MENU
Menu

Contracta energia verda en només 5 minuts

CONTRACTAR

Tarifa Indexada Llum

Paga l'electricitat a preu de majorista

Tarifa Indexada per a Llars

La Tarifa Indexada d'Audax Renovables va dirigida a llars que aposten per una gestió elèctrica eficient, especialment per a subministraments que volen pagar cada mes el preu de la llum en funció del preu establert al mercat elèctric.

Què és indexar? És una manera de contractar que consisteix a pagar un preu variable per l'energia elèctrica consumida. És a dir, amb la Tarifa Indexada de llum el consumidor paga l'energia consumida al preu de cost establert al mercat majorista més un petit marge de gestió que abonarà a la comercialitzadora. 

D'aquesta manera, l'energia es paga cada hora al preu real en què s'està venent al mercat elèctric. Amb la Tarifa Indexada s'evita pagar durant tot el període del contracte la prima de risc associada a tota tarifa fixa.

A partir del 1 de juny de 2021 el Govern estableix noves tarifes de llum. Aquest canvi normatiu s'aplica a tots els consumidors de llum, de totes les tarifes existents. No has de fer res, és un canvi automàtic i, per tant, tret que vulguis modificar la potència, no has de fer cap gestió.

En els consumidors la potència contractada dels quals sigui menor a 15 kW (solen ser particulars i negocis) s'estableixen tres períodes de consum el preu dels quals variarà en funció de l'hora i del dia. Ara l'horari del teu consum és més important, així que intenta que el teu consum es produeixi en el període més barat, el denominat Periodo Valle.

Nous peatges - Descarregar aquí Document explicatiu Circular 3/2020

Paga per cada hora allò que costa l'energia elèctrica, maximitzant així l'estalvi.
Paga lenergia a preu de majorista.
Evita la prima de risc associada a les tarifes fixes.

A Audax Renovables generem energia 100% dorigen renovable. Energia verda produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos amb efecte d'hivernacle ni emissions contaminants. 

Generem Energia Verda 100% d'origen renovable
#GreenEnergy 

A Audax comercialitzem energia a particulars, negocis, grans empreses i administracions.

Beneficis de la Tarifa Indexada

El principal avantatge de la Tarifa Indexada és l'estalvi que se sol obtenir en relació amb les tarifes fixes. Permet adaptar el consum per aprofitar les hores en què l'energia elèctrica és més barata i evitar així la prima de risc associada a les tarifes fixes.

  • Paga per cada hora allò que costa l'energia elèctrica, maximitzant així l'estalvi.
  • Paga lenergia a preu de majorista.
  • Evita la prima de risc associada a les tarifes fixes.

Components de la Tarifa Indexada

La Tarifa Indexada, igual que la Tarifa Fixa, compta amb dos components:

  • Terme de potència: que no varia en funció del consum, és un cost fix per dia facturat. Es tracta del preu que pagues per la potència elèctrica contractada a casa teva. Es mesura en kW. Segons com siguin les teves necessitats de consum, hauràs de contractar més o menys potència. Per exemple, com més potència contractada, més aparells elèctrics podràs tenir encesos a casa teva, però el teu cost mensual fix també serà superior. En resum, el terme de potència estarà marcat per la potència elèctrica subscrita amb la comercialitzadora.
  • Terme d'energia: a la Tarifa Indexada el preu de l'energia es paga en funció del consum i del preu/hora de l'energia a OMIE (Operador del Mercat Ibèric d'Electricitat), més un fee de gestió. D'aquesta manera, l'energia es paga cada hora al preu que en realitat s'està venent al mercat elèctric. S'evita així pagar durant tot el període del contracte la prima de risc associada a tota Tarifa Fixa.

FÒRMULA DE L'INDEXAT

(1) PREU INDEXAT: L'import del preu mensual del terme d'energia es farà a nivell horari. Es multiplicarà el preu horari calculat d'acord amb la següent fórmula pel consum en punt frontera a nivell horari del client segons el perfil horari segons s'estableix a les Condicions Generals del Contracte. Addicionalment s'aplicarà un cost financer de l'1,1% sobre tots els components del contracte inclòs IVA o IGIC.

PEh = [(OMIEh + COSh + PCh + CD) x (1 + PRh(%) + GO] X 1,015 + TA

On:    
PEh= Preu horari energia
OMIEh = Preu mercat diari (OMIEh).
COSh = Cost de l'operador del sistema REE)** + Remuneració OS i OM + Fons d'Eficiència Energètica + Càrrecs de Comercialització***
PCh = Pagaments per capacitat.
CD = Cost desviaments.
PRh(%) = Pèrdues de les Xarxes de Transport i Distribució, segons legislació vigent a cada moment.
GO = Despesa Operativa _______c€/kWh
TA = Terme d'energia de les tarifes d'accés, segons la legislació vigent a cada moment.
 

*A SEIE pel preu horari SEIE per a comercialitzadors (excepte CUR)
**CC: 0,0019€/kWh tarifes 2.0TD amb potència contractada ≤10kW, 0,0007€/kWh tarifes 2.0TD amb potència contractada >10kW i 0,00055€/kWh a les tarifes 3.0TD i 6.1TD.
 
Condicions Generals

Vull contractar la Tarifa Indexada

Si vols pagar el preu de lenergia a preu de mercat, la Tarifa Indexada de llum és la que sadapta millor a tu.

És important que tinguis clars els punts següents:

  • La durada del contracte és de 12 mesos. Sí, els nostres contractes tenen permanència, ja que precisament ens ajuda a oferir millors preus.
  • A Audax Renovables gestionem i realitzem les compres al Mercat Elèctric Espanyol amb absoluta transparència. El client, a més de pagar la llum en funció del preu de mercat, haurà d'abonar un marge petit a la comercialitzadora en concepte de gestió. Aquest estarà especificat al teu contracte.
Amb claredat, transparència i sense sorpreses. Deixa't assessorar pels nostres experts i et recomanaran la tarifa de llum més adequada per aconseguir un estalvi d'energia.

Contracta ja mateix la Tarifa Indexada d'Audax Renovables per a casa teva i paga la llum segons el preu establert al mercat d'electricitat!

Envia'ns la teva factura i t'enviem una oferta

Enviar

Escriu-nos!

Si ho prefereixes pots escriure'ns un correu a
info@audaxrenovables.com

Et truquem nosaltres

Truqueu-me

truca'ns!

900 82 80 06

Truca'ns a aquest telèfon gratuït i un assessor t'informarà de les opcions

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down