Tarifa Gas Natural

L'Administració Pública ha de realitzar un consum d'energia moderat i és molt necessari que els organismes públics adoptin estrictes mesures d'estalvi i d'eficiència energètica. Per aquest motiu, a Audax Renovables posem a la disposició d'ajuntaments, hospitals, col·legis, universitats, mercats, centres esportius, oficines i altres organismes públics el gas natural de Audax Renovables, una energia amb múltiples avantatges.  

El gas natural és una font d'energia que s'extreu del subsòl i està molt ben considerada, comparada a la resta d'energies fòssils, per ser fiable, còmoda i causar menor impacte mediambiental. L'avantatge principal que aporta al sector públic és que el preu del gas sol ser més econòmic, per tant, és una de les energies més utilitzades.

A Audax Renovables comptem amb un equip d'experts i especialistes que han dissenyat unes solucions energètiques especials per a les Administracions Públiques.

Amb la Tarifa Indexada de Gas Natural podràs pagar el gas natural a un preu variable en funció del preu de cost fixat en el mercat majorista de gas més un fee de gestió. Maximitza el teu estalvi pagant el consum gas natural a preu de cost. Aquesta tarifa està disponible per a subministraments de baixa i alta pressió.

Beneficis del gas natural per a l'Administració Pública

  • L'energia més econòmica. Amb baixos costos de manteniment i amb preus estables i competitius.
  • L'energia amb menor impacte mediambiental. El gas natural és menys contaminant i conté menors quantitats de carboni que la resta d'energies fòssils.
  • Energia segura. Conté mercaptano, una substància olorosa que permet que el gas natural, en cas de fugida, sigui detectat immediatament.
  • Energia contínua. Amb gas natural pots disposar d'aigua calenta i calefacció de forma ininterrompuda i d'una manera molt eficient.
  • Instal·lació ràpida i senzilla. Si encara no tens la instal·lació de gas natural pots realitzar-la en pocs dies i pràcticament sense obres.

Tarifes de gas per a l'Administració Pública


A Audax Renovables disposem de tota mena de tarifes de gas natural, per la qual cosa podem oferir la millor alternativa a les Administracions Públiques amb l'objectiu d'optimitzar els costos energètics. En funció de les necessitats energètiques, el nostre equip d'experts amb dilatada experiència a satisfer les demandes concretes del sector públic, està al servei de l'administració per a qualsevol dubte o consulta relacionada amb els seus subministraments.

Comercialitzem gas natural per conducció en tot el territori peninsular:

Baixa pressió
3.1 Per a un consum inferior a 5.000 kW/h a l'any.
3.2 Per a un consum entre 5.000 i 50.000 kW/h a l'any.
3.3 Per a un consum entre 50.000 i 100.000 kW/h a l'any.
3.4 Per a un consum entre 100.000 i 7.000.000 kW/h a l'any.
3.5 Tarifa especialitzada per a grans consums.

Alta pressió
2.1 Per a un consum inferior a 500.000 kW/h a l'any.
2.2 Per a un consum entre 500.000 i 5.000.000 kW/h a l'any.
2.3 Per a un consum entre 5.000.000 i 30.000.000 kW/h a l'any.
2.4 Per a un consum entre 30.000.000 i 100.000.000 kW/h a l'any.
2.5 Per a un consum entre 100.000.000 i 500.000.000 kW/h a l'any.
2.6 Per a un consum superior a 500.000.000 kW/h a l'any.

Contractació de gas per als organismes públics

A Audax Renovables ens hem especialitzat a oferir solucions energètiques veritablement eficients per a les Administracions Públiques. El nostre compromís de proporcionar un tracte pròxim, un assessorament personalitzat i els preus més competitius del mercat han permès consolidar-nos com una de les companyies referents en la gestió eficient dels subministraments d'energia de les Administracions Públiques de tots els territoris on operem.

Si pertanys a un organisme públic i vols minimitzar els costos en la teva factura de gas, deixa't assessorar pels nostres experts. Entre altres mesures, ens encarreguem de la tramitació de canvi de comercialitzadora de manera senzilla i agrupem la facturació de diversos punts de subministrament perquè puguis controlar totes les factures de forma centralitzada.

Contracta ja mateix la tarifa de gas perfecta per a la teva Administració Pública!