MENU
Menu

Professionalitat i experiència aplicada a les administracions

Demana oferta personalitzada

Tarifa Llum per a Administracions Públiques

Us oferim la possibilitat de contractar tarifes 100% d'origen renovable

A Audax Renovables comptem amb un equip d'experts i especialistes que han dissenyat solucions energètiques especials per a les administracions públiques. D'aquesta manera, posem a la disposició d'ajuntaments, hospitals, col·legis, universitats, oficines i altres organismes públics tarifes elèctriques competitives i eficients.

Además, te ofrecemos la posibilidad de contratar tarifas 100% de origen renovable. Esto permitirá a las Administraciones Públicas cumplir con su compromiso de respecte mediambiental i sostenibilitat.

L'Administració pública ha de ser cada cop més eficient en el consum d'energia i, especialment, d'electricitat. En els darrers anys hi ha hagut un increment en el consum, a causa de diversos factors, com ara: majors extensions a l'enllumenat públic o l'augment de la demanda d'equipament i instal·lacions per als veïns del municipi.

És evident que el creixement del consum i del preu de l'electricitat fan aconsellable que els organismes públics adoptin mesures d'estalvi estrictes i d'eficiència energètica perquè no es descontroli la partida pressupostària en energia.

A partir del 1 de juny de 2021 el Govern estableix noves tarifes de llum. Aquest canvi normatiu s'aplica a tots els consumidors de llum, de totes les tarifes existents. No has de fer res, és un canvi automàtic i, per tant, tret que vulguis modificar la potència, no has de fer cap gestió.

En els consumidors la potència contractada dels quals sigui menor a 15 kW (solen ser particulars i negocis) s'estableixen tres períodes de consum el preu dels quals variarà en funció de l'hora i del dia. Ara l'horari del teu consum és més important, així que intenta que el teu consum es produeixi en el període més barat, el denominat Periodo Valle.

Si la teva potència contractada en algun període és superior a 15 kW, tindràs 6 períodes.

Nous peatges - Descarregar aquí Document explicatiu Circular 3/2020

A Audax Renovables generem energia 100% dorigen renovable. Energia verda produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos amb efecte d'hivernacle ni emissions contaminants. 

Generem Energia Verda 100% d'origen renovable
#GreenEnergy 

A Audax comercialitzem energia a particulars, negocis, grans empreses i administracions.

Les millors tarifes de llum per a l'Administració pública

Amb l'objectiu de promoure l'estalvi en llum als organismes públics, a Audax Renovables tenim com a prioritat adaptar-nos a les necessitats reals de cada municipi.

Deixa't assessorar pel nostre equip de professionals, amb contrastada experiència al sector públic, t'ajudem a escollir les millors tarifes. Volem que tinguis un consum de llum eficient, volem que estalviïs en llum i és clar que la despesa energètica de l'Administració Pública es redueixi.  

Entre les tarifes disponibles per a les administracions públiques trobem:

  • Tarifa Indexada: dirigida a les administracions públiques que volen pagar cada mes el preu de la llum a preu del mercat majorista, en funció del preu establert al pool. El principal avantatge d'aquesta tarifa és que pots aconseguir un estalvi notable a la factura de la llum perquè permet adaptar el consum per aprofitar les hores en què l'energia elèctrica és més barata, així com evitar la prima de risc de les tarifes fixes.

FÒRMULA DE L'INDEXAT

(1) PREU INDEXAT: L'import del preu mensual del terme d'energia es farà a nivell horari. Es multiplicarà el preu horari calculat d'acord amb la següent fórmula pel consum en punt frontera a nivell horari del client segons el perfil horari segons s'estableix a les Condicions Generals del Contracte. Addicionalment s'aplicarà un cost financer del 0,3% sobre tots els components del contracte inclòs IVA o IGIC.

                              PEh= [(PMDh+COSh+PC3h+CDh)*(1+Pèrdues)+ GOh] * 1,015 + PaEh

On:    

PEh = Preu horari energia

CDh = Cost desviaments de programació de l'energia
PMDh*= Preu mercat diari (OMIE)    

PC3h = Finançament pagaments per capacitat (Cost regulat)
COSh = Costos de l'operador del sistema (REE) + Remuneració OS i OM + Fons Eficiència Energètica + Càrrecs de Comercialització (CC**) + Cost de les garanties d'origen a c€/KWh, referència de cotització pública (GdO).

PaEh = Terme energia del peatge d'accés + Fons Eficiència Energètica + Càrrecs de Comercialització (CC**)    

GOh = Despeses Operatives       
*A SEIE pel preu horari SEIE per a comercialitzadors (excepte CUR)
**CC: 0,0019€/kWh tarifes 2.0TD amb potència contractada ≤10kW, 0,0007€/kWh tarifes 2.0TD amb potència contractada >10kW i 0,00055€/kWh a les tarifes 3.0TD i 6.1TD.

Com tenir un estalvi addicional a la factura?

Volem recordar-te que si la teva Administració Pública encara està pagant una penalització per excés d'energia reactiva, des d'Audax Renovables et facilitem la possibilitat de realitzar la instal·lació d'una bateria de condensadors per compensar aquesta energia i obtenir un estalvi a la factura de llum.

 

Contractació de llum per als organismes públics

A Audax Renovables ens hem especialitzat en oferir solucions energètiques eficients. El nostre compromís és proporcionar un tracte proper, un assessorament personalitzat i els preus més competitius del mercat; aquests factors ens han permès consolidar-nos com una de les companyies referents.

Si vols minimitzar els costos a la teva factura de llum, deixa't assessorar pels nostres experts. Entre altres mesures, ens encarreguem de tota la tramitació de canvi de comercialitzadora i agrupem la facturació de diversos punts de subministrament perquè pugueu controlar totes les factures de forma centralitzada.

Contracta ja mateix la tarifa de llum perfecta per a la teva Administració Pública!

Envia'ns la teva factura i t'enviem una oferta

Enviar

Escriu-nos!

Si ho prefereixes pots escriure'ns un correu a
info@audaxrenovables.com

Et truquem nosaltres

Truqueu-me

truca'ns!

900 82 80 06

Truca'ns a aquest telèfon gratuït i un assessor t'informarà de les opcions

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down