Tarifa Indexada Llum

Paga l'electricitat a preu de majorista i amb energia verda d'origen 100% renovable

Tarifa Indexada Consum >5.000kWh

T'agradaria pagar l'energia que consumeix el teu negoci a preu de majorista? Si vols realment aconseguir un estalvi en la teva factura de la llum, pren nota de tots els avantatges que t'ofereix la nostra tarifa elèctrica “Tarifa Indexada”.

La Tarifa Indexada de Audax Renovables va dirigida a tots els professionals, negocis i locals, amb un consum anual superior a 5.000 kWh que volen pagar el preu de la llum en funció de l'import establert en el mercat elèctric majorista.

A partir de l'1 de juny de 2021 el Govern estableix noves tarifes de llum. Aquest canvi normatiu aplica a tots els consumidors de llum, de totes les tarifes existents. No has de fer res, és un canvi automàtic i, per tant, tret que vulguis modificar la potència, no has de realitzar cap gestió.

En els consumidors la potència contractada dels quals sigui menor a 15 kW (solen ser particulars i negocis) s'estableixen tres períodes de consum el preu del qual variarà en funció de l'hora i del dia. Ara l'horari del teu consum és més important, així que intenta que el teu consum es produeixi en el període més barat, el denominat Període Vall.

Si la teva potència contractada en algun període és superior a 15 kW tindràs 6 períodes.

Nous peatges - Descarregar aquí Document explicatiu Circular 3/2020

A Audax Renovables subministrem energia d'origen 100% renovable a tots els nostres clients. Energia verda produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos d'efecte d'hivernacle ni emissions contaminants. 

Energia Verda 100% d'origen Renovable
#GreenEnergy

Tots els nostres clients gaudeixen d'energia verda: particulars, negocis, grans empreses i administracions.

En què consisteix indexar la tarifa?

Consisteix a pagar un preu variable per l'energia elèctrica consumida. D'aquesta manera, amb la Tarifa Indexada de llum el consumidor accedeix al mercat lliure i paga l'energia del seu negoci a preu de cost més un petit marge de gestió.
Amb aquesta tarifa pagaràs l'energia cada hora al preu real en què s'està venent en el mercat elèctric i evitaràs pagar durant tot el període del contracte la prima de risc associada a tota tarifa fixa.

Beneficis de la Tarifa Indexada negocis o locals

El principal avantatge d'aquesta tarifa és l'estalvi que notaràs en la factura de la llum del teu negoci o local. Recorda que podràs adaptar el consum per a aprofitar les hores en les quals l'energia elèctrica és més barata i, al mateix temps, evitar la prima de risc de les tarifes fixes.

Aquesta tarifa et permet una gestió energètica eficient i optimitzada que notaràs des del primer mes.

  • Paga per cada hora el que costa l'energia elèctrica, maximitzant així l'estalvi.
  • Paga l'energia a preu de majorista.
  • Evita la prima de risc associada a les tarifes fixes.

Components de la Tarifa Indexada negocis i locals

Amb la Tarifa Indexada per a negocis i locals hauràs de tenir en compte els dos components de la factura que són claus per a entendre el consum i el cost d'aquesta tarifa:

  • Terme de potència: no varia en funció del consum, és un cost fix per dia facturat. Es tracta del preu que pagues per la potència elèctrica contractada per al teu negoci o local. Es mesura en kW. Depenent del teu negoci necessitaràs contractar més o menys potència. Per exemple, a més potència contractada, més aparells elèctrics podràs tenir encesos, però més pagaràs. En resum, el terme de potència estarà marcat per la potència elèctrica subscrita amb la comercialitzadora i el seu preu.
  • Terme d'energia: en la Tarifa Indexada el preu de l'energia es paga en funció del consum i del preu/hora establert en OMIE (Operador del Mercat Ibèric d'Electricitat), més una petita comissió de gestió per a la comercialitzadora. D'aquesta forma, es paga l'energia cada hora al preu que en realitat s'està venent en el mercat elèctric majorista. S'evita així pagar, durant tot el període del contracte, la prima de risc associada a tota Tarifa Fixa.
Components de la Tarifa Indexada negocis i locals

Vull contractar la Tarifa Indexada negocis i locals

Si vols estalviar en la factura elèctrica del teu negoci o local pagant la llum al preu del mercat majorista, la Tarifa Indexada de llum és la que millor s'adapta a les teves necessitats.

És important que tinguis clars els següents punts:

Sí, els nostres contractes tenen permanència, ja que precisament ens ajuda a oferir-te millors preus.

A Audax Renovables gestionem i realitzem les compres en el Mercat Elèctric Espanyol amb absoluta transparència. Recorda que a més de pagar la llum en funció del preu de mercat hauràs d'abonar un petit marge de gestió a la comercialitzadora.
Amb claredat, transparència i sense sorpreses. Deixa't assessorar pels nostres experts i contracta ja mateix la Tarifa Indexada de Audax Energia per al teu negoci i comença a estalviar en la teva factura de la llum!