MENU
Menu

Tarifa Gas Natural

Gas Natural - Grans solucions per a grans corporacions

Les necessitats energètiques de gran corporació són especials. Per això, a Audax Renovables comptem amb el millor equip comercial i d'atenció al client, format per aportar solucions de valor a aquest tipus de companyies.

La nostra filosofia és oferir energia a grans empreses amb preus molt competitius. Per nosaltres és imprescindible proporcionar-te productes que s'adaptin als requeriments específics de la teva gran companyia, així com oferir un servei d'atenció al client de màxima qualitat que estigui a l'alçada de les teves expectatives.

Tenint en compte aquestes metes, els nostres especialistes sempre realitzen un estudi previ segons les necessitats reals de la teva companyia i us orientaran sobre la manera d'optimitzar els vostres costos energètics, estalviant en cada factura.

La nostra prioritat és que disposis d'un servei excel·lent, aconseguint que milloris l'ús i el consum d'energia de la teva empresa al màxim. Només d'aquesta manera es pot fer un consum responsable i eficient que et permeti estalviar a les teves factures.

El gas natural és una energia que gaudeix de moltíssims avantatges i beneficis. Nosaltres t'oferim aquest servei amb un cost molt ajustat perquè puguis estalviar de manera significativa a la factura de gas de la teva gran corporació.

Amb la Tarifa Indexada de Gas Natural podràs pagar el gas natural a un preu variable en funció del preu de cost fixat al mercat majorista de gas més un fee de gestió. Maximitza el teu estalvi pagant el consum de gas natural a preu de cost. Aquesta tarifa està disponible per a subministraments de baixa i alta pressió.

El mercat de referència per al càlcul de la Tarifa Indexada és el MIBGUES: Mercat organitzat on els agents compren i venen el gas natural a nivell majorista. Entre els objectius de MIGBAS hi ha els següents: incrementar la competitivitat dins del sector; contribuir a l'harmonització i la racionalització del mercat ibèric del gas; fomentar la liquiditat i la transparència amb una negociació en condicions digualtat, transparència i objectivitat per a tots els agents participants. D'aquesta manera, amb la  Tarifa Indexada de Gas Natural podràs pagar el gas consumit a preu de majorista i amb total transparència.

Beneficis del gas natural per a la teva empresa

Sabies que el gas natural comparat a la resta d'energies disponibles destaca per ser una energia econòmica, fiable, còmoda i amb menys impacte mediambiental que la resta d'energies d'origen fòssil? El gas natural és una font denergia neta i econòmica comparada amb altres energies com el gasoil, lelectricitat o el gas propà.

Et detallem a continuació alguns beneficis del gas natural Audax Renovables:

  • Energia econòmica. Amb baixos costos de manteniment i amb preus normalment estables, el gas natural et permetrà estalviar energia a la teva companyia i reduir els costos derivats de les teves factures de gas.
  • Lenergia fòssil amb menor impacte mediambiental. El gas natural és menys contaminant i conté menys quantitats de carboni que la resta d'energies fòssils.
  • Energia segura pels teus treballadors. Perquè puguis utilitzar aquest combustible fòssil de forma segura a la teva empresa, cal afegir mercaptà. Es tracta d'una substància olorosa que permet que el gas natural, en cas de fugida, sigui detectat immediatament.
  • Energia continua. Amb gas natural pots disposar d'aigua calenta, calefacció i cuina de forma ininterrompuda i de manera eficient.
  • Instal·lació ràpida i senzilla. En pocs dies i, pràcticament sense obres, ho tindràs perfectament instal·lat a la teva gran empresa.

