Tarifa Gas Natural

A Audax Renovables podràs contractar el teu subministrament de gas i beneficiar-te d'unes tarifes de gas natural molt competitives a més d'un servei d'atenció al client pròxim i de qualitat. Gràcies a l'ús eficient de gas natural seràs capaç d'aconseguir un estalvi d'energia en el teu negoci.

Sabies que segons el tipus d'energia utilitzat per a la calefacció d'un negoci el consum pot suposar més del 50% respecte del total del cost energètic?

Som conscients d'aquesta situació i per això posem a la teva disposició una font d'energia plena d'avantatges. Sens dubte, i comparat a la resta d'energies disponibles, el gas natural destaca per ser una energia més econòmica, fiable, còmoda i amb menor impacte mediambiental.

Amb la Tarifa Indexada de Gas Natural podràs pagar el gas natural a un preu variable en funció del preu de cost fixat en el mercat majorista de gas més un fee de gestió. Maximitza el teu estalvi pagant el consum gas natural a preu de cost. Aquesta tarifa està disponible per a subministraments de baixa i alta pressió.

Beneficis del gas natural


El gas natural és una font d'energia que sol ser més econòmica que altres energies d'origen fòssil com el gasoil, l'electricitat o el gas propà.
A continuació, et compartim algunes dels seus avantatges competitius principals:

 • Energia de subministrament continu econòmica. Amb baixos costos de manteniment i amb preus normalment estables, et permetrà estalviar energia en el teu negoci i reduir els costos derivats de les teves factures de gas.
 • Energia convencional amb menor impacte mediambiental. Sabies que el gas natural és una de les energies més eficients? El gas natural és menys contaminant i conté menors quantitats de carboni, en comparació amb altres energies d'origen fòssil. És un hidrocarbur que es crema de forma més sostenible, segura i eficient, ja que no origina diòxid de sofre, que és el causant de la pluja àcida, ni tampoc partícules sòlides. La seva combustió emet menys CO2 a l'atmosfera. És més sostenible a nivell mediambiental perquè la combustió d'aquesta energia produeix menys gasos d'efecte d'hivernacle que uns altres combustibles fòssils, com els derivats petrolífers i, especialment, el carbó.
 • Energia segura per als teus treballadors. Perquè puguis utilitzar aquest combustible fòssil de forma segura en el teu negoci, se li agrega una substància denominada mercaptano. Es tracta d'una substància olorosa que permet que el gas natural, en cas de fugida, sigui detectat immediatament gràcies a la seva forta olor que resulta desagradable per a l'ésser humà.
 • Energia contínua per al teu local. Amb gas natural pots disposar en el teu local o negoci d'aigua calenta, calefacció i cuina de forma ininterrompuda i eficient. Una dels seus avantatges principals és que consumeix molt poca energia per a aportar el confort i satisfacció que el teu negoci necessita.
 • La seva instal·lació és ràpida i senzilla. En cas de no tenir realitzada la instal·lació, en pocs dies i, pràcticament sense obres, ho tindràs perfectament instal·lat en la teva empresa.

Tarifes de gas natural per al teu petit negoci

En Audax Renovables comercialitzem gas natural per conducció en tot el territori peninsular. T'oferim diferents tarifes de gas natural, sempre adaptades al consum real anual del teu negoci.

La contractació serà senzilla, sense tràmits i sense molèsties, perquè ens ocupem de tot. A més, recorda que el preu del gas és més econòmic en comparació a altres energies.

Baixa pressió

 • 3.1 per a un consum inferior a 5.000 kWh a l'any.
 • 3.2 per a un consum entre 5.000 i 50.000 kWh a l'any.
 • 3.3 per a un consum entre 50.000 i 100.000 kWh a l'any.
 • 3.4 per a un consum entre 100.000 i 7.000.000 kWh a l'any.
 • 3.5 tarifa especialitzada per a grans consums

Alta pressió

 • 2.1 per a un consum inferior a 500.000 kWh a l'any.
 • 2.2 per a un consum entre 500.000 i 5.000.000 kWh a l'any.
 • 2.3 per a un consum entre 5.000.000 i 30.000.000 kWh a l'any.
 • 2.4 per a un consum entre 30.000.000 i 100.000.000 kWh a l'any.
 • 2.5 per a un consum entre 100.000.000 i 500.000.000 kWh a l'any.
 • 2.6 per a un consum superior a 500.000.000 kWh a l'any.

Com contracto el gas natural per al meu negoci o local?

Per a contractar el servei de gas natural per a la teva empresa no fa falta efectuar cap canvi en la teva instal·lació ni canvi de comptador. Audax Renovables t'ofereix canviar de comercialitzador sense que notis cap molèstia, sense interrupcions ni modificacions. L'únic canvi que notaràs és un estalvi en les teves factures.

Sí, els nostres contractes tenen permanència perquè això precisament ens ajuda a oferir-te millors preus.

Si vols gaudir de tots els avantatges que pot aportar el gas natural en la teva empresa, deixa't assessorar pels nostres experts. Ells t'ajudaran a optimitzar la gestió energètica de la teva empresa perquè notis una diferència significativa.

Contracta de forma senzilla, sense tràmits ni molèsties. Contracta ja mateix la tarifa de gas natural de Audax Renovables que millor s'adapti a les teves necessitats i optimitza l'estalvi energètic de la teva empresa!

Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través d'un telèfon gratuït habilitat especialment per als nostres clients. Si ho prefereixes podem atendre la teva petició a través del correu electrònic que et facilitem a continuació:

 • Telèfon de contacte per als nostres clients: 900 82 80 06
 • Email: info@audaxrenovables.com