SecurGas Plus Negocis

Amb els serveis de manteniment de Audax Renovables tindràs la tranquil·litat que estàs cobert davant possibles imprevistos

Sabies que amb el gas natural el teu negoci notarà una diferència significativa en estalvi i eficiència? És l'aliat perfecte perquè guanyaràs competitivitat alhora que disposaràs d'un subministrament eficient.

Comparat amb la resta d'energies fòssils, el gas natural destaca per ser un combustible econòmic, fiable, còmode i amb menor impacte mediambiental. Els negocis i comerços poden beneficiar-se dels seus avantatges:

  • Disponibilitat i comoditat: disposaràs d'energia que necessitis en tot moment per al teu negoci.
  • Estalvi i preu estable: és una de les energies més econòmiques del mercat i amb el preu més estable.
  • Sostenibilitat: el gas natural és el combustible fòssil amb menor impacte mediambiental, de manera que si el teu negoci utilitza aquest tipus d'energia contribuiràs a reduir les emissions dels principals contaminants urbans. A més, no emet partícules sòlides i genera menys CO2 que la resta d'energies de fonts no renovables.
  • Manteniment senzill dels aparells: la combustió de gas natural és neta, la qual cosa afavoreix un fàcil manteniment i major durada dels equips i les instal·lacions.

La instal·lació del gas natural canalitzat és senzilla i ràpida. Si el teu negoci o local disposa de cuina, calefacció i/o aigua calenta sanitària notaràs un estalvi amb la contractació del subministrament de gas.

Com veuràs, són moltes els avantatges que el subministrament i consum de gas natural pot aportar al teu negoci o local. Et recomanem fer un ús responsable i cuidar al màxim les instal·lacions per a disposar d'un servei de qualitat.

Per què SecurGas Plus Negocis?

Audax Renovables posa a la teva disposició un servei de manteniment i assistència en avaries de la caldera del gas dissenyat i pensat per al teu negoci.

Sabem l'important que és per a tu donar un servei excel·lent als teus clients i per això volem que et sentis atès i recolzat per la teva companyia energètica. T'oferim un servei que vetllarà per solucionar els inconvenients relacionats amb el gas que et puguin sorgir en el teu negoci.

A continuació, et detallem les característiques principals de SecurGas Plus Negocis:

  • T'oferim un servei que cobreix el manteniment de les calderes tèrmiques de gas de potència tèrmica nominal igual o superior a 5kW i igual o inferior a 70 kW, incloent el sistema de calefacció, circuit hidràulic i radiadors, i d'aigua calenta sanitària.
  • Els serveis comprenen un servei de manteniment preventiu anual, que inclou mà d'obra i desplaçament del professional i un servei de reparació d'avaries de la instal·lació que inclou el servei telefònic d'assistència tècnica 24 hores els 365 dies de l'any, amb atenció en un termini màxim de 6 hores des de la recepció de l'avís i inclou els desplaçaments del professional.

Cal destacar que aquest servei només és contratable per clients amb tarifes 3.1 i 3.2 amb consum anual inferior a 50.000 kW/h.
Volem que gaudis de la tranquil·litat de saber que, en cas necessari, nosaltres ens ocuparem de tot i et donarem una solució ràpida.

El gas natural del teu negoci sota control

Amb aquest servei podràs resoldre de forma àgil i eficaç qualsevol sorpresa que et doni el subministrament de gas. Comptem amb un departament d'atenció al client propi on t'atenen persones formades que saben en tot moment com procedir i ajudar-te a resoldre les teves incidències.

Pots posar-te en contacte a través d'un telèfon gratuït habilitat especialment per als nostres clients. Si ho prefereixes podem atendre la teva petició a través del correu electrònic que et facilitem a continuació:

Sabem que el teu projecte professional o el teu negoci ho són tot per a tu i que en has invertit moltíssims recursos. Deixa'ns acompanyar-te en el teu dia a dia i ajudar-te amb el que ens competeix a nosaltres, l'energia. Volem ser el teu suport perquè et preocupis del realment rellevant per a tu i puguis aconseguir tot el que t'has proposat i totes les expectatives que tens posades en el teu negoci.

Sabem que aquest servei t'aportarà la tranquil·litat que necessites. Consulta'ns sense compromís.