Tarifa Fixa Llum

Pagaràs la mateixa tarifa de llum 100% d'origen renovable durant tota la vigència del contracte, amb claredat, transparència i sense sorpreses

Tarifa Fixa - Potència fins a 10 kW - Tarifa 2.0TD 

La Tarifa Fixa, amb una potència de fins a 10kW (Tarifa 2.0TD) està pensada per a aquells habitatges que no volen sorpreses en la seva factura elèctrica. Aporta tranquil·litat i seguretat a les famílies, així com promou l'estalvi d'energia en la llar sense deixar de costat la sensació de confort. I tot això amb energia verda d'origen 100% d'origen renovable.

Per què és ideal per a llars que volen certa estabilitat? Perquè permet decidir el preu final que es pagarà, una tarifa elèctrica estable, modificant únicament els paràmetres de consum energètic.

A partir de l'1 de juny de 2021 el Govern estableix noves tarifes de llum. Aquest canvi normatiu aplica a tots els consumidors de llum, de totes les tarifes existents. No has de fer res, és un canvi automàtic i, per tant, tret que vulguis modificar la potència, no has de realitzar cap gestió.

En els consumidors la potència contractada dels quals sigui menor a 15 kW (solen ser particulars i negocis) s'estableixen tres períodes de consum el preu del qual variarà en funció de l'hora i del dia. Ara l'horari del teu consum és més important, així que intenta que el teu consum es produeixi en el període més barat, el denominat Període Vall.

Nous peatges - Descarregar aquí Document explicatiu Circular 3/2020

Tarifa Fija

Paga només pel consum realitzat

Tarifa Fija

Paga només pel consum realitzat

Tarifa Fixa

Paga la mateixa tarifa durant tota la vigència del contracte

Tarifa Fixa

Paga la mateixa tarifa durant tota la vigència del contracte

Energía 100% renovable

El compromís amb el planeta

Energía 100% renovable

El compromís amb el planeta

A Audax Renovables subministrem energia d'origen 100% renovable a tots els nostres clients. Energia verda produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos d'efecte d'hivernacle ni emissions contaminants. 

Energia Verda 100% d'origen Renovable
#GreenEnergy

Tots els nostres clients gaudeixen d'energia verda: particulars, negocis, grans empreses i administracions.

Components de la Tarifa Fixa Llars

La Tarifa Fixa per a habitatges que tinguin contractada una potència de fins a 10 Kw (Tarifa 2.0TD), té en compte dos components a l'hora de fixar el preu hora de la llum:

  • Terme de potència: que no varia en funció del consum, és un cost fix per dia facturat. Es tracta del preu que pagues per la potència elèctrica contractada en la teva llar. Es mesura en Kw. Segons com sigui el teu domicili necessitaràs contractar més o menys potència. Per exemple, a més potència contractada, més aparells elèctrics podràs tenir encesos a la teva casa, però terme fix hauràs de contractar, per la qual cosa el cost fix és major.Com es calcula? Potència contractada x període de facturació x preu del terme de potència, que dependrà del tipus de tarifa que s'ha contractat.
  • Terme d'energia: que correspon a l'energia elèctrica consumida pel client durant el període facturat. L'electricitat que consumeixes es mesura en kW/h. Aquest import, al contrari que en el terme de potència, sol variar en cada factura, en funció del teu consum. És a dir, quanta més energia elèctrica gastis, major serà l'import variable que hauràs de pagar.

Beneficis de la Tarifa Fixa Llars

A Audax Renovables tenim un únic objectiu, oferir-te una tarifa que s'adeqüi a les necessitats energètiques reals del teu habitatge. 

  • Paga només pel consum realitzat. Amb la Tarifa Fixa de Audax Renovables s'estableix un preu fix pel terme de potència i pel terme d'energia i no variarà en tot el període del contracte.
  • Paga la mateixa tarifa durant tota la vigència del contracte. El terme de potència i el terme d'energia es mantenen fixos durant la vigència del contracte. Efectivament, la contractació d'aquesta tarifa està lligada a un contracte de permanència, ja que aquest fet ens permet oferir-te uns millors preus.
  • Energia 100% renovable. Som una companyia subministradora de llum i gas respectuosa amb el medi ambient, dirigida a habitatges que volen optimitzar el consum energètic i estalviar en les seves factures. Per aquest motiu, si tries una Tarifa Fixa t'oferim la possibilitat de triar energia 100% renovable, és a dir energia verda. Aquesta energia renovable no emet gasos d'efecte d'hivernacle cap a l'atmosfera del nostre planeta, creant així un consum sostenible, sense perjudicar el nostre entorn. El futur de l'energia està en mans de tots. Forma part d'una empresa que genera energia verda!

Vull contractar la Tarifa Fixa

Si vols gaudir en la teva llar d'un preu estable sense importar l'horari de consum, aquesta és la teva tarifa. Amb claredat, transparència i sense sorpreses. Deixa't assessorar pels nostres experts, amb la finalitat d'optimitzar la teva despesa en electricitat i obtenir un estalvi energètic en la teva llar que marqui la diferència.
Contracta ja mateix la Tarifa Fixa de Audax Renovables per a la teva llar i oblida't de sobresalts en la teva tarifa de llum!