del Departament d'Atenció al Client que us ajudarà i us guiarà en tot el procés. O si ho prefereixes, disposes de les instruccions detallades prement el següent document:

 • Lectura del comptador

Per a nosaltres, latenció que brindem als nostres clients és fonamental i una de les prioritats de la nostra companyia. A Audax Renovables disposem d'un Departament d'Atenció al Client propi i intern, exclusiu per a clients, sense veus gravades i on us atendran directament els nostres experts.

 

Els CLIENTS amb la condició de Consumidor i Usuari, segons es defineix al Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, tindran dret a desistir del present contracte en un termini de 14 dies naturals sense necessitat de justificar.

El termini de desistiment conclourà als 14 dies naturals comptats a partir del dia en què se celebri el contracte.

Per exercir el dret de desistiment, el CLIENT pot remetre la seva decisió de desistir del contracte a través d'una declaració inequívoca en què sol·liciti el seu dret de desistiment enviant carta per correu postal a AUDAX RENOVABLES, SA, domiciliada al c/ Temple 25, 08911 Badalona (Barcelona), per fax al 9.3. Així mateix, el CLIENT pot exercir el seu dret de desistiment contactant per telèfon al 900 828 006.

 

PEATGE 2.0TD

A partir de l'1 de juny del 2021 en vigor les noves tarifes elèctriques. Els canvis més significatius per als consumidors amb potència inferior a 15 kW i tensió inferior a 1 kV (normalment domèstics o pimes) són que s'estableixen dos trams de potència contractada i tres d'energia en funció del període horari. 


Tots consumidors amb potència contractada inferior als 15 kW passaran a tenir la tarifa 2.0TD (fins ara hi havia 6 tipus de tarifes diferents amb aquest tipus de potència contractada). 
El consumidor podrà contractar 2 potències diferents, una per al període punta (de les 08:00 ha les 00:00 h) i una altra per a la vall (de les 00:00 ha les 8:00 h). Excepte el cap de setmana i els festius que serà sempre vall. D'aquesta manera el consumidor podrà adaptar-ne la potència i ser més eficient. 


Així mateix, a les 2.0TD es distingiran 3 períodes de consum: 
• Període punta: De 10:00 ha 14:00 hi de 18:00 ha 22:00 h (el més car, quan la demanda energètica nacional és major)
• Període Pla: De 08:00 ha 10:00 h, de 14:00 ha 18:00 hi de 22:00 ha 00.00 h 
• Període Vall: De 00:00h a 08:00h (el més barat, quan la demanda energètica nacional és menor)


TIP ESTALVI: Ajusta les teves potències i intenta realitzar el consum energètic més gran en el període vall i podràs estalviar fins a un 40% a la teva factura de llum. 

 

PEATGE 3.0TD i PEATGE 6.1TD, 6.2TD, 6.3TD, 6.4TD


La tarifa d'accés 3.0A (nivell de tensió inferior a 1 kV i potència contractada superior a 15 kW en algun dels 6 períodes) passarà a anomenar-se 3.0 TD. 

- Migració de les potències contractades de l'actual 3.0A a la nova 3.0TD:

 • El període P1 actual, es manté com a P1 a la nova tarifa 3.0TD.
 • El període P2 actual, passa a ser els períodes P2, P3, P4, P5 a la nova tarifa 3.0TD. 
 • El període P3 actual, es manté com a P6 a la nova tarifa 3.0TD.

- Migració de les potències contractades de l'actual 3.1A a la nova 6.1TD:

 • El període P1 actual, es manté com a P1 a la nova tarifa 6.1TD.
 • El període P2 actual, passa a ser els períodes P2, P3, P4, P5 a la nova tarifa 6.1TD.
 • El període P3 actual, es manté com a P6 a la nova tarifa 6.1TD.


Així mateix, la tarifa 3.0TD comparteix amb les tarifes 6.1TD, 6.2TD, 6.3TD, 6.4TD les novetats següents: 

- En aquestes tarifes hi haurà sis períodes diferents tant pel terme de potència contractada com pel consum. És a dir, tindrà sis termes denergia i sis termes de potència.
- La potència contractada en un període haurà de ser igual o més gran a la potència contractada en el període anterior (criteri Pn+1 ≥ Pn). En cas d'incomplir el criteri de potències creixents, la potència contractada als períodes 2, 3, 4 i 5 serà igual a la potència contractada en el període 1.
- Temporades elèctriques: l'horari variarà segons el dia, l'hora i la zona geogràfica (en comptes de si és hivern o estiu).
 

VEURE Períodes tarifaris

 

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down