MENU
Menu

Tarifa Indexada Llum Alta Tensió

Us oferim la possibilitat de contractar tarifes 100% d'origen renovable

Si teniu una gran corporació gràcies a la Tarifa Indexada d'Audax Renovables pagareu un preu variable per l'energia elèctrica consumida. D'aquesta manera, amb la Tarifa Indexada de llum, podreu accedir al mercat majorista i pagareu l'energia consumida a preu de cost, més un petit marge de gestió. Què et sembla?

Amb aquesta tarifa podràs tenir un estalvi significatiu en llum perquè pagaràs l'energia cada hora al preu real en què s'està venent al mercat elèctric. A més, evitaràs pagar durant tot el període del contracte la prima de risc associada a tota tarifa fixa.

A més, us oferim la possibilitat de contractar tarifes 100% d'origen renovable

La tarifa 6.1TD té 6 períodes al terme d'energia i, també, al de potència: P1, P2, P3, P4, P5 i P6. Això permet seleccionar el valor que cal contractar en cada període.

A Audax Renovables generem energia 100% dorigen renovable. Energia verda produïda mitjançant recursos naturals inesgotables que no generen gasos amb efecte d'hivernacle ni emissions contaminants. 

Generem Energia Verda 100% d'origen renovable
#GreenEnergy 

A Audax comercialitzem energia a particulars, negocis, grans empreses i administracions.

Què són les tarifes d'accés d'alta tensió?

Segons el nivell de tensió de la xarxa de distribució, podem trobar diverses tarifes d'accés d'Alta Tensió. Les més comunes són les següents: 6.1TD, 6.2TD, 6.3TD, 6.4TD.

Sota el terme d'alta tensió s'engloba qualsevol nivell de voltatge superior a 1.000 V (o 1 kV). A les xarxes de distribució usualment s'utilitzen valors de 20-30 kV ia les xarxes de transport sobre 132-220 kV o fins i tot superiors.

 

Quines característiques té la Tarifa 6.1.TD?

La tarifa 6.1TD té 6 períodes al terme d'energia i, també, al de potència: P1, P2, P3, P4, P5 i P6. Això permet seleccionar el valor que cal contractar en cada període.

 

Per què es fa servir l'Alta Tensió?

L'Alta Tensió és l'aliat més gran per a les grans corporacions. Generalment s'utilitza per a:

  • El transport delectricitat entre llargues distàncies, des de les centrals de generació fins als nuclis urbans, reduint les pèrdues denergia.
  • La distribució delectricitat en els principals punts de consum i en zones rurals.

A determinats emplaçaments, l'única xarxa disponible a la qual podem connectar el nostre subministrament d'electricitat és una xarxa de transport o distribució, és a dir, d'Alta Tensió.

Normalment ocorre en certs polígons industrials, llogarets, fàbriques, regadius, entre d'altres.

 

Vull contractar la Tarifa Indexada d'Alta Tensió

Si voleu estalviar a la factura elèctrica, amb l'avantatge de pagar la llum consumida a preu de majorista, la Tarifa Indexada d'Alta Tensió és la millor tarifa elèctrica per a la vostra companyia.

És important que tinguis clars els punts següents:

  • Sí, els nostres contractes tenen permanència, ja que precisament ens ajuda a oferir millors preus.
  • A Audax Renovables gestionem i realitzem les compres al Mercat Elèctric Espanyol amb absoluta transparència. Recorda que a més de pagar la llum en funció del preu de mercat, hauràs d'abonar un petit marge de gestió.

Amb claredat, transparència i sense sorpreses. Deixa't assessorar pels nostres experts en eficiència energètica i contracta ja mateix la Tarifa Indexada Alta Tensió d'Audax Renovables per a la teva gran corporació. Comença a estalviar des de ja a la teva factura de la llum!

FÒRMULA DE L'INDEXAT

(1) PREU INDEXAT: L'import del preu mensual del terme d'energia es farà a nivell horari. Es multiplicarà el preu horari calculat d'acord amb la següent fórmula pel consum en punt frontera a nivell horari del client segons el perfil horari segons s'estableix a les Condicions Generals del Contracte. Addicionalment s'aplicarà un cost financer de l'1,1% sobre tots els components del contracte inclòs IVA o IGIC.

                              PEh= [(PMDh+COSh+PC3h+CDh)*(1+Pèrdues)+ GOh] * 1,015 + PaEh

On:    

PEh = Preu horari energia

CDh = Cost desviaments de programació de l'energia
PMDh*= Preu mercat diari (OMIE)    

PC3h = Finançament pagaments per capacitat (Cost regulat)
COSh = Costos de l'operador del sistema (REE) + Remuneració OS i OM + Fons Eficiència Energètica + Càrrecs de Comercialització (CC**) + Cost de les garanties d'origen a c€/KWh, referència de cotització pública (GdO).

PaEh = Terme energia del peatge d'accés + Fons Eficiència Energètica + Càrrecs de Comercialització (CC**)    

GOh = Despeses Operatives       
*A SEIE pel preu horari SEIE per a comercialitzadors (excepte CUR)
**CC: 0,0019€/kWh tarifes 2.0TD amb potència contractada ≤10kW, 0,0007€/kWh tarifes 2.0TD amb potència contractada >10kW i 0,00055€/kWh a les tarifes 3.0TD i 6.1TD.

Envia'ns la teva factura i t'enviem una oferta

Enviar

Escriu-nos!

Si ho prefereixes pots escriure'ns un correu a
info@audaxrenovables.com

Et truquem nosaltres

Truqueu-me

truca'ns!

900 82 80 06

Truca'ns a aquest telèfon gratuït i un assessor t'informarà de les opcions

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down