MENU
Menu

Vols calcular la factura?

OK

Tarifa Gas Natural

La tarifa de gas natural que millor s'adapta a les vostres necessitats

A Audax Renovables us oferim la tarifa de gas natural que millor s'adapta a les vostres necessitats reals de consum. Gràcies a l'ús eficient de gas natural seràs capaç d'aconseguir un substancial estalvi d'energia a casa teva, sense deixar de gaudir diàriament del confort i la comoditat. T'expliquem tot el que has de saber sobre aquesta energia!

El gas natural és una energia d'origen fòssil, una barreja de gasos lleugers d'origen natural que conté principalment metà, quantitats variables d'altres alcans i, de vegades, petits percentatges de diòxid de carboni, nitrogen, àcid sulfhídric o heli. S'extreu del subsòl, ja que es forma quan diverses capes de matèria animal o vegetal en descomposició s'exposen a temperatures altes i pressió sota la superfície terrestre durant milions d'anys.

Amb la Tarifa Indexada de Gas Natural podràs pagar el gas natural a un preu variable en funció del preu de cost fixat al mercat majorista de gas més un fee de gestió. Maximitza el teu estalvi pagant el consum de gas natural a preu de cost. Aquesta tarifa està disponible per a subministraments de baixa i alta pressió.

El mercat de referència per al càlcul de la Tarifa Indexada és el MIBGUES: Mercat organitzat on els agents compren i venen el gas natural a nivell majorista. Entre els objectius de MIGBAS hi ha els següents: incrementar la competitivitat dins del sector; contribuir a l'harmonització i la racionalització del mercat ibèric del gas; fomentar la liquiditat i la transparència amb una negociació en condicions digualtat, transparència i objectivitat per a tots els agents participants. D'aquesta manera, amb la  Tarifa Indexada de Gas Natural podràs pagar el gas consumit a preu de majorista i amb total transparència.

Beneficis del gas natural per a casa teva

A més de l'estalvi associat al consum de gas natural a les llars, cal destacar altres beneficis. Per exemple, el subministrament continuat, sense talls ni interrupcions inesperades. També comporta una instal·lació senzilla que s'amortitza ràpidament i, addicionalment, a Audax Renovables et facilitem l'opció de fer revisions periòdiques per a la teva tranquil·litat i la dels teus.

Els avantatges del gas natural a casa teva es fan més evidents quan parlem de l'ús de la calefacció. I és que amb una instal·lació eficient de gas natural al teu domicili, la calefacció sol resultar molt més econòmica i eficient que les bombes de calor. Així que, amb Audax Renovables podràs estalviar en calefacció, fins i tot a les factures dels períodes de més consum, com per exemple els mesos més freds de l'any.  

  • És lenergia de subministrament continu més econòmica del mercat. Amb baixos costos de manteniment i amb els preus més estables, et permetrà estalviar energia a casa teva i reduir els costos derivats de les teves factures de gas. Un subministrament molt eficient per aportar el confort i la satisfacció que necessitem a casa. Amb gas natural pots disposar d'aigua calenta, calefacció i cuina de manera ininterrompuda i de manera més eficient.
  • Energia convencional més neta per a casa teva. Sabies que el gas natural és una de les energies més eficients? El gas natural és menys contaminant i conté menors quantitats de carboni, en comparació amb altres energies fòssils. Es crema de manera més sostenible, segura i eficient ja que no origina diòxid de sofre, que és el causant de la pluja àcida, ni tampoc partícules sòlides. La flama és de color blau perquè té poc contingut de CO2, per la qual cosa la combustió del gas natural produeix menys gasos d'efecte hivernacle i per tant té un impacte menor en el medi ambient.
  • Energia segura per a la família. L'ús d'aquest gas a les llars no representa riscos per a la teva llar, ni requereix habilitats especials per manipular-los, sempre que es tinguin en compte les cures bàsiques. No fa olor, però, se li afegeix una substància característica per tal que puguis reconèixer-ho i prendre les mesures preventives en cas de notar-ho.
  • La seva instal·lació és ràpida i senzilla. Es distribueix per mitjà de canonades localitzades sota terra que arriben fins a casa teva. En pocs dies i, pràcticament sense obres, ho tindràs perfectament instal·lat al teu habitatge.

Tarifes de gas natural

A Audax Renovables comercialitzem gas natural per conducció a tot el territori peninsular. T'oferim diferents tarifes de gas natural, sempre adaptades al consum real anual del teu habitatge.

