Tarifa Gas Natural

L'objectiu de Audax Renovables és oferir-te un servei energètic molt competitiu perquè puguis estalviar en la factura de gas de la teva empresa.

Volem proporcionar-te un subministrament amb tarifes molt ajustades perquè la teva empresa noti realment un estalvi i puguis pagar menys en les teves factures del gas tots els mesos, reduint així la despesa energètica.

Amb nosaltres podràs contractar el teu subministrament de gas i beneficiar-te d'unes tarifes de gas natural molt ajustades, a més d'un servei al client pròxim i de qualitat. Recorda que gràcies a l'ús eficient de gas natural seràs capaç de promoure substancialment l'estalvi d'energia en la teva empresa.

Amb la Tarifa Indexada de Gas Natural podràs pagar el gas natural a un preu variable en funció del preu de cost fixat en el mercat majorista de gas més un fee de gestió. Maximitza el teu estalvi pagant el consum gas natural a preu de cost. Aquesta tarifa està disponible per a subministraments de baixa i alta pressió.

Beneficis del gas natural per a la teva empresa

Sabies que el gas natural, comparat a la resta d'energies disponibles, destaca per ser una energia econòmica, fiable, còmoda i amb menor impacte mediambiental?

El gas natural és una font d'energia neta i econòmica comparat amb altres energies com el gasoil, l'electricitat o el gas propà.

Els beneficis que el gas natural aporta a una empresa són múltiples:

 • Energia econòmica. Amb baixos costos de manteniment i amb preus normalment estables, et permetrà estalviar energia en la teva empresa i reduir els costos derivats de les teves factures de gas.
 • L'energia més neta. El gas natural és menys contaminant i conté menors quantitats de carboni que la resta d'energies d'origen fòssil. 
 • Energia segura per als teus treballadors. Perquè puguis utilitzar aquest combustible fòssil de forma segura en la teva empresa, és necessari agregar-li mercaptano. Es tracta d'una substància olorosa que permet que el gas natural, en cas de fugida, sigui detectat immediatament.
 • Energia contínua. Amb gas natural pots disposar d'aigua calenta, calefacció i cuina de forma ininterrompuda i d'una manera més eficient.
 • Instal·lació ràpida i senzilla. En pocs dies i, pràcticament sense obres, ho tindràs perfectament instal·lat en la teva empresa.

Tarifes de gas natural per a la teva empresa

En Audax Renovables comercialitzem gas natural per conducció en tot el territori peninsular i t'oferim diferents tarifes de gas natural, sempre adaptades al consum real anual de la teva empresa.

Baixa pressió

 • 3.1 per a un consum inferior a 5.000 kWh/any
 • 3.2 per a un consum entre 5.000 i 50.000 kWh/any
 • 3.3 per a un consum entre 50.000 i 100.000 kWh/any
 • 3.4 per a un consum entre 100.000 i 7.000.000 kWh/any
 • 3.5 tarifa especialitzada per a grans consums

Alta pressió

 • 2.1 per a un consum inferior a 500.000 kWh/any
 • 2.2 per a un consum entre 500.000 i 5.000.000 kWh/any
 • 2.3 per a un consum entre 5.000.000 i 30.000.000 kWh/any
 • 2.4 per a un consum entre 30.000.000 i 100.000.000 kWh/any
 • 2.5 per a un consum entre 100.000.000 i 500.000.000 kWh/any
 • 2.6 per a un consum superior a 500.000.000 kWh/any

Amb Audax Renovables podràs contractar el gas natural a tarifa fixa o a tarifa indexada:

Gas Natural Tarifa Fixa: Podràs contractar la tarifa de gas natural a preu fix que millor s'adapti a les teves necessitats de consum. D'aquesta manera, tindràs la tranquil·litat de pagar la mateixa tarifa durant tota la vigència del contracte.  Podràs contractar-ho tant si la teva tarifa és de baixa com d'alta pressió.
Gas Natural Tarifa Indexada: Ara amb Audax Renovables podràs pagar el gas natural a un preu variable en funció preu de cost fixat en el mercat majorista de gas més un fee de gestió. Maximitza el teu estalvi pagant el consum gas natural a preu de cost. Aquesta tarifa està disponible per a subministraments de baixa i alta pressió.
Gas Natural Tarifa Plana: Paga el mateix import tots els mesos i evita els pics de facturació en els mesos de més consum! La nova Tarifa Plana de Gas és un producte dissenyat per a clients amb un consum superior a 50.000 kWh/any de gas i perfil estacional, com a comunitats de propietaris, hospitals o centres educatius.
Posa't en contacte amb els nostres especialistes per a fer un estudi concret de les necessitats de la teva empresa i veure de quina manera i amb quina tarifa podem donar-te una solució energètica que et permeti estalviar. Optimitza l'ús i el consum mentre estalvies.

Com contracto el gas natural per a la meva empresa?

Si vols gaudir de tots els avantatges que pot aportar el gas natural a la teva empresa deixa't assessorar pels nostres experts.

Recorda:

 • Sí, els nostres contractes tenen permanència, perquè precisament ens ajuda a oferir-te millors preus.
 • No fa falta efectuar cap canvi en la instal·lació. Després de contractar el gas natural amb el Audax Renovables continuaràs tenint el teu subministrament sense interrupcions. L'únic canvi que notaràs és l'estalvi en la teva factura de gas i, per tant, un estalvi d'energia en el teu negoci.

Contracta ja mateix la tarifa de gas natural de Audax Renovables que millor s'adapti a les teves necessitats i optimitza l'estalvi energètic de la teva empresa!