Tarifes de gas natural per a la teva companyia

A Audax Renovables comercialitzem gas natural per conducció a tot el territori peninsular i t'oferim diferents tarifes de gas natural, sempre adaptades al consum real anual de la teva indústria:

PEATGE CONSUM C (KWH/ANY)
RL.1 C ≤ 5.000
RL.2 5.000 < C ≤ 15.000
RL.3 15.000 < C ≤ 50.000
RL.4 50.000 < C ≤ 300.000
RL.5 300.000 < C ≤ 1.500.000
RL.6 1.500.000 < C ≤ 5.000.000
RL.7 5.000.000 < C ≤ 15.000.000
RL.8 15.000.000 < C ≤ 50.000.000
RL.9 50.000.000 < C ≤ 150.000.000
RL.10 150.000.000 < C ≤ 500.000.000
RL.11 C > 500.000.000

Amb Audax Renovables podràs contractar el gas natural amb tarifa indexada:

  • Gas Natural Tarifa Indexada: Ara amb Audax Renovables podràs pagar el gas natural a un preu variable en funció del preu de cost fixat al mercat majorista de gas més un fee de gestió. Maximitza el teu estalvi pagant el consum de gas natural a preu de cost. Aquesta tarifa està disponible per a subministraments de baixa i alta pressió.

FÒRMULA INDEXAT

GAS NATURAL A PREU INDEXAT: L'import final a aplicar serà suma del preu del TERME FIX, indicat a la taula anterior i aplicat segons l'esglaó de peatge assignat per part de la distribuïdora, i del TERME D'ENERGIA, calculat segons la fórmula següent i aplicat al consum del client amb un perfilat diari proporcional al perfil de la demanda nacional convencional publicada a la web d'Enagás.
                     

          TEd= [(Mibgasd+Dd)*(1+Mermes)+COSd+ GOd] * 1,015 + PaTVd


On:

TEd = Terme diari d'energia    

Dd = Desbalança en la programació
 Mibgasd = Mitjana aritmètica de totes les transaccions concloses a MIBGAS per al producte intradiari amb lliurament el mateix dia de gas a PVB, tal com apareix publicat al web de MIBGAS (https://www.mibgas.es/es/file -access;Full “Prices PVB&VTP Imbalances Rates”, Columna “H”).    

PaTVd = Terme variable del peatge d'accés a la xarxa de gasoductes
COSd = Quota CORES + Cost reserves de gas estratègiques + Fons Eficiència Energètica    

GOd = Despeses Operatives, segons taula de preus   


Els preus oferts per al subministrament de gas han estat calculats sobre la base de l'estimació dels imports corresponents als conceptes següents: quota del GTS i taxa de la CNMC. Per això, AUDAX es reserva el dret de traslladar automàticament al client la diferència que resulti de l'aprovació dels imports definitius per a aquests conceptes.

Com contracte el gas natural per a la meva gran corporació?

Per contractar el servei de gas natural per a la teva empresa no cal efectuar cap canvi a la teva instal·lació actual tret que un tècnic especialitzat aconselli el contrari.

Audax Renovables us ofereix un subministrament sense interrupcions ni modificacions. L'únic canvi que notaràs és un estalvi a les teves factures. Per això, els nostres especialistes analitzaran el consum de la teva companyia i t'oferiran la tarifa que millor s'adapti a les necessitats i particularitats pròpies del teu negoci.

Som conscients que cada empresa és única i per això t'oferim un ampli ventall de solucions energètiques adaptades a grans empreses. Volem que estigueu satisfets, tant amb el servei com amb l'atenció rebuda, així que personalitzem la nostra proposta de valor per a tu.

Sí, els nostres contractes tenen permanència perquè precisament ens ajuda a oferir millors preus.

Si vols gaudir de tots els avantatges que pot aportar el gas natural a la teva companyia, deixa't assessorar pels nostres experts i contracta de forma senzilla, sense tràmits ni molèsties.

Som una empresa flexible i innovadora que treballa contínuament per oferir els millors productes i serveis de gas amb una única finalitat: optimitzar el rendiment energètic de la teva gran corporació i que vegis resultats reals a cada factura.

Envia'ns la teva factura i t'enviem una oferta

Enviar

Escriu-nos!

Si ho prefereixes pots escriure'ns un correu a
info@audaxrenovables.com

Et truquem nosaltres

Truqueu-me

truca'ns!

900 82 80 06

Truca'ns a aquest telèfon gratuït i un assessor t'informarà de les opcions

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down