PEATGE CONSUM C (KWH/ANY)
RL.1 C ≤ 5.000
RL.2 5.000 < C ≤ 15.000
RL.3 15.000 < C ≤ 50.000
RL.4 50.000 < C ≤ 300.000
RL.5 300.000 < C ≤ 1.500.000
RL.6 1.500.000 < C ≤ 5.000.000
RL.7 5.000.000 < C ≤ 15.000.000
RL.8 15.000.000 < C ≤ 50.000.000
RL.9 50.000.000 < C ≤ 150.000.000
RL.10 150.000.000 < C ≤ 500.000.000
RL.11 C > 500.000.000

FÒRMULA INDEXAT

GAS NATURAL A PREU INDEXAT: L'import final a aplicar serà suma del preu del TERME FIX, indicat a la taula anterior i aplicat segons l'esglaó de peatge assignat per part de la distribuïdora, i del TERME D'ENERGIA, calculat segons la fórmula següent i aplicat al consum del client amb un perfilat diari proporcional al perfil de la demanda nacional convencional publicada a la web d'Enagás. Addicionalment s'aplicarà un cost financer de l'1,1% sobre tots els components del contracte inclòs IVA.

TEd= [(Mibgasd+Dd)*(1+Mermes)+COSd+ GOd] * 1,015 + PaTVd


On:

TEd = Terme diari d'energia
Mibgasd = El preu serà el resultat del "Daily Auction Price/Opening price" definit com "el preu de cassació de la subhasta en una sessió de negociació per a un producte específic." publicat a MIBGAS amb lliurament a PVB. - Per a dies feiners (de dilluns a divendres) el preu serà el del producte "GDAES_D+X" fixat el dia feiner immediatament anterior. - Per caps de setmana (de dissabte a diumenge) el preu serà el del producte “GWEES” fixat el dia laborable immediatament anterior.
COSd = Quota CORES + Cost reserves de gas estratègiques + Fons Eficiència Energètica
Dd = Desbalança en la programació
PaTVd = Terme variable del peatge d'accés a la xarxa de gasoductes
GOd = Despeses Operatives, segons taula de preus

 

Els preus oferts per al subministrament de gas han estat calculats sobre la base de l'estimació dels imports corresponents als conceptes següents: quota del GTS i taxa de la CNMC. Per això, AUDAX
es reserva el dret de traslladar automàticament al client la diferència que resulti de l'aprovació dels imports definitius per a aquests conceptes.

Consells sobre el gas natural

A Audax Renovables et facilitem molta informació sobre les normes bàsiques que has de tenir en compte si consumeixes gas natural, així com diversos consells per optimitzar-ne el rendiment. Descobreix totes les recomanacions de gas natural per al seu ús a la cuina, com ara: evitar que la flama sobrepassi el fons del recipient. O recomanacions relacionades amb lús daigua calenta. També és molt interessant que facis una ullada a les normes bàsiques d'actuació en cas d'olorar a gas i altres suggeriments importants.

 

Vull contractar gas natural per a la meva llar

Sens dubte, i comparat amb la resta d'energies disponibles, el gas natural destaca per ser l'energia més econòmica, fiable, còmoda i amb menys impacte mediambiental. L'energia ideal per a la comoditat de casa teva.

A Audax Renovables, donar d'alta el gas natural per a casa teva és molt senzill. La contractació serà fàcil, sense tràmits i sense molèsties, perquè nosaltres ens ocupem de tot.

  • En primer lloc, has d'assegurar-te que la zona on resideixes té accés al gas natural canalitzat i de disposar de la instal·lació al teu habitatge.
  • En segon lloc, us recomanem que us poseu en contacte amb el nostre Departament d'Atenció al Client on us assessorarem sobre la tarifa de gas natural més adequada a les necessitats de la vostra llar. Gaudeix d´un subministrament de gas natural al millor preu.
  • La durada del contracte és de 12 mesos. Sí, els nostres contractes tenen permanència, ja que precisament aquest fet ens ajuda a oferir-te unes tarifes més competitives.

Envia'ns la teva factura i t'enviem una oferta

Enviar

Escriu-nos!

Si ho prefereixes pots escriure'ns un correu a
info@audaxrenovables.com

Et truquem nosaltres

Truqueu-me

truca'ns!

900 82 80 06

Truca'ns a aquest telèfon gratuït i un assessor t'informarà de les opcions

Truca'ns, escriu-nos 
o envia'ns un missatge

Contacta'ns
phone-handsetcrosschevron-down