MENU
Menu

Tarifa Indexada Llum

Paga la llum a preu de majorista

Tarifa Indexada Consum 

Si la vostra empresa té un consum anual elevat i us agradaria pagar cada mes el preu de la llum en funció de l'import establert pel mercat elèctric majorista, us presentem la Tarifa Indexada.
Aquesta tarifa et permetrà pagar la llum a preu de cost o preu d'adquisició al mercat majorista, perquè puguis aconseguir realment un estalvi energètic significatiu a la factura elèctrica de la teva empresa. I a més us oferim la possibilitat de contractar tarifes 100% d'origen renovable.

Amb la tarifa indexada es paga un preu variable per l'energia elèctrica consumida. D'aquesta manera, amb la Tarifa Indexada de llum, el consumidor accedeix al mercat lliure i paga l'energia consumida de la seva empresa a preu de cost, més un petit marge de gestió que abonarà a la comercialitzadora.

Amb aquesta tarifa pagaràs l'energia cada hora al preu real en què s'està venent al mercat elèctric i evitaràs pagar durant tot el període del contracte la prima de risc associada a tota tarifa fixa.

A partir del 1 de juny de 2021 el Govern estableix noves tarifes de llum. Aquest canvi normatiu s'aplica a tots els consumidors de llum, de totes les tarifes existents. No has de fer res, és un canvi automàtic i, per tant, tret que vulguis modificar la potència, no has de fer cap gestió.

En els consumidors la potència contractada dels quals sigui menor a 15 kW (solen ser particulars i negocis) s'estableixen tres períodes de consum el preu dels quals variarà en funció de l'hora i del dia. Ara l'horari del teu consum és més important, així que intenta que el teu consum es produeixi en el període més barat, el denominat Periodo Valle.

Si la teva potència contractada en algun període és superior a 15 kW, tindràs 6 períodes.

Nous peatges - Descarregar aquí Document explicatiu Circular 3/2020

A Audax Renovables generem energia 100% dorigen renovable. Energia verda produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos amb efecte d'hivernacle ni emissions contaminants. 

Generem Energia Verda 100% d'origen renovable
#GreenEnergy 

A Audax comercialitzem energia a particulars, negocis, grans empreses i administracions.

Beneficis de la Tarifa Indexada per a la teva empresa

El principal avantatge d'aquesta tarifa és l'estalvi que notaràs a la factura de la llum de la teva empresa, amb la màxima seguretat tant al subministrament com al servei d'atenció al client que Audax Renovables t'ofereix.

Recordeu que podreu adaptar el consum per aprofitar les hores en què l'energia elèctrica és més barata i, alhora, evitar pagar la prima de risc de les tarifes fixes. Aquesta tarifa permet una gestió energètica eficient i optimitzada que notaràs des del primer mes.

A continuació, et resumim els seus beneficis principals:

  • Paga per cada hora allò que costa l'energia elèctrica, maximitzant així l'estalvi.
  • Paga lenergia a preu de majorista.
  • Evita la prima de risc associada a les tarifes fixes.

FÒRMULA DE L'INDEXAT

(1) PREU INDEXAT: L'import del preu mensual del terme d'energia es farà a nivell horari. Es multiplicarà el preu horari calculat d'acord amb la següent fórmula pel consum en punt frontera a nivell horari del client segons el perfil horari segons s'estableix a les Condicions Generals del Contracte. Addicionalment s'aplicarà un cost financer de l'1,1% sobre tots els components del contracte inclòs IVA o IGIC.

                              PEh= [(PMDh+COSh+PC3h+CDh)*(1+Pèrdues)+ GOh] * 1,015 + PaEh

On:    

PEh = Preu horari energia

CDh = Cost desviaments de programació de l'energia
PMDh*= Preu mercat diari (OMIE)    

PC3h = Finançament pagaments per capacitat (Cost regulat)
COSh = Costos de l'operador del sistema (REE) + Remuneració OS i OM + Fons Eficiència Energètica + Càrrecs de Comercialització (CC**) + Cost de les garanties d'origen a c€/KWh, referència de cotització pública (GdO).

PaEh = Terme energia del peatge d'accés + Fons Eficiència Energètica + Càrrecs de Comercialització (CC**)    

GOh = Despeses Operatives       
*A SEIE pel preu horari SEIE per a comercialitzadors (excepte CUR)
**CC: 0,0019€/kWh tarifes 2.0TD amb potència contractada ≤10kW, 0,0007€/kWh tarifes 2.0TD amb potència contractada >10kW i 0,00055€/kWh a les tarifes 3.0TD i 6.1TD.

Vull contractar la Tarifa Indexada

Si vols pagar el preu de lenergia a preu de mercat, la Tarifa Indexada de llum és la que sadapta millor a tu.

És important que tinguis clars els punts següents:

  • La durada del contracte és de 12 mesos. Sí, els nostres contractes tenen permanència, ja que precisament ens ajuda a oferir millors preus.
  • A Audax Renovables gestionem i realitzem les compres al Mercat Elèctric Espanyol amb absoluta transparència. El client, a més de pagar la llum en funció del preu de mercat, haurà d'abonar un marge petit a la comercialitzadora en concepte de gestió. Aquest estarà especificat al teu contracte.
Amb claredat, transparència i sense sorpreses. Deixa't assessorar pels nostres experts i et recomanaran la tarifa de llum més adequada per aconseguir un estalvi d'energia.

Contracta ja mateix la Tarifa Indexada d'Audax Renovables per a casa teva i paga la llum segons el preu establert al mercat d'electricitat!

Envia'ns la teva factura i t'enviem una oferta

Enviar

Escriu-nos!

Si ho prefereixes pots escriure'ns un correu a
info@audaxrenovables.com

Et truquem nosaltres

Truqueu-me

truca'ns!

900 82 80 06

Truca'ns a aquest telèfon gratuït i un assessor t'informarà de les opcions

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down