Tarifa Gas Natural

Gas Natural - Grans solucions per a grans corporacions

Les necessitats energètiques d'una gran corporació són especials. Per això, a Audax Renovables comptem amb el millor equip comercial i d'atenció al client, format per a aportar solucions de valor a aquest tipus de companyies.

La nostra filosofia és oferir energia a grans empreses amb preus molt competitius. Per a nosaltres és imprescindible proporcionar-te productes que s'adaptin als requeriments específics de la teva gran companyia, així com brindar un servei d'atenció al client de màxima qualitat que estigui a l'altura de les teves expectatives.

Tenint en compte aquestes metes, els nostres especialistes realitzen un estudi previ segons les necessitats reals de la teva companyia i t'orientaran sobre la manera d'optimitzar els teus costos energètics, estalviant en cada factura.

La nostra prioritat és que disposis d'un excel·lent servei, aconseguint que milloris l'ús i consum d'energia de la teva empresa al màxim. Només d'aquesta manera es pot realitzar un consum responsable i eficient que et permeti estalviar en les teves factures.

El gas natural és una energia que gaudeix de moltíssims avantatges i beneficis. Nosaltres t'oferim aquest servei amb un cost molt ajustat perquè puguis estalviar de forma significativa en la factura de gas de la teva gran corporació.

Amb la Tarifa Indexada de Gas Natural podràs pagar el gas natural a un preu variable en funció del preu de cost fixat en el mercat majorista de gas més un fee de gestió. Maximitza el teu estalvi pagant el consum gas natural a preu de cost. Aquesta tarifa està disponible per a subministraments de baixa i alta pressió.

Beneficis del gas natural pera a la teva empresa

Sabies que el gas natural comparat a la resta d'energies disponibles, destaca per ser una energia econòmica, fiable, còmoda i amb menor impacte mediambiental que la resta d'energies d'origen fòssil? El gas natural és una font d'energia neta i econòmica comparada amb altres energies com el gasoil, l'electricitat o el gas propà.

Et detallem a continuació alguns beneficis del gas natural Audax Renovables:

 • Energia econòmica. Amb baixos costos de manteniment i amb preus normalment estables, el gas natural et permetrà estalviar energia en la teva companyia i reduir els costos derivats de les teves factures de gas.
 • L'energia fòssil amb menor impacte mediambiental. El gas natural és menys contaminant i conté menors quantitats de carboni que la resta d'energies fòssils.
 • Energia segura per als teus treballadors. Perquè puguis utilitzar aquest combustible fòssil de forma segura en la teva empresa, és necessari agregar-li mercaptano. Es tracta d'una substància olorosa que permet que el gas natural, en cas de fugida, sigui detectat immediatament.
 • Energia contínua. Amb gas natural pots disposar d'aigua calenta, calefacció i cuina de forma ininterrompuda i d'una manera eficient.
 • Instal·lació ràpida i senzilla. En pocs dies i, pràcticament sense obres, ho tindràs perfectament instal·lat en la teva gran empresa.

Tarifes de gas natural per a la teva companyia

En Audax Renovables comercialitzem gas natural per conducció en tot el territori peninsular i t'oferim diferents tarifes de gas natural, sempre adaptades al consum real anual de la teva indústria:

Baixa pressió

 • 3.1 per a un consum inferior a 5.000 kWh/any
 • 3.2 per a un consum entre 5.000 i 50.000 kWh/any
 • 3.3 per a un consum entre 50.000 i 100.000 kWh/any
 • 3.4 per a un consum entre 100.000 i 7.000.000 kWh/any
 • 3.5 tarifa especialitzada per a grans consums

Alta pressió

 • 2.1 per a un consum inferior a 500.000 kWh/any
 • 2.2 per a un consum entre 500.000 i 5.000.000 kWh/any
 • 2.3 per a un consum entre 5.000.000 i 30.000.000 kWh/any
 • 2.4 per a un consum entre 30.000.000 i 100.000.000 kWh/any
 • 2.5 per a un consum entre 100.000.000 i 500.000.000 kWh/any
 • 2.6 per a un consum superior a 500.000.000 kWh/any

Amb Audax Renovables podràs contractar el gas natural a tarifa fixa o a tarifa indexada:

 • Gas Natural Tarifa Fixa: Podràs contractar la tarifa de gas natural a preu fix que millor s'adapti a les teves necessitats de consum. D'aquesta manera, tindràs la tranquil·litat de pagar la mateixa tarifa durant tota la vigència del contracte.  Podràs contractar-ho tant si la teva tarifa és de baixa com d'alta pressió.
 • Gas Natural Tarifa Indexada: Ara amb Audax Renovables podràs pagar el gas natural a un preu variable en funció preu de cost fixat en el mercat majorista de gas més un fee de gestió. Maximitza el teu estalvi pagant el consum gas natural a preu de cost. Aquesta tarifa està disponible per a subministraments de baixa i alta pressió.

Com contracto el gas natural per a la meva gran corporació?

Per a contractar el servei de gas natural per a la teva empresa no fa falta efectuar cap canvi en la teva instal·lació actual tret que un tècnic especialitzat aconselli el contrari.

Audax Renovables t'ofereix un subministrament sense interrupcions ni modificacions.  L'únic canvi que notaràs és un estalvi en les teves factures. Per a això, els nostres especialistes analitzaran el consum de la teva companyia i t'oferiran la tarifa que millor s'adapti a les necessitats i particularitats pròpies del teu negoci.

Som conscients que cada empresa és única i per aquest motiu t'oferim un ampli ventall de solucions energètiques adaptades a grans empreses. Volem que estiguis satisfet, tant amb el servei com amb l'atenció rebuda, així que personalitzem la nostra proposta de valor per a tu.

Sí, els nostres contractes tenen permanència perquè precisament ens ajuda a oferir-te millors preus.

Si vols gaudir de tots els avantatges que pot aportar el gas natural en la teva companyia, deixa't assessorar pels nostres experts i contracta de forma senzilla, sense tràmits ni molèsties.

Som una empresa flexible i innovadora que treballa contínuament per a oferir els millors productes i serveis de gas amb una única fi: optimitzar el rendiment energètic de la teva gran corporació i que vegis resultats reals en cada factura.