Tarifa Fixa Llum

Pagaràs la mateixa tarifa durant tota la vigència del contracte, amb claredat, transparència i sense sorpreses. I amb energia verda d'origen 100% renovable

Tarifa Fixa - Potència de 10 kW a 15kW - Tarifa 2.0TD 

Si ets un professional o tens un negoci o local i vols evitar sorpreses en la teva factura elèctrica, et recomanem la Tarifa Fixa de Audax Renovables.

La Tarifa Fixa, amb una potència de 10kW a 15kW (Tarifa 2.0TD), està dissenyada per a aquells petits negocis que volen gaudir de la tranquil·litat de saber que la tarifa de llum no els variarà durant els mesos de vigència del contracte. És una tarifa que t'ofereix tranquil·litat i seguretat. I tot això amb energia verda d'origen 100% renovable.

El preu de la llum es manté fix durant tota la vigència del contracte i pagaràs en funció del teu consum energètic.

Continua gaudint del millor servei, sense complicacions ni sorpreses, i estalviant en la teva factura de llum!

A partir de l'1 de juny de 2021 el Govern estableix noves tarifes de llum. Aquest canvi normatiu aplica a tots els consumidors de llum, de totes les tarifes existents. No has de fer res, és un canvi automàtic i, per tant, tret que vulguis modificar la potència, no has de realitzar cap gestió.

En els consumidors la potència contractada dels quals sigui menor a 15 kW (solen ser particulars i negocis) s'estableixen tres períodes de consum el preu del qual variarà en funció de l'hora i del dia. Ara l'horari del teu consum és més important, així que intenta que el teu consum es produeixi en el període més barat, el denominat Període Vall.

Si la teva potència contractada en algun període és superior a 15 kW tindràs 6 períodes.

Nous peatges - Descarregar aquí Document explicatiu Circular 3/2020

A Audax Renovables subministrem energia d'origen 100% renovable a tots els nostres clients. Energia verda produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos d'efecte d'hivernacle ni emissions contaminants. 

Energia Verda 100% d'origen Renovable
#GreenEnergy

Tots els nostres clients gaudeixen d'energia verda: particulars, negocis, grans empreses i administracions.

Components de la Tarifa Fixa locals o negocis


La Tarifa Fixa per a professionals i petits negocis que tinguin contractats una potència de 10Kw a 15Kw (Tarifa 2.0TD) té 2 components:

  • Terme de potència: es tracta del preu que pagues per la potència elèctrica contractada en el teu local i no varia en funció del consum, és un cost fix que es factura per dies. Es mesura en kW. Et recordem que segons com sigui el teu petit negoci necessitaràs contractar més o menys potència. Per exemple, a més potència contractada, més aparells elèctrics podràs tenir encesos, però més pagaràs. Com es calcula? Potència contractada x període de facturació (dies) x preu del terme de potència.
  • Terme d'energia: correspon a l'energia elèctrica consumida durant el període facturat. L'electricitat que consumeixes es mesura en kW/h. Aquest import, al contrari que en el terme de potència, sol variar en cada factura ja que correspon al consum de llum realitzat en el teu local.

Quins avantatges t'ofereix la Tarifa Fixa per al teu local?

En Audax Renovables tenim un únic objectiu: oferir-te una tarifa que s'adeqüi a les necessitats energètiques reals del teu negoci. Volem que paguis la tarifa de llum més barata perquè repercuteixi positivament en la teva factura i notis realment un estalvi.

Ens preocupem per la teva activitat professional i volem facilitar-te les coses al màxim possible.

Recorda:

  • Paga només pel consum realitzat. Amb la Tarifa Fixa de Audax Renovables s'estableix un preu fix pel terme de potència i pel terme de l'energia.
  • Paga la mateixa tarifa durant tota la vigència del contracte. El terme de potència i el terme d'energia es mantenen fixos durant els 12 mesos de vigència del contracte. Efectivament, la contractació d'aquesta tarifa està lligada a un contracte de permanència, ja que aquest fet ens permet oferir-te uns millors preus.
  • Energia 100% renovable. Som una companyia subministradora de llum i gas respectuosa amb el medi ambient, dirigida a negocis que volen optimitzar el consum energètic i estalviar en les seves factures. Per aquest motiu, si tries una Tarifa Fixa t'oferim la possibilitat de triar que l'energia sigui 100% renovable, és a dir 100% energia verda. Aquesta energia renovable no emet gasos d'efecte d'hivernacle cap a l'atmosfera del nostre planeta, realitzant així un consum sostenible, sense perjudicar el nostre entorn. El futur de l'energia està en mans de tots. Forma part d'una empresa que produeix energia verda!

Vull contractar la Tarifa Fixa per al meu negoci

Si vols gaudir en el teu petit negoci d'un preu estable sense importar l'horari de consum, aquesta és la teva tarifa. Amb claredat, transparència i sense sorpreses. Deixa't assessorar pels nostres experts i contracta ja mateix la Tarifa Fixa de Audax Renovables. Oblida't de sorpreses en la teva tarifa de llum i comença a estalviar des de ja!