SecurLuz Plus Negocis

Amb els serveis de manteniment d'Audax Renovables tindràs la tranquil·litat que estàs cobert davant possibles imprevistos

Som conscients del gran esforç que els professionals autònoms, els negocis i les petites empreses realitzen cada mes.

Per aquest motiu, des de Audax Renovables posem a la teva disposició unes tarifes molt econòmiques dissenyades per a complir amb les teves expectatives i perquè et representin un estalvi important en el consum de llum i per tant de la factura elèctrica de la teva activitat professional.

Sabem totes les il·lusions que tens posades en el teu projecte o el teu negoci i els sacrificis diaris que fas per a complir amb les teves metes i objectius. Per això volem que sàpigues que no estàs sol, nosaltres t'acompanyem de la millor manera que sabem: oferint-te les tarifes més econòmiques del mercat i una atenció personalitzada que resoldrà qualsevol dubte o incidència de forma àgil i efectiva.

El consum en llum representa un percentatge molt significatiu en les despeses del teu negoci o activitat econòmica. I sabem que és imprescindible per a desenvolupar el teu negoci.

Necessites un subministrament regular, sense interrupcions, que no et doni sorpreses.

I en això, podem ajudar-te. Tenim la solució perfecta!

La solució per a autònoms, negocis i petites empreses


Sabem que el subministrament elèctric és bàsic perquè desenvolupis la teva activitat professional tots els dies. Igual que tu t'exigeixes en el teu treball i dónes el millor de tu, és lògic i normal que esperis la mateixa excel·lència en el servei energètic que reps.

No vols sobresalts ni interrupcions, encara que molt a la teva pesar, de tant en tant es donen aquest tipus de situacions. I és en aquests moments quan el nostre servei SecurLuz Plus Negocis surt al rescat i et soluciona avaries d'urgències elèctriques originades per la falta d'energia elèctrica.

Deixa a les nostres mans tot el relacionat amb la teva instal·lació elèctrica i el correcte funcionament d'aquesta. Només d'aquesta manera podrem garantir-te que puguis complir amb les teves expectatives professionals sense sobresalts, interrupcions, demores i una infinitat de maldecaps.

El nostre servei SecurLuz Plus Negocis s'ocupa d'això perquè tu estiguis tranquil i donis el millor de tu. El SecurLuz Plus Negocis inclou:

  • Urgències elèctriques: servei urgent per a particulars, és a dir, assistència en un termini inferior a 6 hores des de l'avís telefònic en cas d'urgència elèctrica originada per la falta d'energia elèctrica en alguna de les dependències del teu negoci, excloent garatges, trasters, annexos, piscines i il·luminació exterior.
  • Servei de revisió preventiva anual del quadre i instal·lacions elèctriques.
  • Revisió d'aire condicionat i els seus filtres.
  • SecurLuz Plus Negocis està recomanat, fonamentalment, per a autònoms, negocis i petites empreses amb tarifes d'accés 2.0A, 2.0DHA, 2.1A, 2.1DHA o 3.0A amb potència contractada màxima de 30 kW.

Gaudeix la tranquil·litat de tenir el teu petit negoci baix control

Amb aquest servei podràs resoldre de forma àgil i eficaç qualsevol incidència que et produeixi el subministrament elèctric, així com la instal·lació i quadres elèctrics o l'aire condicionat i els seus filtres.

Comptem amb un departament d'atenció al client propi on t'atén personal especialitzat. Un equip de professionals amb dilatada experiència en el sector energètic que t'indicarà, en tot moment, com procedir en la resolució de qualsevol problemàtica elèctrica que pugui sorgir en el teu local.

Pots posar-te en contacte a través d'un telèfon exclusiu per a nostres. Si ho prefereixes podem atendre la teva petició a través del correu electrònic que et facilitem a continuació:

A Audax Renovables sabem el que el teu projecte professional o el teu negoci és tot per a tu i que en ell has invertit moltíssims recursos. Deixa'ns acompanyar-te en el teu dia a dia i ajudar-te amb el que ens competeix i estem especialitzats. Volem que et preocupis exclusivament del realment rellevant, la teva activitat empresarial.
Confia en Servielectrix Plus Negocis, perquè t'aportarà la seguretat i tranquil·litat que necessites.