Pla de Protecció de Pagaments

Pla de Protecció de Pagaments de l'energia de la teva llar

La prioritat per a la nostra companyia són els nostres clients i per això volem continuar oferint productes nous i que aportin valor als nostres clients. El nostre equip treballa per a oferir-te un servei adaptat a les últimes tendències en eficiència energètica i també als possibles factors que puguin afectar directament la teva vida quotidiana.

Volem protegir-te de qualsevol imprevist que pugui sorgir en el teu dia a dia. I assegurar que continuaràs tenint electricitat en el teu habitatge davant qualsevol imprevist.

A Audax Renovables treballem per a  que cap contratemps afecti els teus subministraments de llum i gas. És per aquest motiu que volem presentar-te el nostre Pla de Protecció de Pagaments. Es tracta d'un servei amb el qual no hauràs de preocupar-te de les teves factures de llum i gas en moments de dificultat, com per exemple, en cas de desocupació o altres situacions inesperades i desafortunades.

Amb aquest pla ens comprometem a donar-te cobertura davant imprevistos, perquè puguis afrontar amb tranquil·litat el pagament de les teves factures. Així de senzill, sense aclaparaments ni preocupacions afegides.

Què t'oferim amb el Pla de Protecció de Pagaments de la llar?

Amb aquest pla estaràs cobert davant possibles adversitats i no tindràs la preocupació afegida d'haver de pagar les factures dels teus subministraments de electridad i gas.

Aquest pla et cobreix l'abonament de les factures del contracte dual de subministrament de energia i serveis addicionals concertat en cas de desocupació, hospitalització, incapacitat temporal o permanent i defunció.

En cas de sinistre, la indemnització consistirà en el pagament de les quantitats de les factures pendents del contracte dual de subministrament i serveis addicionals, conforme a les condicions i límits de l'assegurança.

La suma assegurada comprendrà l'abonament d'un màxim mensual de 50€ per subministrament i un límit anual de 600€ de l'import de la factura de subministrament contractat amb Audax Renovables. Excepte en cas de defunció en el qual el límit màxim és de 650 euros.

Beneficis del Pla de Protecció de Pagaments

  • Tindràs assegurat el pagament de les teves factures davant qualsevol imprevist.
  • Respondrem per tu de forma àgil i resolutiva.
  • Disposaràs d'una assegurança amb capitals assegurats, sense dificultats.
  • Màxima qualitat en el servei d'atenció al client.
  • Sense manques ni franquícies.

Qui pot contractar el Pla de Protecció de Pagaments?

Una dels nostres avantatges competitius es basa en desmarcar-nos del servei d'atenció al client estàndard que ofereixen les grans companyies elèctriques, proporcionant un tracte pròxim i un servei de confiança.

Per a això comptem amb un departament d'atenció al client propi, on t'atendrà un equip d'experts que et recomanarà la millor opció per a cobrir les teves necessitats domèstiques.

nfórmate sense compromís sobre el Pla de Protecció de Pagaments, trucant al telèfon gratuït 900 82 80 06, i assegui't protegit en moments de vulnerabilitat. Sabem que la teva tranquil·litat i la de la teva família és prioritària per a tu.