MENU
Menu

Bateries de Condensadors

Segueixes pagant energia reactiva a la factura de la llum?

A Audax Renovables fem tot el possible per ajudar a que empreses, negocis, petits comerços i autònoms obtinguin un estalvi en la factura de la llum. I ho aconseguim no només oferint les tarifes més competitives sinó ajudant-te a eliminar l'energia reactiva de la teva factura mitjançant la instal·lació de bateries de condensadors. 

Segueixes pagant energia reactiva a la factura de la llum? Si esteu pagant un import més gran a 50€ en concepte d'energia reactiva, aquesta informació us resultarà molt útil.

Què és lenergia reactiva?

L'energia reactiva és la demanda extra d'energia que alguns equips de caràcter inductiu com motors, transformadors, il·luminàries necessiten per funcionar. Aquesta energia reactiva redueix l'eficiència de les instal·lacions, ja que no produeix feina útil. A més, és negativa per al teixit elèctric en general perquè provoca distorsions a la xarxa de transport. 

Si l'energia reactiva supera un percentatge de l'energia activa consumida, s'aplica una penalització a la factura elèctrica part de la distribuïdora.

Com puc eliminar aquesta energia reactiva?

L'energia reactiva es pot compensar amb la instal·lació d'una bateria de condensadors al teu negoci, evitant així la penalització per reactiva i obtenint un estalvi a la factura elèctrica.

Quins avantatges té la instal·lació duna bateria de condensadors?
A Audax Renovables volem que les empreses, negocis, petits comerços i autònoms es beneficiïn dels avantatges d'instal·lar una bateria de condensadors als seus negocis, per tal d'estalviar a la factura de la llum. Els principals avantatges que té la instal·lació d'una bateria de condensadors són els següents:

  • Evita penalitzacions per excés denergia reactiva.
  • Augmenta la capacitat de les línies i transformadors instal·lats.
  • Millora la tensió de la xarxa.
  • Disminueix les pèrdues denergia als cables i el seu escalfament.
  • Aconsegueix una reducció al cost global de l'energia.

Què necessito per calcular la bateria més adequada a les meves necessitats?
Amb una factura denergia del subministrament dimensionem la bateria de condensadors més adequada dacord amb les necessitats de subministrament, sempre que les condicions de consum es mantinguin.

Com puc adquirir la bateria de condensadors?
A Audax Renovables proporcionem un servei complet d'instal·lació de bateries de condensadors per a empreses, negocis, petits comerços i autònoms. El servei inclou:

  • La bateria de condensadors
  • La instal·lació estàndard de la bateria de condensadors
  • La posada en marxa de lequip. 
  • Tot això amb facilitat de pagament exclusiva per als nostres clients.

La instal·lació està inclosa en el cost de la bateria de condensadors?
Sabem que la vida de l'empresari no és gens fàcil. Així que a Audax Renovables la instal·lació estàndard està inclosa per a totes les nostres bateries de condensadors. A més, la instal·lació és realitzada per personal especialitzat, perquè els nostres clients no s'hagin de preocupar absolutament de res.

Quin és el termini de lliurament de lequip?
Estimem un termini de lliurament de 20 dies des que rebem el contracte signat a les nostres oficines. Els nostres tècnics es posaran en contacte amb tu per concretar l´horari i una data d´instal·lació.

Quines facilitats de pagament puc obtenir?
Els clients d'Audax Renovables poden fer el pagament al comptat o bé finançar la bateria de forma flexible fins a 84 mesos mitjançant Renting o Préstec. 

Què passa si ja tinc una bateria de condensadors instal·lada, però em segueixen facturant consum d'energia reactiva?
Si tens una bateria de condensadors ja instal·lada al teu negoci però segueixes tenint consum d'energia reactiva a la teva factura pot ser que la bateria no funcioni correctament, o bé que el consum de reactiva actual sigui més gran que la bateria pot compensar. En aquest cas t'oferim un servei opcional per revisar el funcionament de la teva bateria de condensadors i assessorar-te sobre la reparació o substitució per una més adequada a les teves noves necessitats.

Les empreses, negocis, petits comerços i autònoms saben millor que ningú la importància que suposa minimitzar costos. Amb la instal·lació d'una bateria de condensadors podràs beneficiar-te d'un estalvi més gran a la teva factura de la llum, sense necessitat de preocupar-te per res. Suma't a l'estalvi en llum!

Envia'ns la teva factura i t'enviem una oferta

Enviar

Escriu-nos!

Si ho prefereixes pots escriure'ns un correu a
info@audaxrenovables.com

Et truquem nosaltres

Truqueu-me

truca'ns!

900 82 80 06

Truca'ns a aquest telèfon gratuït i un assessor t'informarà de les opcions

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down