Tarifa Gas Natural

L'Administració Pública ha de realitzar un consum d'energia moderat i és molt necessari que els organismes públics adoptin estrictes mesures d'estalvi i d'eficiència energètica. Per aquest motiu, a Audax Renovables posem a la disposició d'ajuntaments, hospitals, col·legis, universitats, mercats, centres esportius, oficines i altres organismes públics el gas natural de Audax Renovables, una energia amb múltiples avantatges.  

El gas natural és una font d'energia que s'extreu del subsòl i està molt ben considerada, comparada a la resta d'energies fòssils, per ser fiable, còmoda i causar menor impacte mediambiental. L'avantatge principal que aporta al sector públic és que el preu del gas sol ser més econòmic, per tant, és una de les energies més utilitzades.

A Audax Renovables comptem amb un equip d'experts i especialistes que han dissenyat unes solucions energètiques especials per a les Administracions Públiques.

Podràs triar entre contractar una Tarifa de Gas Natural  Fixa o Indexada

Amb la Tarifa Fixa de Gas Natural pagaràs cada mes el mateix preu pel gas natural consumit. Comercialitzem gas natural per conducció en tot el territori peninsular. Podràs contractar la tarifa de gas natural a preu fix que millor s'adapti a les teves necessitats de consum. D'aquesta manera, tindràs la tranquil·litat de pagar la mateixa tarifa durant tota la vigència del contracte. Podràs contractar-ho tant si la teva tarifa és de baixa com d'alta pressió.

Amb la Tarifa Indexada de Gas Natural podràs pagar el gas natural a un preu variable en funció del preu de cost fixat en el mercat majorista de gas més un fee de gestió. Maximitza el teu estalvi pagant el consum gas natural a preu de cost. Aquesta tarifa està disponible per a subministraments de baixa i alta pressió.

Beneficis del gas natural per a l'Administració Pública

  • L'energia més econòmica. Amb baixos costos de manteniment i amb preus estables i competitius.
  • L'energia amb menor impacte mediambiental. El gas natural és menys contaminant i conté menors quantitats de carboni que la resta d'energies fòssils.
  • Energia segura. Conté mercaptano, una substància olorosa que permet que el gas natural, en cas de fugida, sigui detectat immediatament.
  • Energia contínua. Amb gas natural pots disposar d'aigua calenta i calefacció de forma ininterrompuda i d'una manera molt eficient.
  • Instal·lació ràpida i senzilla. Si encara no tens la instal·lació de gas natural pots realitzar-la en pocs dies i pràcticament sense obres.

Tarifes de gas per a l'Administració Pública


A Audax Renovables disposem de tota mena de tarifes de gas natural, per la qual cosa podem oferir la millor alternativa a les Administracions Públiques amb l'objectiu d'optimitzar els costos energètics. En funció de les necessitats energètiques, el nostre equip d'experts amb dilatada experiència a satisfer les demandes concretes del sector públic, està al servei de l'administració per a qualsevol dubte o consulta relacionada amb els seus subministraments.

Comercialitzem gas natural per conducció en tot el territori peninsular:

Baixa pressió
3.1 Per a un consum inferior a 5.000 kW/h a l'any.
3.2 Per a un consum entre 5.000 i 50.000 kW/h a l'any.
3.3 Per a un consum entre 50.000 i 100.000 kW/h a l'any.
3.4 Per a un consum entre 100.000 i 7.000.000 kW/h a l'any.
3.5 Tarifa especialitzada per a grans consums.

Alta pressió
2.1 Per a un consum inferior a 500.000 kW/h a l'any.
2.2 Per a un consum entre 500.000 i 5.000.000 kW/h a l'any.
2.3 Per a un consum entre 5.000.000 i 30.000.000 kW/h a l'any.
2.4 Per a un consum entre 30.000.000 i 100.000.000 kW/h a l'any.
2.5 Per a un consum entre 100.000.000 i 500.000.000 kW/h a l'any.
2.6 Per a un consum superior a 500.000.000 kW/h a l'any.

Contractació de gas per als organismes públics

A Audax Renovables ens hem especialitzat a oferir solucions energètiques veritablement eficients per a les Administracions Públiques. El nostre compromís de proporcionar un tracte pròxim, un assessorament personalitzat i els preus més competitius del mercat han permès consolidar-nos com una de les companyies referents en la gestió eficient dels subministraments d'energia de les Administracions Públiques de tots els territoris on operem.

Si pertanys a un organisme públic i vols minimitzar els costos en la teva factura de gas, deixa't assessorar pels nostres experts. Entre altres mesures, ens encarreguem de la tramitació de canvi de comercialitzadora de manera senzilla i agrupem la facturació de diversos punts de subministrament perquè puguis controlar totes les factures de forma centralitzada.

Contracta ja mateix la tarifa de gas perfecta per a la teva Administració Pública!