MENU
Menu

Tarifa Gas Natural

La tarifa de gas natural que millor s'adapta a les vostres necessitats

L'objectiu d'Audax Renovables és oferir-te un servei energètic molt competitiu perquè puguis estalviar a la factura de gas de la teva empresa.

Volem proporcionar-te un subministrament amb tarifes molt ajustades perquè la teva empresa noti realment un estalvi i puguis pagar menys a les teves factures del gas cada mes, reduint així la despesa energètica.  

Amb nosaltres podreu contractar el vostre subministrament de gas i beneficiar-vos d'unes tarifes de gas natural molt ajustades, a més d'un servei al client proper i de qualitat. Recordeu que gràcies a l'ús eficient de gas natural seràs capaç de promoure substancialment l'estalvi d'energia a la vostra empresa.

Amb la Tarifa Indexada de Gas Natural podràs pagar el gas natural a un preu variable en funció del preu de cost fixat al mercat majorista de gas més un fee de gestió. Maximitza el teu estalvi pagant el consum de gas natural a preu de cost. Aquesta tarifa està disponible per a subministraments de baixa i alta pressió.

El mercat de referència per al càlcul de la Tarifa Indexada és el MIBGUES: Mercat organitzat on els agents compren i venen el gas natural a nivell majorista. Entre els objectius de MIGBAS hi ha els següents: incrementar la competitivitat dins del sector; contribuir a l'harmonització i la racionalització del mercat ibèric del gas; fomentar la liquiditat i la transparència amb una negociació en condicions digualtat, transparència i objectivitat per a tots els agents participants. D'aquesta manera, amb la  Tarifa Indexada de Gas Natural podràs pagar el gas consumit a preu de majorista i amb total transparència.

Beneficis del gas natural per a la teva empresa

Sabies que el gas natural, comparat amb la resta d'energies disponibles, destaca per ser una energia econòmica, fiable, còmoda i amb menys impacte mediambiental?

El gas natural és una font denergia neta i econòmica comparat amb altres energies com el gasoil, lelectricitat o el gas propà.

Els beneficis que el gas natural aporta a una empresa són múltiples:

  • Energia econòmica. Amb baixos costos de manteniment i amb preus normalment estables, et permetrà estalviar energia a la teva empresa i reduir els costos derivats de les teves factures de gas.
  • Lenergia més neta. El gas natural és menys contaminant i conté quantitats menors de carboni que la resta d'energies d'origen fòssil. 
  • Energia segura pels teus treballadors. Perquè puguis utilitzar aquest combustible fòssil de forma segura a la teva empresa, cal afegir mercaptà. Es tracta d'una substància olorosa que permet que el gas natural, en cas de fugida, sigui detectat immediatament.
  • Energia continua. Amb gas natural pots disposar d'aigua calenta, calefacció i cuina de manera ininterrompuda i de manera més eficient.
  • Instal·lació ràpida i senzilla. En pocs dies i, pràcticament sense obres, ho tindràs perfectament instal·lat a la teva empresa.

Tarifes de gas natural per a la teva empresa

A Audax Renovables comercialitzem gas natural per conducció a tot el territori peninsular i us oferim diferents tarifes de gas natural, sempre adaptades al consum real anual de la vostra empresa.

PEATGE CONSUM C (KWH/ANY)
RL.1 C ≤ 5.000
RL.2 5.000 < C ≤ 15.000
RL.3 15.000 < C ≤ 50.000
RL.4 50.000 < C ≤ 300.000
RL.5 300.000 < C ≤ 1.500.000
RL.6 1.500.000 < C ≤ 5.000.000
RL.7 5.000.000 < C ≤ 15.000.000
RL.8 15.000.000 < C ≤ 50.000.000
RL.9 50.000.000 < C ≤ 150.000.000
RL.10 150.000.000 < C ≤ 500.000.000
RL.11 C > 500.000.000

Amb Audax Renovables podràs contractar el gas natural amb tarifa indexada:

  • Gas Natural Tarifa Indexada: Ara amb Audax Renovables podràs pagar el gas natural a un preu variable en funció del preu de cost fixat al mercat majorista de gas més un fee de gestió. Maximitza el teu estalvi pagant el consum de gas natural a preu de cost. Aquesta tarifa està disponible per a subministraments de baixa i alta pressió.

Posa't en contacte amb els nostres especialistes per fer un estudi concret de les necessitats de la teva empresa i veure de quina manera i amb quina tarifa et podem donar una solució energètica que et permeti estalviar. Optimitza l'ús i el consum mentre estalvies.

FÒRMULA INDEXAT

GAS NATURAL A PREU INDEXAT: L'import final a aplicar serà suma del preu del TERME FIX, indicat a la taula anterior i aplicat segons l'esglaó de peatge assignat per part de la distribuïdora, i del TERME D'ENERGIA, calculat segons la fórmula següent i aplicat al consum del client amb un perfilat diari proporcional al perfil de la demanda nacional convencional publicada a la web d'Enagás.
                     

          TEd= [(Mibgasd+Dd)*(1+Mermes)+COSd+ GOd] * 1,015 + PaTVd


On:

TEd = Terme diari d'energia    

Dd = Desbalança en la programació
 Mibgasd = Mitjana aritmètica de totes les transaccions concloses a MIBGAS per al producte intradiari amb lliurament el mateix dia de gas a PVB, tal com apareix publicat al web de MIBGAS (https://www.mibgas.es/es/file -access;Full “Prices PVB&VTP Imbalances Rates”, Columna “H”).    

PaTVd = Terme variable del peatge d'accés a la xarxa de gasoductes
COSd = Quota CORES + Cost reserves de gas estratègiques + Fons Eficiència Energètica    

GOd = Despeses Operatives, segons taula de preus   


Els preus oferts per al subministrament de gas han estat calculats sobre la base de l'estimació dels imports corresponents als conceptes següents: quota del GTS i taxa de la CNMC. Per això, AUDAX es reserva el dret de traslladar automàticament al client la diferència que resulti de l'aprovació dels imports definitius per a aquests conceptes.

 

Com contracte el gas natural per a la meva empresa?

Si vols gaudir de tots els avantatges que pot aportar el gas natural a la teva empresa deixa't assessorar pels nostres experts.

Recorda:

  • Sí, els nostres contractes tenen permanència, perquè precisament ens ajuda a oferir millors preus.
  • No cal efectuar cap canvi a la instal·lació. Després de contractar el gas natural amb l'Audax Renovables, continuaràs tenint el teu subministrament sense interrupcions. L'únic canvi que notaràs és l'estalvi a la factura de gas i, per tant, un estalvi d'energia al teu negoci.

Contracta ja mateix la tarifa de gas natural d'Audax Renovables que s'adapti millor a les teves necessitats i optimitza l'estalvi energètic de la teva empresa!

Envia'ns la teva factura i t'enviem una oferta

Enviar

Escriu-nos!

Si ho prefereixes pots escriure'ns un correu a
info@audaxrenovables.com

Et truquem nosaltres

Truqueu-me

truca'ns!

900 82 80 06

Truca'ns a aquest telèfon gratuït i un assessor t'informarà de les opcions

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down