Bateries de Condensadors

Continues pagant energia reactiva en la teva factura de la llum?

A Audax Renovables fem tot el possible per a ajudar al fet que empreses, negocis, petits comerços i autònoms obtinguin un estalvi en la seva factura de la llum. I ho aconseguim no només oferint les tarifes més competitives sinó ajudant-te a eliminar l'energia reactiva de la teva factura mitjançant la instal·lació de bateries de condensadors. 

Continues pagant energia reactiva en la teva factura de la llum? Si estàs pagant un import superior a 50€ en concepte d'energia reactiva, aquesta informació et resultarà molt útil.

¿Què és l'energía reactiva?

L'energia reactiva és la demanda extra d'energia que alguns equips de caràcter inductiu com a motors, transformadors, il·luminació, necessiten per al seu funcionament. Aquesta energia reactiva redueix l'eficiència de les instal·lacions ja que no produeix treball útil. A més, és negativa per al teixit elèctric en general perquè provoca distorsions en la xarxa de transport. 

Si l'energia reactiva supera un percentatge de l'energia activa consumida, s'aplica una penalització en la factura elèctrica part de la Distribuïdora.

Com puc eliminar aquesta energia reactiva?

L'energia reactiva es pot compensar amb la instal·lació d'una bateria de condensadors en el teu negoci, evitant així la penalització per reactiva i obtenint un estalvi en la teva factura elèctrica.

Quins avantatges té la instal·lació d'una bateria de condensadors?
A Audax Renovables volem que les empreses, negocis, petits comerços i autònoms es beneficiïn dels avantatges d'instal·lar una bateria de condensadors en els seus negocis, amb la finalitat d'estalviar en la factura de la llum. Els principals avantatges que té la instal·lació d'una bateria de condensadors són les següents:

  • Evita penalitzacions per excés d'energia reactiva.
  • Augmenta la capacitat de les línies i transformadors instal·lats.
  • Millora la tensió de la xarxa.
  • Disminueix les pèrdues d'energia en els cables i el seu escalfament.
  • Aconsegueix una reducció en el cost global de l'energia.

Què necessito per a calcular la bateria més adequada a les meves necessitats?
A partir de les teves últimes 6 factures realitzarem una estimació de la bateria de condensadors més adequada per a les necessitats energètiques del teu negoci, sempre que les condicions de consum es mantinguin.

Com puc adquirir la bateria de condensadors?
En Audax Renovables proporcionem un servei complet d'instal·lació de bateries de condensadors per a empreses, negocis, petits comerços i autònoms. El servei inclou:

  • La bateria de condensadors
  • La instal·lació estàndard de la bateria de condensadors
  • La posada en marxa de l'equip. 
  • Tot això amb facilitat de pagament exclusiva per als nostres clients.

Està la instal·lació inclosa en el cost de la bateria de condensadors?
Sabem que la vida de l'empresari no és gens fàcil. Així que a Audax Renovables la instal·lació estàndard està inclosa per a totes les nostres bateries de condensadors. A més, la instal·lació és realitzada per personal especialitzat, perquè els nostres clients no hagin de preocupar-se absolutament de res.

Quin és el termini de lliurament de l'equip?
Estimem un termini de lliurament de 15 dies des que rebem el contracte signat en les nostres oficines. Els nostres tècnics es posaran en contacte amb tu per a concretar l'horari i una data d'instal·lació.

Quines facilitats de pagament o descomptes puc obtenir?
Els clients d'Audax Renovables poden finançar les bateries en 12 mesos sense interessos. A més, oferim descomptes directes addicionals sobre el preu d la bateria per “ràpid pagament” que seran d'un 10% en finançar-la en 6 mesos o d'un 20% si la paguen al comptat.

Què succeeix si ja tinc una bateria de condensadors instal·lada però em continuen facturant consum d'energia reactiva?
Si tens una bateria de condensadors ja instal·lada en el teu negoci però continues tenint consum d'energia reactiva en la teva factura pot ser que la bateria no funcioni correctament, o bé que el consum de reactiva actual sigui major al qual la bateria pot compensar. En aquest cas t'oferim un servei opcional per a revisar el funcionament del teu bateria de condensadors i assessorar-te sobre la reparació o substitució de la mateixa per una més adequada a les teves noves necessitats.

Les empreses, negocis, petits comerços i autònoms saben millor que ningú la importància que suposa minimitzar costos. Amb la instal·lació d'una bateria de condensadors podràs beneficiar-te d'un major estalvi en la teva factura de la llum, sense necessitat de preocupar-te per res. Suma't a l'estalvi en llum!