Tarifa Gas Natural

La tarifa de gas natural que millor s'adapta a les teves necessitats

A Audax Renovables t'oferim la tarifa de gas natural que millor s'adapta a les teves necessitats reals de consum. Gràcies a l'ús eficient de gas natural seràs capaç d'aconseguir un substancial estalvi d'energia en la teva llar, sense deixar de gaudir diàriament del confort i la comoditat. T'expliquem tot el que has de saber sobre aquesta energia!

El gas natural és una energia d'origen fòssil, una mescla de gasos lleugers d'origen natural que conté principalment metà, quantitats variables d'altres alcans i, a vegades, petits percentatges de diòxid de carboni, nitrogen, àcid sulfhídric o heli. S'extreu del subsòl, ja que es forma quan diverses capes de matèria animal o vegetal en descomposició s'exposen a altes temperatures i pressió sota la superfície terrestre durant milions d'anys.

Amb la Tarifa Indexada de Gas Natural podràs pagar el gas natural a un preu variable en funció del preu de cost fixat en el mercat majorista de gas més un fee de gestió. Maximitza el teu estalvi pagant el consum gas natural a preu de cost. Aquesta tarifa està disponible per a subministraments de baixa i alta pressió.

Beneficis del gas natural per a la teva llar


A més de l'estalvi associat al consum de gas natural en les llars, cal destacar altres beneficis. Per exemple, el subministrament continuat, sense corts ni interrupcions inesperades. També comporta una instal·lació senzilla que s'amortitza ràpidament i, addicionalment, en Audax Renovables et facilitem l'opció de realitzar revisions periòdiques per a la teva tranquil·litat i la dels teus.

Els avantatges del gas natural en el teu habitatge es fan més evidents quan parlem de l'ús de la calefacció. I és que amb una instal·lació eficient de gas natural en el teu domicili, la calefacció sol resultar molt més econòmica i eficient que les bombes de calor. Així que, amb Audax Renovables podràs estalviar en calefacció, fins i tot en les factures dels períodes de més consum, com per exemple en els mesos més freds de l'any.  

 • És l'energia de subministrament continu més econòmica del mercat. Amb baixos costos de manteniment i amb els preus més estables, et permetrà estalviar energia en la teva llar i reduir els costos derivats de les teves factures de gas. Un subministrament molt eficient per a aportar el confort i la satisfacció que necessitem en la llar. Amb gas natural pots disposar d'aigua calenta, calefacció i cuina de forma ininterrompuda i d'una manera més eficient.
 • Energia convencional més neta per a la teva llar. Sabies que el gas natural és una de les energies més eficients? El gas natural és menys contaminant i conté menors quantitats de carboni, en comparació amb altres energies fòssils. Es crema de forma més sostenible, segura i eficient lloc que no origina diòxid de sofre, que és el causant de la pluja àcida, ni tampoc partícules sòlides. La seva flama és de color blau perquè té poc contingut de CO2, per la qual cosa la combustió del gas natural produeix menys gasos d'efecte d'hivernacle i per tant té un menor impacte en el medi ambient.
 • Energia segura per a la teva família. L'ús d'aquest gas en llars no representa riscos per a la teva llar, ni requereix d'habilitats especials per a la seva manipulació, sempre que es tinguin en compte les cures bàsiques. No té olor, no obstant això, se li addiciona una substància característica amb la finalitat que puguis reconèixer-ho i prendre les mesures preventives en cas de notar-ho.
 • La seva instal·lació és ràpida i senzilla. Es distribueix per mitjà de canonades localitzades sota terra que arriben fins a la teva llar. En pocs dies i, pràcticament sense obres, ho tindràs perfectament instal·lat en el teu habitatge.

Tarifes de gas natural

A Audax Renovables comercialitzem gas natural per conducció en tot el territori peninsular. T'oferim diferents tarifes de gas natural, sempre adaptades al consum real anual del teu habitatge.

Baixa pressió

 • Tarifa 3.1: per a un consum inferior a 5.000 kW/h anuals.
 • Tarifa 3.2: per a un consum entre 5.000 i 50.000 kW/h anuals.
 • Tarifa 3.3: per a un consum entre 50.000 i 100.000 kW/h anuals.
 • Tarifa 3.4: per a un consum entre 100.000 i 7.000.000 kW/h anuals.
 • Tarifa 3.5: especialitzada per a grans consums.

Consells sobre el gas natural

A Audax Renovables et facilitem molta informació sobre les normes bàsiques que has de tenir en compte si consumeixes gas natural, així com diversos consells per a optimitzar el seu rendiment. Descobreix totes les recomanacions de gas natural per al seu ús en la cuina, com per exemple: evitar que la flama sobrepassi el fons del recipient. O recomanacions relacionades amb l'ús d'aigua calenta. També és molt interessant que li facis un cop d'ull a les normes bàsiques d'actuació en cas de fer olor de gas i altres suggeriments importants.

Vull contractar gas natural per a la meva llar


Sens dubte, i comparat a la resta d'energies disponibles, el gas natural destaca per ser l'energia més econòmica, fiable, còmoda i amb menor impacte mediambiental. L'energia ideal per a la comoditat de la teva llar.

En Audax Renovables, donar d'alta el gas natural per a la teva llar és molt senzill. La contractació serà fàcil, sense tràmits i sense molèsties, perquè nosaltres ens ocupem de tot.

 • En primer lloc, has de cerciorar-te que la zona en la qual resideixes té accés al gas natural canalitzat i de disposar de la instal·lació en el teu habitatge.
 • En segon lloc, et recomanem que et posis en contacte amb el nostre Departament d'Atenció al Client on t'assessorarem sobre la tarifa de gas natural més adequada a les necessitats de la teva llar. Gaudeix d'un subministrament de gas natural al millor preu.
 • La durada del contracte és de 12 mesos. Sí, els nostres contractes tenen permanència, ja que precisament aquest fet ens ajuda a oferir-te unes tarifes més competitives.