Tarifa Llum per a Administracions Públiques

Energia verda d'origen 100% renovable

A Audax Renovables comptem amb un equip d'experts i especialistes que han dissenyat solucions energètiques especials per a les Administracions Públiques. D'aquesta manera, posem a la disposició d'ajuntaments, hospitals, col·legis, universitats, oficines i altres organismes públics tarifes elèctriques competitives i eficients.

A més afegeix a aquests avantatges que l'energia consumida serà energia verda d'origen 100% renovable. Això permetrà a les Administracions Públiques complir amb el seu compromís de respecte mediambiental i sostenibilitat.

L'Administració Pública ha de ser cada vegada més eficient en el consum d'energia i, especialment, d'electricitat. En els últims anys està havent-hi un increment en el consum, a causa de diversos factors, tals com: majors extensions en l'enllumenat públic o l'augment de la demanda d'equipament i instal·lacions per als veïns del municipi.

És evident que el creixement del consum i del preu de l'electricitat fan aconsellable que els organismes públics adoptin estrictes mesures d'estalvi i d'eficiència energètica perquè no es descontroli la partida pressupostària en energia.

A partir de l'1 de juny de 2021 el Govern estableix noves tarifes de llum. Aquest canvi normatiu aplica a tots els consumidors de llum, de totes les tarifes existents. No has de fer res, és un canvi automàtic i, per tant, tret que vulguis modificar la potència, no has de realitzar cap gestió.

En els consumidors la potència contractada dels quals sigui menor a 15 kW (solen ser particulars i negocis) s'estableixen tres períodes de consum el preu del qual variarà en funció de l'hora i del dia. Ara l'horari del teu consum és més important, així que intenta que el teu consum es produeixi en el període més barat, el denominat Període Vall.

Si la teva potència contractada en algun període és superior a 15 kW tindràs 6 períodes.

Nous peatges - Descarregar aquí Document explicatiu Circular 3/2020

A Audax Renovables subministrem energia d'origen 100% renovable a tots els nostres clients. Energia verda produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos d'efecte d'hivernacle ni emissions contaminants. 

Energia Verda 100% d'origen Renovable
#GreenEnergy

Tots els nostres clients gaudeixen d'energia verda: particulars, negocis, grans empreses i administracions.

Les millors tarifes de llum per a l'Administració Pública


Amb l'objectiu de promoure l'estalvi en llum en els organismes públics, en Audax Renovables tenim com a prioritat adaptar-nos les necessitats reals de cada municipi.

Deixa't assessorar pel nostre equip de professionals, amb contrastada experiència en el sector públic, t'ajudem a triar les millors tarifes. Volem que tinguis un consum de llum eficient, volem que estalviïs en llum i per descomptat que la despesa energètica de l'Administració Pública es redueixi.  

Entre les tarifes disponibles per a les Administracions Públiques trobem:

  • Tarifa Fixa: S'estableix un preu constant pel terme de potència i pel terme d'energia per a tots els mesos. És una solució que t'ofereix tranquil·litat i seguretat perquè en tot moment l'organisme públic sabràs quin preu per l'import de l'energia pagarà.
  • Tarifa Indexada: dirigida a les Administracions Públiques que volen pagar cada mes el preu de la llum a preu del mercat majorista, en funció del preu establert en el pool. El principal avantatge d'aquesta tarifa és que pots aconseguir un estalvi notable en la factura de la llum perquè permet adaptar el consum per a aprofitar les hores en les quals l'energia elèctrica és més barata, així com evitar la prima de risc de les tarifes fixes.
Les millors tarifes de llum per a l'Administració Pública

Com tenir un estalvi addicional en la factura?

Volem recordar-te que si la teva Administració Pública encara està pagant una penalització per excés d'energia reactiva, des de Audax Renovables et facilitem la possibilitat de realitzar la instal·lació d'una bateria de condensadors per a compensar aquesta energia i obtenir un estalvi en la teva factura de llum.

Contractació de llum per als organismes públics

A Audax Renovables ens hem especialitzat a oferir solucions energètiques eficients. El nostre compromís és proporcionar un tracte pròxim, un assessorament personalitzat i els preus més competitius del mercat, aquests factors ens han permès consolidar-nos com una de les companyies referents.

Si vols minimitzar els costos en la teva factura de llum, deixa't assessorar pels nostres experts. Entre altres mesures, ens encarreguem de tota la tramitació de canvi de comercialitzadora i agrupem la facturació de diversos punts de subministrament perquè puguis controlar totes les factures de forma centralitzada.

Contracta ja mateix la tarifa de llum perfecta per a la teva Administració Pública!